- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Били ли сте на среща на форума?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Интересно ми е колко от вас се познават лично с някой друг от форума. Аз се познавам с Bimper-ska, DeSsi, pinK_Baby и Nekasa4a, като с последните трима се запознах преди броени часове. Мога да ви уверя, че всички са много весели и готини хорица

emi az ne sma bila na sre6ta na foruma..ama 6te e gotino da otida nqkoi put,ako imatakava v pldina4e ot foruma poznavam LoONeyGirl
Е ти пук баш в плд и да не се срещате...то поне там има мн готини форумци (няма да споменавам имена, че ще кажете, че се мазня)Първоначално написано от pLaMa4eTo

Ходила съм 2 пъти...Познавам :
Miloto girl4e ,bogicata ,elitooo,coki,ceco,aia,prosto az f,traffic,kellybundy,methtical,etrusca ,vra4ka,още един френд на methtical
Май имаше и още ма не ги помня
^I don't give a fuck^,poznava6 elitooo

az li4no poznavam bogicata,coki,ceco,alex,aia,vra4ka,
Deathrow_rec-f,Traffic,foursquare,Murderdoll,
npocTo^a3^f,DarthRevan,^I don't give a fuck^,kellybundy,methtical,etrusca,
final_fantasy_fan,Momchence,NoEx,Jamalska,KillZone ...
moje da sam izpusnala nqkogo

Опа и аз изпуснах финал фантази фена.Баси лудото момче
miloto_girl-4e - познавам се с елито лично

и аз съм бил на срещи на форума, но вече не помня кой точно познавам и кой не. със сигурност мога да кажа, че познавам kellybundy (то оставаше и да не я познавам :P ), саня, храчка, момченцето, ренито (БСГ), банед, админа на форума ииии... ми тея се сещам ся.
Ходила съм точно на 4 срещи на форума.А иначе много хора познавам лично: Aia, ceco, coki, alex, Ignis, Traffic, Blu, Dance_princess, Devilkin, ^FainT^f^, kellybundy, DarthRevan, miloto_girl-4e, vra4ka, Deathrow_rec-f, ^I don`t give a fuck^, etrusca, NoEx, final_fantasy_fan, MeThTical, Momchence, Kill Zone, Jamalska, Murderdoll, de_mikke, letti_cherry...Ох, дано не съм изпуснала някой...

Аз не съм била на среща и лично не познавам никой, н осмятам скоро да я поправя тази грешка
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

И аз никога не съм ходила.Просто се нямах тази възможност.

И аз за жалост никога не съм ходила

...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ходил съм на 4 срещи. Познавам лично Utopia, Гал, roskata, BluE`FairY, Грахче, Тед, Ollas, MaD*CaT. Туй бяха май...
Мне3ее3ее3еее3ее...
Ще Фиим дали някой ще ми напрай такоФа ФпечАтление, че да поискам да му дам девствеността си... (На тая тема)
Имаме някакви надежди в 4-5 момченца, но ще видим, кой ще грабне голямата награда (ако се някой я грабне)(и ако още я иска). Няма да е лесно

The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
mm bila sum na..lele moita pamet...mai 2-3 sre6ti
i poznavam tiq koit e izborila miloto ili pone 90% trqa se pripokrivat 4e me murzi da mislq sa
spored men tiq sr6ti4ki sa mn qki pri polojenie 4e nqkoi ot nas prekarvam po tolkova mn vreme s ostanalite forumci online, za6to da ne se subirame ponqkoga i face to face
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
ami az ne sam hodila na nito edna sre6ta na foruma, za koeto me e qd super mnogo
prosto jiveq mnogo dale4 ot gradovete, v koito si pravite sre6tite i nqmam vyzmojnost da doida
ina4e 6tqh da otida na edna sre6ta v burgas, ama vsi4ki re6iha, 4e zadaljitelno trqbva da e v nedelq, a az togava nqmah s kakvo da otida do burgas
No MaN, No CrY!!!
\m/

Ne sym hodila na takiva sre6ti,no poznavam :
Baby_sexy_girl
baned
zElEnA^mAsLiNkA
Pink_baby
elven_princess
nekasa4a
az sym bylgar4e
ходила съм само на 1
познавам Murderdoll, Momchence, BLu, npocTo^a3^f, Traffic и тва са май
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
A be, Mila, ти по жял ден тука...неска нали щеше да си с оня пич? Аре ако искаш пак да излезам? Айде че няам ко дъ праяПървоначално написано от DeSsi
Пък да знаеш Меги колко е щастлива днееессс....
ЕЕеее.....адски много искам да се запозная с Фъки и "Бат_Кат", но да видим...

аз искам да се запозная с ай донт гив а фъкПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
а за мойта работа.чакам го да се върне и ще излизаме някъде..
Az li4no sam novak i ne se poznavam s nikoi ot foruma no triabva da se zamislia po vaprosa!!!!Seriozno!!!
Are ako iskate da si pogovorim mi pi6ete v ICQ-to 213 957 397.4akam vi

не съм ходил щото живея в Англияи се връщам в България само за по 1-2 седмици 1-2 пъти в годината

Е закво не се видиш с някоя от плд? Толкова ли нямаш 5мин за тях? Те там поне са веселяци (не че по другите градове не са, но..)Първоначално написано от Pe666o

ааааааааа къде ми е пилетооооооо защо съм с този аватар
mi to kva sreshta beshe v pld nqmam dumi bqxme 5 choveka na kryst, ta znachi znam tedo_davis, BAT_GIRL , LEGALIZE`BLONDY[ mn rqdko vliza v foruma] i s oshte edno momi4e se zapoznax ama ne i pomnq nicka.....