- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ваще карат ли се????
Ами мойте честичко се карат. Не се стига до големи скандали, ама знаели човек има още време. Не ми харесва особено много, но замислете се че сме си хора. И имаме различни мнения. То и аз ако бях съпруга на баща ми мн щях да се ядосвам... Така че не се притеснявай, защото дори и (недай Боже)да се разделят ти няма как да поправиш нещата. В съда му викат "несходсто в характерите". Ако искаш да разберат че ти е кофти или им кажи или прави като мен: всеки път като се скарат си вземам працалките и заминавам и им оставям бележка, че като се оправят могат да ми се обадят.
Първия път си помислиха че ще се прибера след час два. Но аз чаках да ми се обадят. Преспах в една приятелка и когато ми се обадиха към 3.00 часа само им казах къде съм и че сутринта се прибирам. От тогава вече бързо стигат до консенсус или поне гледат да се карат през деня![]()
![]()
![]()
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
наште никога ама никога не се карат-4ак ве4е ме изнервят![]()
Карат се нон стоп за някакви дребни работи ама бързо им минава само мойто кръвно дигат иначе 5-10 минути спорят и накрая много се обичат а аз с разлумпени нерви![]()
аз съм в ужасно положение постоянно се запла6ват и ме е страх всеки ден пла4а за6ото мама трябва да го търпи!![]()
Еми от време на време ама за глупости![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
Emi da slu4va se ponqkoga, pone ne e mn 4esto, ma ako se skarat pove4eto pati e zapari, koeto me razbiva
maika mi nai redovno mi se kara.. to vse za gluposti no den ne minava bez da sme se skarali 20tina puti.. bashta mi ne e takuv .. ne mi se kara no znae kak da me kara da si vursha zaduljeniqta![]()
Наще ако са на едно място за повече от 10 минути по-добре да слагам тапи в ушите.. така е откак се помня.. Слава богу,че баща ми не живее тука,че иначе...![]()
сега само по телефона знаят да крещят.. поне така чувам само единия![]()
дамм,карат се.почти всеки денПървоначално написано от lp
![]()
Караници, мълчание...от всичко има.
като цяло не (да чукам на дърво![]()
)! но все пак са имали моменти в които просто нито единия си е сдържал нервите, нито другия и накрая са се получавали невероятни скандали
разбира се свидетел на които ставах все аз
но от много отдавна слава богу нещата вървят в друга посока
Еми наще вече не живеят заедно, но когато се видят по някой път успяват да се скарат набързо...![]()
Трудно се карат , като са на двата края на БГ![]()
наще се карат нон стоп...
It's not the age that matters - it's the life in your years...
еми да карат ми се когато греша и като ти се карат го правят за неше добро![]()
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Карат се за съжаление... И то мн често.Ся даже като се видат по коридора се разминават се едно не се познават.Единия спи в спалнята другия в хола.![]()
Преди ми бепе супеееееееер кофти ама ся вече ме избива на смях.
mi 2-3 puti godi6no i to za drebni raboti
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Вече не!Разведени са от 10 години.
Нем. Или наистина се разбират или се преструват прекалено добре пред мен![]()
Ам нашите се карат всеки ден хаха, кво да ги правя понякога по няколко пати а опонякога не си говорят цял ден хаха, и най-често си го отнасят на мен или са все изнервени и ми се карат за най-малкото от сорта на разлята сол.
Имам куче и котка и те се разбират по-добре от тях!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Родителите ми са в много добри отнощения.На моменти се случва да се здърпат за нещ,но чак скандали не няма такива работи в моя дом.Прави ми впечатление,че с времето,при някоиродители постепено се натрупва една тягосна рутина,която в повечето случаи е отлична предпоставка за пораждането на кавги в семейството.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ако не се карат помежду си нашите, те се карат на мен.. факт!![]()
Things will never be the same again