- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ваще карат ли се????
Не наште не се карат нито когато съм била малка са се карали.В много готини отношения са много се ловкат разбирасе карат се за дребни работи ама след час им минавам.Просто затова обичам у дома защото там е приятно
Postoqnno se karat na6te...pak i lo6oto e 4e dosta 4esto si go izkarvat na men, ili kato po4nat da se karat i ako nqma za kvo drugo se zahva6tat s men ....![]()
, a sled malko im minava i o4akvat i na men da mi mine ama ne e tai !
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Нашите са женени от 21 години и почни никога не са се карали, единственатапричина за големите кавги е голямата ми сестра.Не, че не я обичам, но с нейните глупости едва не провали семейството ми. Просто даже не искам да се връщам назад във времето. Надявам се всичко занапред да е ОК, но когато пак започнат да се карат на тази тема и просто ми се сика да не съм се разждала
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Много рядко.
Karat se ama ponqkogaama tva e savsem normalno !!!
![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
d taka dobre go kaza "pensionerski godini " =D>
![]()
...
Не,преди се караха за некви простотии,но вече не.
хаха емии и наште се карат мн често,ама за глупостидаже по някой път мн се нерва щото спорат за неща които няят никъф смисъл..
абее нз ама през живота ми е имало само 2 случая в коуто наистина мн мн яко се бяха скарали.. амаа после им мина
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Да, карат се.Много често при това за пълни глупостиНо след това се сдобряват и много бързо , все едно нищо не им е имало
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
И наще се карат, доста често и много ме дразнят, като почнат да крещят...![]()
Във всяко семейство има караници.
Наще се карат,но много рядко,а тяхното каране представлява:
Мама:Гоше,купи ми шоколад.
Тате:Изморен съм.
Мама:Голям си мързел,Георге!
Та...не,не се карат много.Обичат се! :P
е караниците са редовно и то се на една тема - пари.. то за кво друго да се карат и аз незнам .. ама само кат вида че почнат да се карат веднага ги гона далече щот немога да си чуя музиката![]()
Не.
Откакто се помня съм ги виждала да се карат само 2 пъти, но за сериозни неща!
В много добри отношения са.![]()
Ами до преди няколко години се караха много,ама наистина много...Но в последно време млъкнаха,а и да си кажат нещо на криво по-скоро е на майтап!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
да...
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
еми заяждат се понякога..мн рядко..нормално е ,но чак големи караници..мм не си спомням![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Много често![]()
![]()
и ми е много криво ,че това става пред мен и ,като се намеся-понасям всичко.
+1 , само дето годините са дрПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
Da ama rqdko se karat![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Няма семейство, в което родителите да не се карат помежду си. Напално нормално е. Вярно, гадно е, но какво да се прави![]()
![]()