- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ваще карат ли се????
Ем.. понякога са в добри отношения... Тее .. наще вече са минало.. Даже чакам вече кога ще се каже да се разделят... до ден два...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
През ден![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Еми мойте са разведени,но майка ми си има приятел от 3 години и веднъж не са се скарали!
...е ми то без караници няма начин![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
еми да... то трябва се пак да не ни е скучно и на нас децата![]()
![]()
случва се да се карат, но в повечето случаи се карат на мен![]()
преди се караха но сега почти не..
... no comment ...
Ами карат се и то за глупости. Аз гледам да си трая да не си го изкарат на мене![]()
Наще никога не съм ги чувала да се карат, но доста често се сдърпвати то това обикновено е сутрин в колата, преди да са пили кафе или пък защото татко е станал с краката нагоре или майка не е имала време да си оправи прическата и трябва да си го изкарат на някого ... абе общо взето глупусти
![]()
Докато бяха още женени много се дърлеха. Всеки ден по няколко пъти. Не говоря просто за глупава караница, а за крякане и грозни думи.
Сега като се разведоха, вече не си говорят изобщо. То не знам и някой да говори с майка ми де, ама нищо.![]()
Хммм... няма семейство без караници (Лично мение)
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Избягват да се карат пред мен, от както дигнах врява веднъж, заради тях![]()
Просто мразя да ги гледам как си крещят и т.н.
Веднъж (точно два дена след като умря кученцето ми) двамата се скараха брутално. Аз си стоях в стаята, докато не чух чупене на чаша в кухнята. Тогава бях в някаква депресия и като отидох при тях...горките...крещяла съм сигурно половин час, докато си изкарам яда. Ефекта беше подсилен и от няколко сълзички от моя страна![]()
Това до сега е бил най-големия ни скандал и от тогава и двамата избягват да се карат![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Мии нашите се караха постояннодопреди 6-7 месеца, но от тогава всичко е добре. Е има спорове ама попринцип са от рода : "Що не е спрян климатика?"; "Каде е дистанционното?" "За какво си пръскаш парите?" и т.н.
Не се отчаивай, ако те не се разберат гледай си доброто и гледай да не си като тях. \/
+1 \Първоначално написано от thirteen
/
Нов ник: Cassidy
Естествено,че се каратВсеки има такива моменти
Но повече се обичат
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Понякога... няма как
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Да![]()
всекидневно само дето унас не е само каране аз вече свикнах като малка го приемах трудно но сега чакам поредната трагедия и маму стара само неразбрах защо майка се върна при татко .......
да,много са ми смешни като почнат да се карат![]()
Баща ми не живее с нас.Мама си има приятел и с него се карат почти всеки ден ...![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .