- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Gardi-problem,strah me e....
Zdraveite pak ot men!Ot mnogo vreme sam se 4udila i razbrah vse pak,4e e normalna razlikata v ednata garda i drygata.Pri men lqvata e po-mani4ka ot dqsnata.Kogato nablijava cikala mi te naedrqvat-normalno,no togava nai mnogo vijdam razlikata v dvete si gardi.Neznam no sam na mnenie ,4e razlikata nikak ne e malka.Tova me pritesnqva i ne moga da obleka ni6to bez sutien,slagam potni4e i kogato se oburna v profil ednata e golqma a ot drygata strana e malka...i si li4i,ili kogato sloja banski bez podplanki t.e. triagalnici....( pritesnqvam se i da si legna s priqtelq mi zaradi tova do skoro nqmah takiva problemi vapreki 4e sam spala s mom4e,no sega zapo4nah pove4e da vijdam razlika i da se depresiram ot tova.Pitala sam i sa mi kazvali,4e e normalno no mamka mu dosta po-edra si mi dqsnata garda.... kajete mi ako znaete ne6to za rastene ili neznam i az kakvo mislite.Blagodarq vi predvaritelno na vsi4ki!
![]()
Za MeN JiVoTa ZnA4At DvE O4i,EdNo UsE6TaNe Za MuJ Po MoItE PrUsTi...Za MeN JiVoTa ZnA4I6 SaMo Ti....v XrAmA Na SaRcEtO Ti Se KrAsTq !!!!!!!