- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Gardi-problem,strah me e....
Zdraveite pak ot men!Ot mnogo vreme sam se 4udila i razbrah vse pak,4e e normalna razlikata v ednata garda i drygata.Pri men lqvata e po-mani4ka ot dqsnata.Kogato nablijava cikala mi te naedrqvat-normalno,no togava nai mnogo vijdam razlikata v dvete si gardi.Neznam no sam na mnenie ,4e razlikata nikak ne e malka.Tova me pritesnqva i ne moga da obleka ni6to bez sutien,slagam potni4e i kogato se oburna v profil ednata e golqma a ot drygata strana e malka...i si li4i,ili kogato sloja banski bez podplanki t.e. triagalnici....( pritesnqvam se i da si legna s priqtelq mi zaradi tova do skoro nqmah takiva problemi vapreki 4e sam spala s mom4e,no sega zapo4nah pove4e da vijdam razlika i da se depresiram ot tova.Pitala sam i sa mi kazvali,4e e normalno no mamka mu dosta po-edra si mi dqsnata garda.... kajete mi ako znaete ne6to za rastene ili neznam i az kakvo mislite.Blagodarq vi predvaritelno na vsi4ki!
![]()
Za MeN JiVoTa ZnA4At DvE O4i,EdNo UsE6TaNe Za MuJ Po MoItE PrUsTi...Za MeN JiVoTa ZnA4I6 SaMo Ti....v XrAmA Na SaRcEtO Ti Se KrAsTq !!!!!!!
нищо не е симетрично, докрая на пубертета ще се изравнят.. засега нищо не можеш да направиш..
дори и след пубертета може да не останат напълно еднакви, но всички сме така, няма място за притеснение
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Уау! Мисля, че си внушаваш! Едвали е чак толкова голяма разликата и да знаеш, че хората около нас забелязват само половината от това, което ние забелязваме.Ти просто знаеш как да се вгледаш и за това така ти се струва!
Това си е напълно нормално както знаеш и няма начин да уголемиш само едната си гърда, да не говорим, че няма начин да уголемиш и двете де. :P В природата няма напълно симетрични неща.![]()
За да те успокоя: И мойте гърди не са еднакви, даже момчета са го забелязвали, но това не ме притеснява кой знае колко.Аааа и...при мен лявата е по-малка.
![]()
Moje bi o6te sa v proces na izrastvane i zatova e taka. Neznam na kolko godini si, no vse o6te si v puberteta sigurno i tova e pri4inata. Moite doskoro su6to bqha s malka razlika, oba4e ve4e se opraviha i sa si po4ti ednakvi
Let`s fly away up high, from here to paradise, the sky is glad to see both of us together
ami na 17 sam mnogo mi e tupoo;(
Za MeN JiVoTa ZnA4At DvE O4i,EdNo UsE6TaNe Za MuJ Po MoItE PrUsTi...Za MeN JiVoTa ZnA4I6 SaMo Ti....v XrAmA Na SaRcEtO Ti Se KrAsTq !!!!!!!
znaesh li ne se priresnqvai tolkova mnogo spored men e tova 4e strashno mnogo se vglejhash znaesh li i az sum taka v nqkoi otnosheniq kolkoto pove4e se vglejdam i taka tolkova pove4e si vnushavam taka4e ne se pritesqvai ako ima nqmamva razlika ne6tata 6te se opravqt vigorno ti vse o6te si v puberteta a tova sega e suvsem normalno spoko![]()
![]()
Няма две савъшенно еднакви човешки части!
И аз си мисля че мойте не са ми мн еднакви,но тва си е половината фикс идеии
споко нишо ти няма![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Това са само комплекси! Майка ми в пубертета си е мислела, че едното и око е по-голямо от другото. Като отишли на лекар и и ги измерили се оказало, че няма НИКАКВА разлика!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Нормално е в човешкото тяло лявата половина да е по недоразвита-доказано е от лекари.Примерно аз усещам като си купувам обувки как десния крак е по-голям и затова трябва да меря и двете обувки.От фитнеса и аз имам напращели цициИ ми прави впечатление че лявата също е по-малка,мислех си че е от фитнеса от неправилно трениране ама не е.Разликата е съвсем мъничка но я има при всеки и нещо нормално.Не се притеснявай за гърдите си,всичко е наред.Ако не вярваш ела на терапия при мен
Шегувам се и спокойно не се тормози с глупости
![]()
Tova e savsem normalno.Take it easy!6te se izravniat i kakto kaza niakoi drug forumjia:
хората около нас забелязват само половината от това, което ние забелязваме
Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience
спокоино..при 90% от моми4етата има разлика в гърдите.това е напълно нормално ..така 4е няма място за притеснение.дори и да не се изравнят..все пак не е не6то кои знае какво![]()
Emi izreji izlishyka, az taka napravih...za tva sega mydite mi sa ednakvi !
snimkai si cicite da tti vidim razlikata
mnoooooooooogoo prekaleno mnogo si vnu6ava do tolkova 4e 4ak ne se use6taПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
mi to v puberteta mai ne sa syvse mednakvi dvetegyrdi ama razlikata e malka to i moite ne sa ednakvi...i na mene lqvata mi po malkaama ne pravi golqm problem ot tova te 6te si se izravnqt pyk az ne nosq sutien i nikoi dosega ne e obyrnal vnimanie pyk i razlikata ne e koi znae kakva sigurna sam 4e samo si vnu6ava6 4e e tolkova po golqma ednata
![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
Hora mi az kakvo da vi kaja kato na mene dqsnata mi e po malka i to mn po malka![]()
tova e syvsem normalno s te4enie na vremeto 6te se opravqt![]()
![]()