- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Stih4e za Drogata!!!
DROGATA!!!
Otide si ,ostavi me sama da pla4a vav no6ta
otide ,no ne pri druga,
a pri taz pusta DROGA!!!
Za6to stana ei taka,
za6to propilq mladostta
Za6to zahvana se sas neq
vse se 4udq i se maq
Lipsvat mi tvoqta usmivka,
pogled i nejnost
ti prodade gi tez ne6ta-
sre6tu edno paket4e marihuana!!!
Pogubi sas neq svoq jivot
no znai 4e vse 6te si mislq za teb
OBI4AM TE!!!
Spri,zamisli se
izberi pravilniqt pat
otkaji se ot neq
s gordost i 4est!!!
Haresva li vi ,ama 4estno.Nqma mnogo rima,no mislq 4e ima smisal... a vie kak mislite![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
ti li si go pisala? ami na men mi haresva mnogo! naistina e gotino! pozdraviavam te,ako si go pisala ti
No MaN, No CrY!!!
\m/
gotsko e
Kakvo ti puka ako govoriat zad garba ti...nali varvi6 pred tiah,neka gledat gaza ti!
qko e![]()
gotini e :P
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
monka
да аз си го писах в четв. по часа ПБПП е радвам се че ти е харесало
е нямам много голям талант за писане на стихчета... ама нали ги пиша от сърце![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Dobro e! Nadqvam se temata v nego da ne te zasqga i vsi4ki tuk, za6toto naistina e gadno![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
WoW ;{}
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
super e :P :P
I'm verry naughty girl!!!!!!!!
Mnogo e qko,za6to ne napi6e6 o6te nekoe,moje i da e za druga tema,no tova e super!Bravo!Ima6 talant!
Za6to ne napravi6 nqkoq pesen kato priqteliu prosti miiiiiiiiii
az puk moga da vi kaja edna mnogo gotina pesen na tazi tema.sama q izmislih(ideqta mi doide ot bobi turboto de priznavam si):
priqteliu prosti mi nqmam koz sega
ne namerih kinti za tova
...
bez droga az ne moga
kokata re6i sudbata mi
edna cigara mi ostana
i molq az DAITE MI ZAPALKAAAAAAAAA
az izpu6ih si4ko sega ostana muni4ko treva
az ne iskam ni6to sega
daite mi edna igla da se spasq
amfeti i trevi4ka si zima sqka pi4ka
drusa se i hi4 ne q ebe
tq mole6e az pomnq
togava ne i dadoh
hercata ne mi se dava6e
ima o6te mnoo ama me murzi ako nqkoi se ineteresuva 6te q napi6a cqlata ama kato gledam kolko fenove ima na taq lignq po gore mi stava sme6nu)))stih4e za drogata HAHHAHAHHAHAHA
На мен ми става не смешно, а тъжно като гледам мнения като твоето, но както и да е.Първоначално написано от kokoZka
А стихотворението е хубаво като идея, но няма много ритъм...![]()
Mace stihoitvorenieto e 10 tochki ako go postnesh cqloto she e mnogo qko.Az moga na kitara da svirq i she si go pripqvam postoqnno![]()
Ти си марихуана
маков дериват
кока снежнобяла
и барбитурат
ти си и лепило
и диазепам
ти си дрога мила
аз съм наркоман!
![]()
Tva me kefiПървоначално написано от Друсалин
Prava si!!!Tva deto e pisala taq selqnka det govori na meko si e SMESHNO ot vsqkyde!!!Tvoito adcki me kefi!!!VZEMI GO DOVYRSHI PLEASEПървоначално написано от kokoZka
На мен ми става не смешно, а тъжно като гледам мнения като твоето, но както и да е.
А стихотворението е хубаво като идея, но няма много ритъм...[/quote]
Izobshto ne si prav taq selqnka nqma nikyv talant i se pravi na mnogo talantliva i umna!!!Mnogo po-gotin e tozi stih koito opliuvash,no za syjalenie zavistta izqjda choveka!!!Ne zavijdai a se vyzhishtavai na hubavoto a ne na typoto!!!
ПЕничка си пея, пея си песничка
имам си азз мъничко тревица
и ще си я дръпна за моята душица.
Като отида горе в небесата
ще се опитам да хвана луната.
THE WORLD IS A SMOKIN" GUN THAT IS LOADED...
Izobshto ne si prav taq selqnka nqma nikyv talant i se pravi na mnogo talantliva i umna!!!Mnogo po-gotin e tozi stih koito opliuvash,no za syjalenie zavistta izqjda choveka!!!Ne zavijdai a se vyzhishtavai na hubavoto a ne na typoto!!![/quote]Първоначално написано от CRaZy_IKT
Като за начало - момиче съм, но няма значение. Не казах, че има талант, а че стихотворението е хубаво като идея. За да има стихотворение трябва да има поне ритъм, а в нейното той малко се губи. А аз "оплювам" другото стихотворение (а не стих, защото стих значи нещо съвсем друго), защото :
1. Аз съм против дрогата, а то я възпява.
2. Няма ритъм, рима и каквото там трябва да има, за да съществува стихотворение.
Тъй че нека не си говорим за таланти, защото от нещата, които бяха написани тук няма нито едно "талантливо". Аз си знам, че не мога да пиша поезия и не се опитвам, за това и не завиждам. Но, виж, мисля да се възхищавам на малко по-интересни неща от тези тук.![]()
super neka nikoi ne pravi taq gre6ka;...
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
stava![]()
![]()
ми макар да няма рима мога да кажа ,че няма и много смисълПървоначално написано от Iliqn4eto
щото от пакетче марихуана няма да си загуби усмивката човек
![]()
![]()
ахахахахах