.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60

Тема: Бира

Град
    София, България
    Това с биреното коремче е някакъв мит.

Мега фен
    Влюбен си в бирата.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Бира

Цитирай Първоначално написано от Бира
    Хммм незнам дали ви се е случвало, но ся имам малък проблем... От няколко седмици единственото, за което мисля е бира! Всичко свеждам до бира... Друга мисъл не може да ми се застои в главата... Просто искам да го преодолея някак си... Имате ли идеи?
    'Честито, вие сте млад алкохолик'

Споко ебавам се. Ми да ти кажа е съвсем нормално. С времето жаждата би трябвало да затихне.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    нестете водата, пиите бира

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    нестете водата, пиите бира
    да йивее бирата.......
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Guest

Хммм незнам дали ви се е случвало, но ся имам малък проблем... От няколко седмици единственото, за което мисля е бира! Всичко свеждам до бира... Друга мисъл не може да ми се застои в главата... Просто искам да го преодолея някак си... Имате ли идеи?
    Купи си 2 каси бира и една отвара4ка, предполагам за седмица-две ще имаш с какво да се занимаваш

radvai se batka birata ne e alkohol to e neshto magi4esko takova kak da ti go obesnq kakto treata be man si4ki kazvat 4e e narkotik ama to ne e narkotik tai 4e buai bira da ne ta ebe as li4no ne si mislq za bira as q piq
    Vsi4ki znaem 4e kogato 4owek e sam toi e slab i 4e kogato nqma privurjenici na ideite mu te gubqt smisal siguren sam sushto taka 4e suberat li se mnogo hora s ednakvi interesi na edno mesto te stavat silni!!!

Guest
    Мммм!Бира! :P

НЕ се притеснявай! Ти си наред, йоооо!!!Бирата осмисля живота.Сполетяло те щастието на живота!!Пий на воля!!!!!
    Мисли глобално, действай локално!

abe pi4 ako iska6 da preodolee6 trqbva da zapo4ne6 da piee6 vodka. Vodkata e nai ubavoto ne6u
    Prepory4vam ti Savoy

Град
    Плутон
    малиии абе тфа голям проблем бе човек ужас аз бих отишла на психиатър да ме посъветва той.а ако не искаш да пиеш бира пий...мастика например!
    Welcome to Jamrock!

Голям фен
    Град
    sofia
    awe piiii si birata i ne mu misli!!!!!!Kvo ti puka de da bqh i az taka \/ \/

Бира и здраве

Бирата смесена с други растения и добавки отдавна е била използвана за лекарство.Считало се е ,че тя лекува всякакви болежки: от кожни болести до стомашни проблеми, а да не споменаваме безсъние и треска.

В наши дни проучвания сочат,че двойно и тройно ферментирала бира е полезна за здравето, имайки предвид наличието на витамин В в маята.

Полезните действия се свързват с диетичните, диуретични и седативни свойства на бирата. Умереното пиене разбира се е важно за да се избегнат негативните действия.

Въпреки, че бирата има славата на напитка от която се пълнее, в един литър тъмна бира се съдържат 450 калории (в светлата по-малко) докато в сока от ябълки те са 500, а във виното 770 калории за същото количество. Още повече, че благодарение на амино-киселините, витамин В и желязото които се съдържат в бирата я правят подходяща за анемични и възстановяващи се след боледуване хора, както и за тези които са отслабнали драстично.

Диуретичното свойство на бирата се дължи на хмела,който стимулира бъбреците. С това от тялото се изхвърля не само излишната вода, а също така токсини и вредни вещества. Седативното действие на хмела заедно със загряващия ефект от алкохола правят бирата лека и приятна напитка преди заспиване. Бирата е известна и с това, че е лекарство срещу нея самата. Неприятният спомен от вечер с много пиене може да се превърне в минало, ако изпиете една студена светла бира вместо хапче.
    КОЙТО ПИЕ БИРА НЕ УМИРА !!
    (както казаха преди мен)

Mi da zamesti q s vodka :P :P :P :P :P :P :P :P

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Сега по колко бири праскаш на ден?

Guest
    datite na postovete?

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    i az imah syshtiq problem no prosto si kazah POSPRI SE i sega piq rqdko ve4e

Повече от фен

birata

ili spri birata ili prodaljavai po sa6tiq na4in

Голям фен

epaa za sa ne e golqm problem ama sled vreme ebat bitoviq alkoholik she stanesh ! BHahaXAHax
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

napii se s BIRA
    Дъ бест аватар от галерията

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Бирата е дар Божи

Guest
    Kakto kazva edin priqtel "Ako otgovorut na vuprosa vi ne e bira,zna4i ste zadali gre6en vupros!!!" taka 4e spox...teq misli edva li 6e sa problem za bude6toeto ti

Guest

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Супер фен
    Град
    VCHC
    То от бирата по убау нема... неке се роди. Споко, нищо ти няма.
    NoFX - Beer Bong Song.mp3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си