.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska

ПП: С Аз съм БЪЛГАРЧЕ(понеже той подкрепя радикалните националистически идеи), като се видяхме във Варна си поговорихме. Разхождахме се с Морската градина, а там има много паметници, които не са само на българи, ами и на руснаци, немци... абе много националности. И Сашо направо се ядоса сериозно, защо трябвало да ги има тях и едва ли не се почуди как варненските скинари не са им видяли сметката(ако не се лъжа, имаже 1-2 съборени). Моят отговор беше много прост - ако сега някой развали всичките тези ремонтирани и хубави паметници, после това, че са развалени, само ще разваля пейзаща на нас, хората, които се разхождаме в морската. Това разрушаване нито ще спре управниците да правят нови подобни паметници, нито по някакъв начин ще навреди на този, котого е изобразен на тях.
    Вярно, че тогава нещо не се разбрахме, но си останала с глено мнение за думите ми...и то не за друго, ами защото не си ме разбрала

Град
    on the island of the sun
    бе българска му работа ! всеки се оплаква и дотам! никой не прави нищо по въпроса...е тва е! ми са как седят нещата според мен ако не си поне малко гаден си седиш като мишка другите те ТЪПЧАТ! и нали се някак трябва да се приспособим и ставаме гадни и ние. Ако не си поне малко луд се побъркваш буквално...ако си трайкаш те мачкат.И не навсякъде е така,защото в милата ни родина няма ник'ви закони и е пълна анархия! секи к'вото иска си прави...и накрая "законът" че си няма друга работа и с простите граждани се заяжда,4е си е свил цигарка някой примерно...просто факти! преди няколко седмици една жена беше блъснала дете на пешеходна пътека и сега е на свобода(сигорно е платила "глоба" от сорта на 500лв и толкова по случая). Е sorry ама някои неща не стават със добро квото и да ми говорите трябва да има няква борба и протест,щото в днешно време колкото си по-добричък толкова по-зле...защото хората го виждат тва рано или късно и те използват докато не станеш на парцал. така че BEAT THE BASTARDS !!!
    Beat The Bastards!!!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс

Re: Отвращавам се!

Цитирай Първоначално написано от Отвратена
    Добре какво става с ХОРАТА!Ние въобще човешки същества ли сме?Вече не издържам.Не смея да изляза на улицата от страх да видя пак някоя ужасна гледка породено от човешката глупост и жестокост.Убийства,изнасил вания,измъчвания,войни,зав ст,гняв,чисто и просто ОМРАЗА.Родители измъчват децата си.Тинейджъри се самоубимат.Навсякъде където погледна ПРАЗНИ ама найстина ПРАЗНИ погледи.Жестоко отношение към по слабите и престорено уважение и завист към по-силинте.Най-свято са парите,секса и купоните,алкохола.УЖАС!Отв ащавам се от хората от техните постъпки.Вече си мисля,че съм видяла достатъчно,но съм грешала и то ЖЕСТОКО.Има и още и още и още.Мисля,че е време за един нов потоп!Само че незнам дали ще се намерят поне двама човека достойни за ноевия ковчег!
    Ти май си в депресия...То какво си мислиш,че в миналото не е било зле ли?!Че пак не е имало алчност,злоба,извратеност и тн?!Абе ,момиче,вземи да прочетеш малко исторически книги-туко виж схванала,че светът си е един и същ и сега и преди 2000години...само дето сега хората умрат от атентати,на самоубиици,а тогава са гинали по бойните полета на поредната безсмислена война за власт и пари!Какъв е изводът?Наслаждавайте се на малките неща,защото те правят съществуването ни поне малко по-хубаво!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си