- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отвращавам се!
Вярно, че тогава нещо не се разбрахме, но си останала с глено мнение за думите ми...и то не за друго, ами защото не си ме разбралаПървоначално написано от Bimper-ska
бе българска му работа ! всеки се оплаква и дотам! никой не прави нищо по въпроса...е тва е!ми са как седят нещата според мен
ако не си поне малко гаден си седиш като мишка другите те ТЪПЧАТ! и нали се някак трябва да се приспособим и ставаме гадни и ние. Ако не си поне малко луд се побъркваш буквално...ако си трайкаш те мачкат.И не навсякъде е така,защото в милата ни родина няма ник'ви закони и е пълна анархия! секи к'вото иска си прави...и накрая "законът" че си няма друга работа и с простите граждани се заяжда,4е си е свил цигарка някой примерно...просто факти! преди няколко седмици една жена беше блъснала дете на пешеходна пътека и сега е на свобода(сигорно е платила "глоба" от сорта на 500лв и толкова по случая). Е sorry ама някои неща не стават със добро квото и да ми говорите трябва да има няква борба и протест,щото в днешно време колкото си по-добричък толкова по-зле...защото хората го виждат тва рано или късно и те използват докато не станеш на парцал. така че BEAT THE BASTARDS !!!
Beat The Bastards!!!
Ти май си в депресия...То какво си мислиш,че в миналото не е било зле ли?!Че пак не е имало алчност,злоба,извратеност и тн?!Абе ,момиче,вземи да прочетеш малко исторически книги-туко виж схванала,че светът си е един и същ и сега и преди 2000години...само дето сега хората умрат от атентати,на самоубиици,а тогава са гинали по бойните полета на поредната безсмислена война за власт и пари!Какъв е изводът?Наслаждавайте се на малките неща,защото те правят съществуването ни поне малко по-хубаво!Първоначално написано от Отвратена
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел