А виж ти, сродна душа Радвам се, че някой е чувал за френския философ Сартр, въпреки че не съм привърженик на екзистенциализма като философско течение. Склонен съм да не се съглася генерализирането на проблема с 15-годишните скинарчета само с идеята за свръхчовека, най малко защото те дори не са запознати в подробности с концепцията. Проблема е много назад във времето и е много дълбоко вкопан във всеки от нас, и щеше да е очевиден ако някой реши да му обърне внимание. Расовата непоносимост е култивирана от много години, като процеса продължава дори и днес. Като започнем от националните празници (ние сме единствената държава, която има толкова огромни тържества, отбелязващи смъртта а не рождението или значими постижения да даден революционер), минем през учебниците по история (в 1/3 от които се описват надълго и нашироко битките със съседите ни) и се стигне до наши дни с песните на слабоумни дебилчета като Мишо Шамара и останалата пасмина, дори не им знам имената.
Кризата на ценностите е започнала в обществото много отдавна, ние сме просто свидетели на поредните еманации на простотия, избълвани от гореспоменатите слабоумници, които наред с чалгарите се гаврят с българската музика заради едната бърза печалба. Колкото и да не ви се вярва, на тази възраст музиката много въздейства върху подрастващите. Само като излезете и се огледате ще разберете какво имам предвид. Културният геноцид е факт, така или иначе.
В този отговор мога да развия много нашироко и темата за липсващата парламентарна култура, с оглед скорошните събития, но навреме се усетих каква ще е аудиторията на писанията ми