- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вредят ли цигарите на растежа на пениса?
Искам да ви запитам вредят ли цигарите на растежа на пениса при 15 годишно момче? Пуша максимално по 6-7 цигари на ден, но има и изключения...
ne ne mislq)))
Вредят деа и цигари умрели.Беше ми 25 см ф 5 клас кат почнах да пуша пък ся ми е 23!!!
Ахьхьхьх луТ ли си е пич няя такоа нещо.Вреди само на семенната течност ама то тфа си го пиши на кутийте.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
ne estestveno!vredat na rasteja na tqloto,toest ostava6 po-nisak,no ako pita6 men tova sa divotii
![]()
LOVE IS LIKE WAR!EASY TO START,HARD TO END,IMPOSSIBLE TO FORGET!
Ми вредят естествено - щом вредят на рестежа на цялото тяло значи вредят и на растежа на пениса - по принцип са пропорционални. Алкохола също. Да не говорим за наркотиците които направо разрушават всичко у организма. За успешен растеж на пениса трябва да водиш здравословен живот, много витамини и хр вещества, по леко с чикийките щото нивото на тестостерон спада и пр и пр...
Колкото и здравословно да живееш или обратното се ще ти е един и същ. Нема да се косиш.
щото съм на 15, както вече казах и съм 1,80 м, че и леко отгоре, а пък не мога да се похваля с нещо голямо отдолу. 14-15 см ми е, а и не е много дебеличак![]()
Е, важно е как го използваш...![]()
Аз ще направя каквото мога, пък да става каквото ще!
лошото е обаче, че не съм го използвал досега за такива цели![]()
![]()
Според мен патката ти е нормална. Но 1,80м на 15 години?!?!?...Братчет, накъде си тръгнал...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Базикам се, не се притеснявай![]()
Първоначално написано от Lil` Bow Wow
а въъъъъйййй
спирай цигарите , как ше напрайш поколение![]()
ти да ме видиш и на бой какъв съм. 95 килцаПървоначално написано от mixmike
))))
Стаа по-малък и по тънък, затъпяваш, миришеш а пепелник, зъбите ти пожълтяват...от цигарите ставаш ЛАЙНО !!! Е*и цигарите. Е*и големите количества твърд алкохол, Е*и дрогата и беги на стадиона да направиш неколко обиколки. След тва еко се умориш пий една биричка и продължавай. Ше видиш как и Азис ше ти завижда за мъжката ти гордост![]()
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
Estestveno,che vrediat ! Shto za vaprosi zadavash !
Pushish li shte ti stane pishleto kato cigarka...daje nakraia kato damska cigara shte stane...
Zatova pushi puri !
:P
точно за разтежа не знам... може да го позабавя ,но не и да намалява сантиметрите![]()
![]()
![]()
верно имаше някакво такова надписче на кутийкитеПървоначално написано от Lil` Bow Wow
![]()
хахахах
хаха даже и на растежа на тялото не вредят...аз си пуша от 5 клас и не мога да кажа че съм нисък ...Първоначално написано от alien_f
![]()
ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !