.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    анонимен
    Guest

Вредят ли цигарите на растежа на пениса?

Искам да ви запитам вредят ли цигарите на растежа на пениса при 15 годишно момче? Пуша максимално по 6-7 цигари на ден, но има и изключения...

Супер фен
    Град
    sofia
    ne ne mislq)))

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Вредят деа и цигари умрели.Беше ми 25 см ф 5 клас кат почнах да пуша пък ся ми е 23!!!

Ахьхьхьх луТ ли си е пич няя такоа нещо.Вреди само на семенната течност ама то тфа си го пиши на кутийте.

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

ne estestveno!vredat na rasteja na tqloto,toest ostava6 po-nisak,no ako pita6 men tova sa divotii

LOVE IS LIKE WAR!EASY TO START,HARD TO END,IMPOSSIBLE TO FORGET!

Guest
    Ми вредят естествено - щом вредят на рестежа на цялото тяло значи вредят и на растежа на пениса - по принцип са пропорционални . Алкохола също. Да не говорим за наркотиците които направо разрушават всичко у организма. За успешен растеж на пениса трябва да водиш здравословен живот, много витамини и хр вещества, по леко с чикийките щото нивото на тестостерон спада и пр и пр...

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Колкото и здравословно да живееш или обратното се ще ти е един и същ. Нема да се косиш.

Guest
    щото съм на 15, както вече казах и съм 1,80 м, че и леко отгоре, а пък не мога да се похваля с нещо голямо отдолу. 14-15 см ми е, а и не е много дебеличак

Град
    Blagoevgrad
    Е, важно е как го използваш...
    Аз ще направя каквото мога, пък да става каквото ще!

Guest
    лошото е обаче, че не съм го използвал досега за такива цели

mixmike
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    щото съм на 15, както вече казах и съм 1,80 м, че и леко отгоре, а пък не мога да се похваля с нещо голямо отдолу. 14-15 см ми е, а и не е много дебеличак
    Според мен патката ти е нормална. Но 1,80м на 15 години?!?!?...Братчет, накъде си тръгнал...
    Базикам се, не се притеснявай

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от Lil` Bow Wow
    Вредят деа и цигари умрели.Беше ми 25 см ф 5 клас кат почнах да пуша пък ся ми е 23!!!

Ахьхьхьх луТ ли си е пич няя такоа нещо.Вреди само на семенната течност ама то тфа си го пиши на кутийте.

а въъъъъйййй
    спирай цигарите , как ше напрайш поколение

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mixmike
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Според мен патката ти е нормална. Но 1,80м на 15 години?!?!?...Братчет, накъде си тръгнал...
    Базикам се, не се притеснявай
    ти да ме видиш и на бой какъв съм. 95 килца ))))

Стаа по-малък и по тънък, затъпяваш, миришеш а пепелник, зъбите ти пожълтяват...от цигарите ставаш ЛАЙНО !!! Е*и цигарите. Е*и големите количества твърд алкохол, Е*и дрогата и беги на стадиона да направиш неколко обиколки. След тва еко се умориш пий една биричка и продължавай. Ше видиш как и Азис ше ти завижда за мъжката ти гордост
    АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА

Estestveno,che vrediat ! Shto za vaprosi zadavash !
    Pushish li shte ti stane pishleto kato cigarka...daje nakraia kato damska cigara shte stane...

Zatova pushi puri !
    :P

Фен
    Град
    ch.city
    точно за разтежа не знам... може да го позабавя ,но не и да намалява сантиметрите
    Цитирай Първоначално написано от Lil` Bow Wow

верно имаше някакво такова надписче на кутийките хахахах

Град
    Пловдив - - - - -
    Цитирай Първоначално написано от alien_f
    ne estestveno!vredat na rasteja na tqloto,toest ostava6 po-nisak,no ako pita6 men tova sa divotii
    хаха даже и на растежа на тялото не вредят...аз си пуша от 5 клас и не мога да кажа че съм нисък ...
    ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си