- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-красивата известна личност според вас?
Justin TimberlakeНаистина го наммирам за много хубав.Както и Jessica Stam, но тя е модел
![]()
Джесика Стам има най-невероятните очи и е невероятен модел.
Ест имам много любими модели, които са много красиви но дори и да ги изброя никой няма да знае кои са..
I am the substance and the one who has no substance.
На мен много ми харесват и устните й.Уникални са.Първоначално написано от Liz
![]()
Кажи и някой от любимите си модели![]()
ОкПървоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
Адриана ест
Дариа Лербои
Наташа Поли
Наталиа Вадианова
Дотзен Крус
Бианка Балти
Риан Тен Акен
Катиа Щекина
Ана Беатриз Барос
Алесандра Амбросио
други които харесвам Фрая Беа Ериксън , Стам и Таня Диагилева(на аватара и подписа ми).
Ами ти?
На мен любимка ми е Джесика, но ми харесва и Бианка Балти, както и Фрая Беа Ериксън. Харесва ми и Ракел ЗимерманНо например Жизел и Каролина въобще не ми допадат.
Има един модел с ромънски произход - Ирина Лазарено, но не съм сигурна дали така се пише фамилията й.И тя ми допада, но по-скоро като личност.
Жизел абсолутно никога не ми е харесвала, да има причина да си носи титлата Супермодел и Убермодел , но просто не ми харесва в лицето но няма спор че е 1 от най-добрите модели на всички времена. А Каролина тя вобще не ми харесваше преди, но сега горе-долу виждам защо е толкова харесвана има просто голямо излъчване само носа и не харесвам и на Жизел също.Първоначално написано от aLL|aLoNe
Аз лично никога не съм харесвала Ирина, но както и да е да те от от Ромъния но се е преместила в Канада и Кеит Мос я е вкарала в модния бизнес, иначе тя е музикантка и доколкото знам е учила и моден дизаин такаче определено е много талантлива и не е стереотипен модел, но повечето топ модели не са както всички си мислят. Ирина и Фрая също са много добри приятелки![]()
А и забравих да кажа Дотзен Крос че просто една от най-красивите от най-красивите. Повечето от вас едвали да чували за нея, но тя е 1 от най-холемите топ модели и е от Холандия и съм сугурна че сте виждали рекламите и на Лореал из цяла София.
Там има стра6но много нейни снимки
http://www.bwgreyscale.com/discussio...pic.php?t=8520
http://www.bwgreyscale.com/discussio...pic.php?t=8521
Абе кво им се радвате на тез мУделки , много измъчени изглеждат горките и повечето ми са някфи безизразни (естествено има и изключения ,ама тая дето сте и пуснали снимки си е баш такава).![]()
Късмет!
Мъж: Gregory Lemarchal (Rest In Peace, mon petit ange![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
GREGORY LEMARCHAL - Je Suis En Vie CLIP
I MISS YOU!![]()
![]()
![]()
![]()
И жена: ... всички я знаете![]()
![]()
Рейчъл Билсън,Сандра Бълок,Ева Лонгория
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ако я видиш без грим,няма да си на същото мнение!Първоначално написано от SpAcE_LaDy
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Коки
нз обаче мен Лив Тайлър много ме радва.обаче чак пък най-красива известна личност...от моделите много красива е Адриана Лима.
от мъжете...хм...Джеймс Лафърти,Кристиано Роналдо,Дейвид Бореаназ,Димитър Бербатов,барабаниста на mcFly.твърде много са![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
justin timberlake (nz kak se pi6e) i brittany murphy![]()
iskam da prili4am na vtoriq vse pak![]()
Еми без грим не е толкова готина, ама пак е сладка.. в смисъл тя си има излъчване попринцип.. а да не говорим Gregory какво излъчване имаШЕ (мн ми се иска да можех за него да говоря в сегашно време, а не в миналоПървоначално написано от gabrielka@a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Един човек ще обожавам - като известна личност имам предвид и точно него Господ ще си го прибере
![]()
![]()
![]()
)
Повярваи ми има мн почече към(топ) моделите отколкото хората си мислят. Не са стереопитни модели (каквито всички си мсилят че са) и повечето наистина са уникални и със мн добри личности/характери или поне от това което се вижда във интервютата.Първоначално написано от Mimka_sweet
И ест че изглеждат измъчени като тичат нон стоп па кастинги, по фотосесии и проби а да не говориме като са модните седмици по 5-8 ревюа на ден нонстоп за 1 месец а между седмиците патуване. А да не изклучваме и постоянния критисизъм за отслабване или стягане на тялото и т.н. за това изглеждат измъчени.Но ест всичкп си заслужава защото не всеки има възможности като тях и да видят целия свят и да работят с най-важните хора в модната индустрия от дизаинери до фотографи и т.н.
Изв че така се задълбочавам, но просто всичко свързано с модата ми е страст ( и не не тази мода която виждаме навсякъде, а висшата мода и модата като изкуство).
Можеби просто трябва да направя мова тема за модели и мода.
Безизразна? Защо аз лично много харесвам Дотзен тази снимка нз, но ти видя ли и другите, фотосесиите ?
ПРЕСЛАВА
АНЕЛИЯ
ВЕРОНИКА
BYONSE
за сега тези се сещам....
а да....щтях да забравя.....и РАЙНЕТО...... :P![]()
![]()
Абе я моля ви се!
Какво им е хубавото на три кокала дето едвам се крепят и на някаф зомбиран поглед?!?!Ако това за вас е КРАСОТАмне това е просто МОДА
![]()
Всеки вижда красотата по различен начин и не е да се интересуваш от такива неща за да съдиш толкова бурзо.Първоначално написано от Mimka_sweet
"Просто" мода..просто е как тия е виждаш..освен изкуство е и огромна иннтернационална индустрия която храни много хора и също е изпълнена със много талантливи хора които посветяват живота си на "простата мода".
Но хеи всеки си има гледна точка, не мога да те обедя в притивоположното на това което мислиш.
Ti mai si mn. navutre v 4algata i s promit mozuk ot neq 6tom dava6 za primer ili selqnkata Raina ili silikonovata bomba PreslavaПървоначално написано от krasivata_luvica
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
"Храни"..... по-скоро подлага на диети![]()
Ама айде да не спорим,всеки си има своето чувство за естетика , вярно![]()
Сега очаквай отговор, че видиш ли Преслава е с естествен бюст..(от мен добавям че е пъпчасала - една фр я беше видяла на живоПървоначално написано от RhytmiX
)
според мен наи готина изжестна личност като жена е анджелина джоли а за мъж незнам
Zdraveite,imeto mi e Magi,ot Varna,na 14 g. sym i sym liubitelka na tvyrdata muzika.Radvam se che moga da byda chast ot tozi forum i da ob6tuvam s vas