На мен любимка ми е Джесика, но ми харесва и Бианка Балти, както и Фрая Беа Ериксън. Харесва ми и Ракел Зимерман Но например Жизел и Каролина въобще не ми допадат.
Има един модел с ромънски произход - Ирина Лазарено, но не съм сигурна дали така се пише фамилията й.И тя ми допада, но по-скоро като личност.
Жизел абсолутно никога не ми е харесвала, да има причина да си носи титлата Супермодел и Убермодел , но просто не ми харесва в лицето но няма спор че е 1 от най-добрите модели на всички времена. А Каролина тя вобще не ми харесваше преди, но сега горе-долу виждам защо е толкова харесвана има просто голямо излъчване само носа и не харесвам и на Жизел също.
Аз лично никога не съм харесвала Ирина, но както и да е да те от от Ромъния но се е преместила в Канада и Кеит Мос я е вкарала в модния бизнес, иначе тя е музикантка и доколкото знам е учила и моден дизаин такаче определено е много талантлива и не е стереотипен модел, но повечето топ модели не са както всички си мислят. Ирина и Фрая също са много добри приятелки
I am the substance and the one who has no substance.