.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78

Hybrid View

Guest

Re: Momi4etata lajat li za 4uvstavata si?

da momi4etata lujat za6toto predi tova te sa bili izlugani ot nqkoe mom4e ne e li taka :?:

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Sluchvalo mi se e ama ne luja vsi4ki..i mi se sluchva
    mnogo rqdko

ами някои моми4ета лъжат.но са доста по-малък процент отколкото мом4етата...

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Momi4etata lajat li za 4uvstavata si?

Лъжат и то яко!!! Само финикийски знаци ви се въртат в главичките!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Абе баламурник...момиче и истина са две несъвместими неща.Ти в кой свят живееш
    Аз съм **** терорист,защото знам кое е най-добро за **** ми !
    Admin-Coki:
    Подобни нецензурирани думи са забранени.

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от KGW
    Абе баламурник...момиче и истина са две несъвместими неща.Ти в кой свят живееш
    Ми аз к'во казах бе!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

За пусналия темата става въпрос.Не се коркай.Ти си ми ясен,че си пич
    Аз съм **** терорист,защото знам кое е най-добро за **** ми !
    Admin-Coki:
    Подобни нецензурирани думи са забранени.

mi ne lyja za 4uvstvata si po princip 6toto stava golqma ka6a/principite ponqkoga si gi naru6avam/...moje bi sam gi prikrivala ili sam se pravila 4e nqmam 4uvstva kym nqkogo ne tolkova zaradi nego a zaradi men...pyk ne vsi4ki momi4eta lyjat moje prosto da si popadnal na takova momi4e uspeh sledva6tiq pyt

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ми на всеки (независимо дали е момче или момиче)се е налагало поне веднъж да излъже за чувствата си.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Vseki luje za 4uvstvata si, nezavisimo dali e mom4e ili momi4e. Moga da kaja, 4e malko hora sa napulno naqsno s tova koeto 4uvsvat, vklu4itelno i az. Pove4eto se vliqqt ot vinata koqto izpitvat, zatova samoi se ubejdavat, 4e naprimer obi4at nqkogo. No ima i takiva, koito lujat suznatelno, no opredeleno ne sa vsi4ki i e suvsem gre6no da si pravi6 takiva izvodi za momi4etata. Prosto qvno kakto ti sam kaza si popadnal na takiva. E, kakvo da se pravi, kusmet!

ami az ponqkoga luja za 4uvstvata si zaradi sujelqniq kum opredeleniq 4ovek stava mi mnogo jal i za tova mu kazvam 4e go haresvam

ami qvno si popadnal na greshniq 4ovek az li4no sym lygala samo 1 mom4e za koeto strashno sajalqvam i ot togava ne sym lygala nikoe ot mom4etata koito haresvam zashtoto e podlo da si igraesh s 4ustvata na nqkoi
    AkO Obi4AsH NqKoGo I Te BoLi,ZNaI Che Ak0 I T0i Te 0Bi4A I NeGo Go BoLi...

mnogo dobyr wapros na koito moje da si otgoworish sam !!! Horata sa kazali na jena i ku4e wqra da nqmash ! , no ne e taka to4no ! Spored men 4ustwata ne se kazwat a se pokazwat i 4owek mnogo dobre use6ta kakwi sa 4ustwata na 4oweka sre6tu nego . W powe4eto slu4ai edinq partnior koito oseti razlikata w 4ustwata naprimer pita Obi4ash li me ... i drugq otg da !? i towa kakwo promenq ni6to towa sa samo dumi ! Taka 4e 4ustwa se pokazwat a ne se kazwat , no ako se pokazwat i kazwat super !

Фен
    Град
    sofia
    DAMMMMMMM i to 4esti4ko

:)

kakvoto i da si govorim takiva sme si jenite..vinagi iskame nqkoi da ni varvi zad gaza i t.n..mi tva si e istinata i sq nqkoi 6te kajat 4e ne e taka..oba4e aide de zamislete iskate da kajete 4e nikoga ama nikoga ne ste lagali za 4uvstvata si pred kakavto i da e predlog..aide de tva 4e sega ne iskate da si go priznaete i se praite na mili4ki i skromni4ki e drug varpos..na vsqka edna jena i e kef da q uhajvat i da i varvqt zad gaza..drug e vaprosa 4e nqkoi pravqt taka 4e da izglejda 4e imat 4uvstva i o6te pove4e podhranvat 4uvstvata na 4oveka otstre6ta koeto naistina e gadni4ko ama kakvo da se pravi jivota si e takav..i jenite sa si takiva..
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Фен
    Град
    Вкъщи
    Izlygah vednyj .. Inache mrazq lyjata otnosno chuvstva, ne e hubavo da hvyrlqsh prah v ochite na nqkoi.. I sama osyznavam greshkata si de..
    Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!

Град
    долна махала:D
    ох, ами и аз съм лъгала за чувствата си, но го направих само, за да не нараня неговите чувства, ся не можах да му кажа-няма да ходя никъде с теб, защото си гаден, нахален, и ме даразниш до полуда... . Ми не става, освен ако не си няква ебаси злата.
    Животът е мечта, която ние мечтаем!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Не несам
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Град
    In your dreams
    Не лъжи когато той те обича!!!!
    Целувката е езикът на светът. Искаш ли да поговорим?

http://32002.Sladur.com

Мега фен Аватара на koalka
    Ми..не съм лъгала момче за чувствата си,просто съвестта ми не го позволява.Не мога да лъжа така някого и после той да страда заради мен.По-скоро ми се еслучвало да не му казвам,че го харесвам,но това не...

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от selen_mischief
    ох, ами и аз съм лъгала за чувствата си, но го направих само, за да не нараня неговите чувства, ся не можах да му кажа-няма да ходя никъде с теб, защото си гаден, нахален, и ме даразниш до полуда... . Ми не става, освен ако не си няква ебаси злата.
    А по-добре ли е да го лъжеш?За какво?Не е нужно да му казваш такива неща,както ти си описала...тъпо е.Просто му казваш "вече нямам чувства към теб и искам да се разделим".Темата не е за това как трябва да обиждаш момчето,към което вече нямаш чувства.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    da lagala sam.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Да излъгах веднъж. Казах на момчето, че не го харесвам, защото преди 2 дни бях скъсала с най-добрия му приятел, бях объркана и реших, че така е най-добре за всички.

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    mi nalaga se da vi lajem s va6te kamani po va6te glavi
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MilanFen
    Не всички момичета лъжат, но едно 95% съм убеден че са гадни курви дето само си търкат минджите по чужди курове... Това е най тъпото от сичко в тоя живот!!! аз мисля че намерих точния човек но повярвайте ми - това става адски трудно
    ВЪИ МИ МНОГО ЯСНО ЧЕ ЩЕ ВЕ ЛЪЖЕМ КАТО ИМА КОИ ДА СЕ ХВАЩА ОСОБЕНО ТАКИВА КАТО ТЕБ,С УДОВОЛСТВИЕ БИХ ТИ ЗАМАЕЛА ГЛАВАТА И ПОСЛЕ БИХ ТЕ ЗАРЯЗАЛА ЗАЩОТО СЪМ "ГАДНА КУРВА"КАКТО ТИ КАЗА НО НЯМА ДА ТИ ПРАВЯ ЗАБЕЛЕЖКА ЗАЩОТО ВСЕ ПАК ТОВА СА ДУМИ ОТ БЕДНИЯ ТИ РЕЧНИК И ПРОСТО ДРУГИ НЕЗНАЕШ И ЗАТОВА СЕ ИЗРАЗЯВАШ ТАКА [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си