.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 78 от общо 78
    Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от MilanFen
    Не всички момичета лъжат, но едно 95% съм убеден че са гадни курви дето само си търкат минджите по чужди курове... Това е най тъпото от сичко в тоя живот!!! аз мисля че намерих точния човек но повярвайте ми - това става адски трудно
    ВЪИ МИ МНОГО ЯСНО ЧЕ ЩЕ ВЕ ЛЪЖЕМ КАТО ИМА КОИ ДА СЕ ХВАЩА ОСОБЕНО ТАКИВА КАТО ТЕБ,С УДОВОЛСТВИЕ БИХ ТИ ЗАМАЕЛА ГЛАВАТА И ПОСЛЕ БИХ ТЕ ЗАРЯЗАЛА ЗАЩОТО СЪМ "ГАДНА КУРВА"КАКТО ТИ КАЗА НО НЯМА ДА ТИ ПРАВЯ ЗАБЕЛЕЖКА ЗАЩОТО ВСЕ ПАК ТОВА СА ДУМИ ОТ БЕДНИЯ ТИ РЕЧНИК И ПРОСТО ДРУГИ НЕЗНАЕШ И ЗАТОВА СЕ ИЗРАЗЯВАШ ТАКА [-o<
    А ти умната,щеше да знаеш,че НЕ ЗНАЕШ са 2 отделни думи,грамотна ми госпожице,а оставям настрана пунктуационните грешки!

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от TeditoOoo
    Мда коварни сме,лицемерни сме, много сме гадни...прави сте,но без нас не можете нали? И...ДА лъгала съм.Или по-точно съм прикривала истината и съм чакала подходящия момент да му я кажа,за да не го заболи толкова
    Ние пък сме по-силни дървояд смешен,във всяка сфера най-добри са мъжете,най-богатите хора на света са мъже,най-великите спортисти са мъже,най-великите учени са мъже,най-великите писатели са мъже,наясякъде сме,а сега ти ми кажи за къде сте вие без нас,а?Та даже и от религиозна гледна точка,припомни си от какво е създадена жената,абе безброй примери има за това,че мъжете са най-велики.Примири се,създадена си само да правиш удоволствие на някой,после евентуално поколение,а на нас ни е кеф,ти се мъчиш после обаче,абе мн може да говорим за това,така че не се надъхвай да спориш!

Да!Лъжат!
    Изпитах го на свои гръб преди няколко дни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си