Цитирай Първоначално написано от machoka
червило

Къде видя да обиждам теб, форума или друг от тук?
Съжалявам, ако ти се струва нормално тези проблеми да са нормални за зрели хора, каквито са тийнейджърите над 17. За мен не са.
Странно, чудно.. познавам се с много хора, видял съм много съдби.. за това така говоря.. на никой не нареждам, отново повтарям че изразявам мнението си. Нещо, с което имаш пълното право да не се съгласиш, но не и да ме обиждаш с думите 'какво правя още тук'.
В предишния си пост достатъчно добре уточних възрастта, за която говоря.
пълнолетните тийнчета(18-19 годишните,дето си седнал да разправяш ,колко чудно щяло да бъде,ако работят) за ,които ти говориш,сами избират според желанието си и нуждите си дали да работят.
Ми сами избират я, кой друг ще избира вместо тях..
Да речем примерно, че моето семейство има финансови проблеми. Никой не ме задължава да работя. Дали ще го направя, за да помогна си е мой избор. А колко семейства в момента нямат такива.. Обаче 'съвременният тийн' знае в повечето случаи само да иска.. И аз съм такъв, за това не ми чужда тази логика..

Команди не видях да давам някъде.. Ако ти си видяла, прочети малко по-внимателно.
Западнало тийн общество,това е обидата,защото НИЕ сме тийн обществото.Аз те попитах какво правиш още тук ,след като ни имаш за западнали,не съм те обидила и това ти е ясно,между обида и въпрос има голяма разлика,такава каквато човек с приятели от Американски колежи (а и с поне начално образование) трябва да прави.Също така човек с приятели от Американски колежи (а и с поне начално образование),трябва да знае какво означава,като има дума сложена в кавички-такава е 'команди'...Пишеш несвързано и си противоречиш,хем тийновете над 17 години сами си правят своя избор,хем ти си тук нали,разбираш ,ей тъй,между другото,да им го кажеш,че ще ли да станат по-отговорни,ако работят и по-безотговорни,ако не работят...и то разбирам един път да го кажеш,като обща информация,а ти го НАТРАПВАШ,което въобще не ти прави чест.