.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94

Град
    u gouemoto selo...
    Abe stranna rabota e taia tema.verno goliam kompleksar/ka triabva da si za da pusne6 nekaf da go komentirame
    Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    ся кво...трябва да оплювам пича ли ..извинявай ма всеки си има олигофренски снимки...тоси...я разгледаи малко твоите "пикове" и ми кажи наистина ли всичките са супер яки...
    И не е хубаво да се коментира някой ей така...красавци

а аз да пусна ли отделни теми за всичките си приятели роднини и гаджета!? що за глупост?
    на снимката не ми харесва.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Guest
    Ми малко спекан и кисел е излязал на снимката и е с неква гадна дреха и сигурно за тва не се кефат жените тука. Остави ги, тия тука се кефат само на некой с 3738704обици, да има прическа като на азис ама по странна и с повече гел и да е облечен с турбо фешън дрехи и цайси петстин марки и... Според мене е много свесно момчето .

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    и кво да му гледаме.. това Пич ли е ? На мен ми прилича на най-обикновенно момче,което иска да е нещо повече и все още незнае къде се намира.. но защо въобще го обсъждаме... той може да е някой от нас и да му е кофти,да му разбием самочувствието..това да е направено с цел!!!Защо темата не бъде изтрита или заключена?
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Град
    sofia
    Oyama-no problem Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 8:10 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ми малко спекан и кисел е излязал на снимката и е с неква гадна дреха и сигурно за тва не се кефат жените тука. Остави ги, тия тука се кефат само на некой с 3738704обици, да има прическа като на азис ама по странна и с повече гел и да е облечен с турбо фешън дрехи и цайси петстин марки и... Според мене е много свесно момчето .
    emi pi4 10x pone ti misli6 polojitelno btw tova sam az ama mersi za iskrenoto mnenie iavno no problem e nai golemiq pi4 ot toq forum !!!

Guest
    Сериозно аз поислих че си момиче и тва е гаджето ти се едно, важното е да не се сдухваш от мненията на повърхностни хора. Може само да се радваш защото така ще си сигурен че хората ще харесат истинската ти личност .

Guest
    Hey,tosti,Oyama ти го каза! :P Кво ти пука,че некви си тийнейджърки не залитат по теб!Мда де...Теб който трябва(предполагам)сигурно си те харесва-и тва е най-важното! Изглеждаш свястно момче,обаче друг път недей пуска такива теми-казах вече защо

emi pi4 10x pone ti misli6 polojitelno btw tova sam az ama mersi za iskrenoto mnenie iavno no problem e nai golemiq pi4 ot toq forum !!!

А защо си мислиш,че като някой не те е харесал е някъф..."смотан " да го кажем ? Тъпа логика.Това ,че съм казала,че не ми харесваш на външен вид не значи нищо. А и какво искаш..ти питаш ние отговаряме,даваме си личното мнение.Или трябва да лъжа ?

Остави ги, тия тука се кефат само на некой с 3738704обици, да има прическа като на азис ама по странна и с повече гел и да е облечен с турбо фешън дрехи и цайси петстин марки и
    Не съм съгласна с нито едно от тези неща

Guest
    Остави ги, тия тука се кефат само на некой с 3738704обици, да има прическа като на азис ама по странна и с повече гел и да е облечен с турбо фешън дрехи и цайси петстин марки и
    Не съм съгласна с нито едно от тези неща
    Тебе те знаеме говоря за повечето тийнове.

кои повечето тийнове!?
    откъде ти хрумна, че всички се радват нa момчета тип Азисовци? на тоя свят не всички са кухи пубери
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    не е интересно какво мислим за пича,
    а пича какво мисли
    мисленето прави човека човек, съответно интересен или .. БЕЗИНТЕРЕСЕН
    или ПРОГРЕСИВНО ЗАТЪПЯВАЩ И С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСКО САМОЧУСТВИЕ!
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Ne me kefi!
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    ako si pusne tozi "pi4" bradi4ka na liniika po konturite na liceto ama tynka da e i da si pusne po-dulgi4ka kosa i nekva 6antava pri4eska po-6te stava,no taka...ne mi haresva

ami kvo da vi kaja ne e mnogo zle(ne mnogo)

Голям фен
    Град
    София
    симпатичен е
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от tosti
    Абе ти си много зле!Какво си мислиш,че щом някой те харесва той е най-готин и обратното!Тип:"който не ме харесва няма вкус..." Просто си супер сдухан!
    Да ти кажа честно и на снимката въобще не ме кефиш!Изглеждаш като някой наркоман.Да беше сложил по-хубава снимка,може просто на тая да не си излезнал добре....
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Guest
    Я да не ти пука...ти си още толкова млад,тепърва ще търпиш развитие

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Темата е доста тъпа, ама айде да говоря по нея.
    От снимката не бих се влюбила в теб, не си моя тип, ама не си зле
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Голям фен
    Град
    S o F i A
    miii ne e moi tip:ili pone na snimkata ne me kefi
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

ne se obijdai,no ne mi haresva
    Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от tosti
    tova sam az ama mersi za iskrenoto mnenie
    Аз просто немам думи ..... докъде стигнаха "децата" на България!!

Супер ненормално е т'ва...
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Не е мой тип.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Повече от фен
    не ми харесва ама хич.изглежда смотан.добре че няма пъпки

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    Em ne me kefi...

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си