- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo mislite za pi4a :D ?
Abe stranna rabota e taia tema.verno goliam kompleksar/ka triabva da si za da pusne6 nekaf da go komentirame![]()
![]()
Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience
ся кво...трябва да оплювам пича ли..извинявай ма всеки си има олигофренски снимки...тоси...я разгледаи малко твоите "пикове" и ми кажи наистина ли всичките са супер яки...
И не е хубаво да се коментира някой ей така...красавци![]()
а аз да пусна ли отделни теми за всичките си приятели роднини и гаджета!? що за глупост?
на снимката не ми харесва.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ми малко спекан и кисел е излязал на снимката и е с неква гадна дреха и сигурно за тва не се кефат жените тука. Остави ги, тия тука се кефат само на некой с 3738704обици, да има прическа като на азис ама по странна и с повече гел и да е облечен с турбо фешън дрехи и цайси петстин марки и... Според мене е много свесно момчето.
и кво да му гледаме.. това Пич ли е ? На мен ми прилича на най-обикновенно момче,което иска да е нещо повече и все още незнае къде се намира.. но защо въобще го обсъждаме... той може да е някой от нас и да му е кофти,да му разбием самочувствието..това да е направено с цел!!!Защо темата не бъде изтрита или заключена?
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Oyama-no problem Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 8:10 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ми малко спекан и кисел е излязал на снимката и е с неква гадна дреха и сигурно за тва не се кефат жените тука. Остави ги, тия тука се кефат само на некой с 3738704обици, да има прическа като на азис ама по странна и с повече гел и да е облечен с турбо фешън дрехи и цайси петстин марки и... Според мене е много свесно момчето .
emi pi4 10x pone ti misli6 polojitelno btw tova sam az ama mersi za iskrenoto mnenie iavno no problem e nai golemiq pi4 ot toq forum !!!
Сериозноаз поислих че си момиче и тва е гаджето ти
се едно, важното е да не се сдухваш от мненията на повърхностни хора. Може само да се радваш защото така ще си сигурен че хората ще харесат истинската ти личност
.
Hey,tosti,Oyama ти го каза! :P Кво ти пука,че некви си тийнейджърки не залитат по теб!Мда де...Теб който трябва(предполагам)сигурно си те харесва-и тва е най-важното!Изглеждаш свястно момче,обаче друг път недей пуска такива теми-казах вече защо
![]()
emi pi4 10x pone ti misli6 polojitelno btw tova sam az ama mersi za iskrenoto mnenie iavno no problem e nai golemiq pi4 ot toq forum !!!
А защо си мислиш,че като някой не те е харесал е някъф..."смотан " да го кажем ?Тъпа логика.Това ,че съм казала,че не ми харесваш на външен вид не значи нищо.
А и какво искаш..ти питаш ние отговаряме,даваме си личното мнение.Или трябва да лъжа ?
![]()
Не съм съгласна с нито едно от тези нещаОстави ги, тия тука се кефат само на некой с 3738704обици, да има прическа като на азис ама по странна и с повече гел и да е облечен с турбо фешън дрехи и цайси петстин марки и![]()
Тебе те знаемеНе съм съгласна с нито едно от тези нещаОстави ги, тия тука се кефат само на некой с 3738704обици, да има прическа като на азис ама по странна и с повече гел и да е облечен с турбо фешън дрехи и цайси петстин марки и![]()
говоря за повечето тийнове.
кои повечето тийнове!?
откъде ти хрумна, че всички се радват нa момчета тип Азисовци? на тоя свят не всички са кухи пубери![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
не е интересно какво мислим за пича,
а пича какво мисли
мисленето прави човека човек, съответно интересен или .. БЕЗИНТЕРЕСЕН
или ПРОГРЕСИВНО ЗАТЪПЯВАЩ И С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСКО САМОЧУСТВИЕ!
Пий Бира За Да Станеш Човек
Ne me kefi!
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
ami kvo da vi kaja ne e mnogo zle(ne mnogo)
симпатичен е![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Абе ти си много зле!Какво си мислиш,че щом някой те харесваПървоначално написано от tosti
той е най-готин и обратното!Тип:"който не ме харесва няма вкус..." Просто си супер сдухан!
Да ти кажа честно и на снимката въобще не ме кефиш!Изглеждаш като някой наркоман.Да беше сложил по-хубава снимка,може просто на тая да не си излезнал добре....
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Я да не ти пука...ти си още толкова млад,тепърва ще търпиш развитие
Темата е доста тъпа, ама айде да говоря по нея.
От снимката не бих се влюбила в теб, не си моя тип, ама не си зле![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
miii ne e moi tip:ili pone na snimkata ne me kefi
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
ne se obijdai,no ne mi haresva
Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!
Аз просто немам думи ..... докъде стигнаха "децата" на България!!Първоначално написано от tosti
Супер ненормално е т'ва...
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Не е мой тип.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
не ми харесва ама хич.изглежда смотан.добре че няма пъпки![]()
Em ne me kefi...
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P