- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- INcomplete
HAresva li vi tazi pesenili smqtate 4e vremeto na BackStreet Boys e minalo otdavna
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
на мен песента ми харесва,а до колко са отживелица не мога да кажа,но определено времето им беше когато на мода бяха и spice girls![]()
spored men im mina vremeto na BSB...ama pesenta e sas smislen text...kolkoto i da e ligava-ima pone malko smisal v neq...ina4e ne em kefi 4ak tolkova de...ne sam fenka daje nikak![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
BSB mai se bqha razdelili, kato 4uh pesenta napravo ne povqrvah 4e e tqhna, haresva mi
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Pesenta naistina e mnou gotina...ama na BSB vremeto naistina im be6e kogato spice girls bqha na moda !
трябва да си призная, че за група като тая това си е удар в десетката. което автоматично не я прави хубавано се търпи.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
о Господи,Боже мой
Мразя БСБмнаправо са ми много лигави,обаче няма да излъжа ако кажа че тая песен ме сдухва максимално..Просто имам спомени от нея,и да харесва ми..Жалко е че тоя човек никога отново няма да е до мен,дори немога да го видя освен на снимка;(
песента руллз![]()
Отвратителна е !
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Песента е доста добра и завладяваща ..Много добре започнаха!Времето им е минало дотолкова,че вече стиловете ..и хората са различни,в смисъл с различни вкусове и разбирания и т.н.Абе не са зле
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
pesni4kata e super gotina
predi da izleze taq pesen naistina si misleh 4e vremeto ime minalo no sega po4nah da slu6am mnogo tehni pesni koito sa naistina dobri...prosto s vremeto gi bqh othvurlila
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
песничката е много сладка...кефи ме
I na men pesni4kata mi napravi dosta dobro vpe4alenie.Samo se 4udq za6to da im e otminalo vremeto na BSB-to.Da verno 4e ot 5 godini ne sa se mqrkali na scena, no se pak ako nqkoi drug q pee6e taq pesen nqma6e li pak da q haresvate ??!!! KOgato BSB bqha na moda az po4ti ne sam gi slu6ala, no mislq 4et azi pesen se razli4ava malko ot predi6noto im tvor4estvo.Ne e li do6lo vremeto za novo na4alo![]()
Пфу абсолютно не ми харесва...БСБ ако направят нещо
по-сносно може пак да ги огрее, но отдавна вече не
слушам толкова лигави неща![]()
Аз ще направя каквото мога, пък да става каквото ще!
hahaha bsb za men sa si nai-dobri, haresvam gi otkakto peqt, sledovatelno Incomplete mi haresva!Kak moje nqkoi da si misli 4e im e minalo vremeto?!?Q vijte po-starite grupi ot 20-30 godini pak si peqt, ta bsb li nqma da peqt, kvo kato sa ot 10 godini!Tca nqma zna4enie, vajnoto e da ima6 jelanie da pee6 i da radva6 fenovete si, a ti Magrat kato ne gi haresva6, pone ne gi obijdai!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BSB THE BEST & FOREVER!!!
pesenta me kefi osobeno mnogo ama ina4e ne haresvam BSB![]()
Песента е чисто просто жалка!
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
Според мен музиката не е мода. Тя просто е на прливни вълни днес се слуша едно утре друго, но има хора които винаги са харесвали Бекстриит така, че едва ли за тях това е мода. Песничката е добра от части не слушам такава музика ама ми допадна.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
В никакъв случай! Backstreet BOys i Blue си остават за мен най-великите групички... А Backstreet BOys издават все нови и нови яки песнички, и най-вече баладки, които ме кефят много и си ги слушкам постоянноПървоначално написано от santRi
![]()
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
Песента е може би най-добрата на БСБ, която съм слушала![]()
А Бекстрийт бойс вече не са `на мода` както преди - не се слушат толкова много, но още си имат фенове.![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Като малък ми бяха любимите, а са не мога ги понасам - бляааа, гейове, само се опитват да ме дразнятА песента е страшно тЪпа
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
ne mi dopada osobeno![]()
pesni4kata hubava ama ne sam fen na grupata![]()
Живота не се мери с борая вдишваня, а с моментите, които спират дъха.