.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Подуване?

Подуване?

На какво може да се дължи странно и огромно подуване в областта на слабините? Като огромна, ама наистина огромна гнойна пъпка беше, дори и някакво бяло връхче имаше, а когато се изстиска, излезе невероятно количесто течност, просто ужасно много.
    След което почна да завяхва, но остана раничка и още боли. ??? Какво може да е това???

PY_MACKA
    Guest
    MUTIRAL CIREI ...I IDEQ SI NQMAM

Абе и на мен ми мина тва като идея
    Ама не е нормално толко зверски да боли и да достигне гигантски размери. Плюс тва точно преди да се появи правих секс с един...абе развейпрах
    Затва се чуда ся какво може да е.А презерветаив нямаше

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Ot tova koeto kazva6 moje bi stava duma za nqkakva infekciq predavana po polov pyt...awe neznam spored men ne e nqkva bezobidna pyp4ica 4e da pita6 nas...trqbva da ti kaje nqkoi koito naistina razbira

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от ^FaiNt^F
    Ot tova koeto kazva6 moje bi stava duma za nqkakva infekciq predavana po polov pyt...awe neznam spored men ne e nqkva bezobidna pyp4ica 4e da pita6 nas...trqbva da ti kaje nqkoi koito naistina razbira
    ...лекар примерно,а?Как никога не се сещате,че когато имате здравен проблем се ходи на лекар,а не се разпитва по форумите?!

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia

:)

nqmam ni nai malka predstava oba4e hodi na lekar

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ne iskam da te pla6a,ama zvu4i seriozno
    po dobre otidi na lekar,da vidi6 kvo ti e imalo...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    u gouemoto selo...
    Be doktora mu e maikata.moje da ti e lepnal niakoia bolest.Aide hodi pri li4nia lekar za napravlenie i pravo kam ginekologa.
    Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience

Ми ще отида, прави сте.
    Просто ми беше интересно дали на някой дето може и да не е правил секс му се е случвало такова нещо, ама явно не.

П.П . ще го кастрирам тая гад!!!!

Голям фен
    Град
    големото село софия
    и аз преди 1-2 години имах такова чудо и много ме беше страх + гнус .. 1 тон гной изтисках.. ма се оправи от самосебе си
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Така както го описваш изглежда като една съвсем обикновенна гнойна пъпка - такива пъпки могат да се появяват както по лицето, така и по други части от тялото! .
    Но може и да е херпес - болезнени, пълни с течност мехурчета, които се появяват около 2 дни след акта без предпазни средства. Понякога обаче тези симптоми липсват. Херпесът не се лекува, но се ползват лекарства, които намаляват риска от активирането му и предодвратяват инфектирането на други. Посещението при лекар е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
    Може и да са кондиломи - бяла или розова подутина. Може да се изгори, замръзи или отстрани с лазер ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от гинеколог или дерматолог!
    За това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО посети лекар и в случай, че е едно от последните 2 изброени и момчето, с което си правила секс ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да посети лекар!

..

Слушай ко ти пеи радиото и послушай ^npocTo^a3^f^
    Всичко може да е от изброените .

Супер фен
    Град
    sofia
    mislq 4e e bilo pupka qko zabrala

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си