.

Виж резултатите на анкетата: Kakvo mislite za bezdomnite ku4eta?!?

Гласували
43. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • a dano umrat po skoro!!!

14 32,56%
  • mnogo mi e jal za tqh,ama nqma kak da im pomogna..

17 39,53%
  • vse mi e edno,imam si po vajni ne6ta

3 6,98%
  • grija se za tqh,staraq se pone da ne sedat gladni..

9 20,93%
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 107
    Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

kakvo mislite za bezdomnite ku4eta?!?

skoro ne sam puskala tema,a i otdavna mislq da pusna
    tazi tema .. predi polovin-edna godina bqh
    pusnala takava tema i mislq,4e s aBeP4eTo(no ne
    sam 100% sigurna,4e be6e to4no tq) mnogo sporehme
    na tazi tema .. super mnogo izpisahme
    ta vuprosa mi e kakvo mislite za bezdomnite ku4eta?
    ubedena sam,4e 80% ot potrebitelite izob6to ne gi
    haresvat po red pri4ini.. pove4eto se strahuvat ot tqh,a nai mi e stranno,4e moje da vi e strah ot
    ku4eta da,vqrno e,4e mnogo incidenti stavat
    zaradi bezdomnite ku4eta,mnogo hora bivat hapani
    zlobno ottqh,no nqkaksi men gram ne me e strah ..
    moje bi,za6toto lubovta mi kum ku4etata(a bezdomnite
    sa mi slabost) e ogromna i prosto v du6ata mi
    ne moje da ima omraza kum tqh ... znam li..
    oba4e mi e adski gadno da gledam po ulicite
    gladni,mrusni ku4eta,koito gledat .. nqkaksi tujno..
    xax,6te me pomislite za luda,4e govorq,4e ku4etata
    gledat tujno,ama i te IMAT 4UVSTVA
    6te kajete kak moje da mi e gadno za bezdomnite
    ku4eta,a da ne stradam za bezdomnite hora?
    emi lesno da ne sam gi az karala
    bezdomntie cigani i bulgari da rajdat po 100 deca,kato nqmat nikakvi pari za hrana i pokriv na
    glavata si?! NE Tova sa si go re6ili te,a nali
    uj horata sa umni su6testva?!? da be da.. ne sam na tova mnenie ..
    a i za6to mislite,4e ima bezdomni ku4eta ?!?
    da ne sa padnali ot nebeto .. xaxa,ne Pak 4oveka
    ima prust v tazi rabota.. predstavete si kak
    nqkoq maika e kupila malko sladko ku4ence za svoeto
    dete,no ku4eto porasnalo i ve4e ne bilo tova sladko
    kutre,trqbvalo da se grijat za nego,deteto ve4e
    ne mu obru6talo vnimanie i go izhvurlili na ulicata..
    i taka edno po edno i ve4e ima tolkoz mnogo bezdomni
    ku4eta BLAGODARENIE NA HORATA
    Az taka govorq,vse edno mrazq horata,ama NE e taka
    Prosto mi pisna da se mislim za nai umnite,za nai
    nedostijimite i t.n ,ama tova NE e taka
    Tova,4e ku4etata sa bezza6titni,ne zna4i,4e trqbva
    da se otnasqme zlobno kum tqh
    a i za kakvo mislite,4e ku4etata gi e strah ot horata
    i hapqt ?? emi normalno e,znaete li ,4e ima
    tolkova prosti hora,koito prebivat nqkoe
    bezdomno ku4e bez da ima pri4ina i posle e suvsem
    logi4no ku4eto da se ozlobi kum horata
    imam da pi6a o6te mnogo,ama nikoi ne bi se navil
    da pro4ete si4ko,taka4e 6te si ostavq i za posle
    aide vie ste nared
    kakvo mislite za bezdomnite ku4eta ??
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Проблема с кучетата си е голям..но не очаквам скоро да се разреши Всъщност на мен не ми пречат чак толкова ако не са някфи злобни. Пред съседния блок има едно болно от краста псе..да не ви разправям как съм се катерила по колите като ме напада Смърт за такива псета.И на всичкото от горе го защитават Накрая ме обвиниха,че съм минала пред блока и кучето ме е нападнало..демек сама съм си виновна Умно,а? Иначе изобщо не ме е страх от кучета.Много пъти са ме нападали но..

Prosto mi pisna da se mislim za nai umnite,za nai
    nedostijimite i t.n
    И все пак човека е най-голямата грешка на природата

И разбира се,че ние сме си виновни и че са злобни и че ги има Но все пак нищо няма да се направи по въпроса.Не и в скоро време А дотогава нещата ще стават все по зле...

Mи аз също имам слабост към бездомните кучета....всеки ден ги храня тия пред блока....поне да не останат гладни...и без тва няма кой да ги прибере или да им направи колибки..седят навънка и на дъжд и на сняг....единственото им спасение е да се заврат под колите...които не се заседяват дълго на едно място...на мен ми писна да ги гледам болни...някои куцат...някои даже са без крака...някои с половин крак..половин ухо...направо са трагична гледка...а кво мисля за тва че нападат хора...ми ще ги нападат защото ги е страх...обикновено така става..или ако естествено е пребито..няма как да не се озлоби и да не хапе...
    Не мисля че решението е смърт...в случая не кучетата са виновни че са без дом...поне да се заведат в кучкарници...ще имат храна..подслон и защита..а не на голата улица където всеки ги подритва и "тъпче" !

miloto_girl-4e поздравления за темата,супер е..и само така..тряа да има справедливост на тоя свят !

Бездомните кучета трябва да се прибират в кучкарници, болните да се убиват, а здравите да се изкъпят, ваксинират и да бъдат хранени поне 1-2 месеца, докато си намерят стопани, ако не си намерят...смърт и за тях. Това е проблем на държавата, който трябва да се реши.
    Твърдо против съм бездомните кучета. Болни, мръсни, бълхясали и озлобени само пренасят зарази, хапят хора и т.н.
    Е, естествено има и изключения де - Маги, хаха, така се казва едно куче пред блока, за което всички се грижим и е чистичко, добре нахранено, ваксинирано и с каишка против бълхи.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Като видя някое кученце изпадам в някакво умиление,
    кучето ми е любимото животно. Разира се, че кучетата са злобни (някои от тях) заради хората. Дали и мене ако ме наритат няма да се озлобя. Винаги когато мога им свалям храна, обичам да си играя с тях. Когато някое кученце ме познае и ми се радва, а след това ме изпраща до спирката А като видя куче да пресича ми става лощо направо, тия карат като луди. Като видя някое кученце да пресича винаго го викам за да пресечем заедно....В интерс на истината, не бях виждала София една година, и това което се е променило е че кучатата са намелели. Но просто не искам да знам как, дали само защото почнаха да ги кастрират....или защото са ги убили....

Give me your best shot motherfucker!

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Бездомните кучета трябва да се прибират в кучкарници, болните да се убиват, а здравите да се изкъпят, ваксинират и да бъдат хранени поне 1-2 месеца, докато си намерят стопани, ако не си намерят...смърт и за тях. Това е проблем на държавата, който трябва да се реши.
    Твърдо против съм бездомните кучета. Болни, мръсни, бълхясали и озлобени само пренасят зарази, хапят хора и т.н.
    mdaaa saglasna sam napalno
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Бездомните кучета трябва да се прибират в кучкарници, болните да се убиват, а здравите да се изкъпят, ваксинират и да бъдат хранени поне 1-2 месеца, докато си намерят стопани, ако не си намерят...смърт и за тях.
    Абсолютно съгласна съм с това. Не знам как не са се сетили умните глави в столицата ни за това.Скоро бх в София... Кучетата там са ИЗРОДСКИ МНОГО!!! Направо ми се взе акъла- видях едно малко псенце и се запътих към него да му се порадвам, след което от храстите изкочиха още 20!!! Във Варна и други градове, където съм била има бездомни кучета, но въобще не са толкова много.(знаеш ли ,може да са ги направили на кебапчета по крайпътните сергии-то гладд).
    Преди няколко години във Варна въобще нямаше кучета- просто ги бяха избили. Според мен това е решението- иначе се мъчат и кучетата, и хората
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    В един тъп смотан град или с една дума голямо село
    Въпреки,че бездомните животни разнасят зарази,болест и могат да ухапят някой невинен човек,но аз ги съжалявам.Понякога ги подминавам,но друг път пулса ми се усорява и сърцето ми се изпълва с мъка,като се сетя колко много бездомни животни има по света.В съзнанието ми изплува и друго.Бездомни са не само кучета,но има и много хора,които нямат покрив над главата си и жадуват за късче хляб.Единсветоно,кото може да напвави всеки от нас е,когато минава покрай някое бездомно животно да не му се нахвърл да го бие ,а спокоино да го подмине.Никой не ви кара да ги храните или да ги приютявате.Само не ги биите.Моля ви.Така и те няма да са агресивни към вас??
    Мога да покоря всички върхове,защото притежавам необходимите качества.

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Бездомните кучета трябва да се прибират в кучкарници, болните да се убиват, а здравите да се изкъпят, ваксинират и да бъдат хранени поне 1-2 месеца, докато си намерят стопани, ако не си намерят...смърт и за тях.
    Dobre de,a ne ti li e nekvo gadno,4e
    zdravo,pravo ku4e,koeto ve4e e vaksinirano
    trqbva da bude ubito ?? Predstavq6 li si kolko
    jivota 6te budat otneti i to na ku4eta,koito
    sa si OK i nito sa bolni,nito ni6to A tova,4e bolnite ku4eta trqbva da budat umartvqvani sam suglasna Prosto,za6toto nqma smisal da
    se mu4at i nikoi da ne se griji za tqh No ne bih
    priela ku4e,koeto si e OK da bude ubito

Е, естествено има и изключения де - Маги, хаха, така се казва едно куче пред блока, за което всички се грижим и е чистичко, добре нахранено, ваксинирано и с каишка против бълхи.
    Eto,qvno ti haresva6 tova ku4e,nali?
    Ami kak bi se po4uvstvala,ako to bude ubito
    i to po jestok na4in?ZNae6 li,4e ponqkoga ku4etata
    v tui nare4enie ku4karnici bivat beseni?Predstavq6
    li si kakvo mu4enie e tova?!? I tova go znam
    ot siguren izto4nik,ne sam si go izmislila,daje imah edin friend na kogoto dqdo mu be6e oti6ul v
    ku4karnika,za da zi vzeme ku4e(evala,za koeto ) i taman si izbiral ku4e,a v su6toto vreme nablizo beseli nqkakvi bezdomno ku4e,4ovekut 4ul i re6il
    da vzeme to4no tova ku4e,koeto v momenta se
    pro6tavalo s jivota si !!! Ku4eto e bilo spaseno,ama
    predstavq6 li si kakva bolka e izjivqlo? Daje sa
    glasnite mu struni sa prekusnati,zaradi vujeto i ne moje da lae (e tova ne e 4ak takav problem de,ama si e bilo bolka za gorkoto ku4e)
    Pone kato gi ubivat,neka bude s injekcii
    ....В интерс на истината, не бях виждала София една година, и това което се е променило е че кучатата са намелели. Но просто не искам да знам как, дали само защото почнаха да ги кастрират....или защото са ги убили....
    fire_of_satan,v interes na istinata dooosta
    ku4eta ve4e sa kastrirani,no i dooosta ku4eta
    sa ubiti po ne4ove6ki jestok na4in
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Като видя някое кученце изпадам в някакво умиление,
    аз изпадам
    в умиление като видя каквото и да е безпомощно същество(стари хора,всякакви животинки)...Адски съм чувствителна и състрадателан...и не мога да разбера с какво някое куче,коте..или каквото и да е живо същество е заслужило да страда...от някой побъркан изруд !!!За такива отвратителни истории съм чувала...и такива ужасни неща съм виждала(свързани с тормоз над животни).че само като се сетя...и ми се реве Това не са хора...а чудовища..-тези,които се отнасят по подобен начин с животните...Всички живеем на една планета,вървим върху една трева,пием една вода,дишаме един въздух...защо трябва невинните и беззащитни животни...да бъдат убивани
    Сега,относно бездомните кучета...еми не съм за това да ги убиват,за кастрация,да..но да ги преспиват..ОФ,нз...по този въпрос,мнението ми не може да бъде категорично,тъй като съм в по-малък град от сф...а има там хора изпатили си от кучета.
    Май се отклоних от темата..но все пак...това ми е мнението..

Съгласна. Най-добрата ми приятелка си дава последните пари да храни бездомни кучета и котки. Ама аз не ги обичам. Колко хора пострадаха заради тях? Има и изклщчения. Вярно е. Обаче ако ги оставим да се разхождат по улиците, ще продължават да разнасят само зарази. Трябва да се прибират в кучкарници. Ако излезе от тях нещо, добре, нямам нищо против. Ако ли не, да ги убиват. Все пак не можем да ги оставим ей така, само защото ни е жал да ги убиваме.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Град
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    sa si OK i nito sa bolni,nito ni6to A tova,4e bolnite ku4eta trqbva da budat umartvqvani sam suglasna Prosto,za6toto nqma smisal da
    Мдаааа, нека си живеят здравите кучета, нека си носят болести (щото не е задължително да са болни, за да носят болести), нека си се плющят и размножават, нека да плашат децата и осират пейзажа. Нека се мъчат и водят мизерно съществуване, плащайки за грешките на хората. да бе! Много по- добре е да бъдат убивани- и за хората, и за тях.
    Колкото до жестокостите, които описваш, не виждам какво те кара да мислиш, че който подкрепя изтребването на бездомните кучета е някъф садист. Тези гадости стават именно защото проблема не е уреден все още. Аз обожавам кучетата и всякакви други гадинки. ИМенно затова съм за евтаназията им!!!

Град
    u gouemoto selo...
    Mnogo e gadno da gi gleda6 taka gladni,mar6avi i otritnati.De da moje6e da se napravi ne6to...ama nai-se nervia,kogato vidia niakoi da gi bie.E takiva hora ne razbiram.adski mnogo im se nervia i mi se iska niakoi na tiah da im tegli edin zdrav boi da vidiat kakvo e
    Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Мдаааа, нека си живеят здравите кучета, нека си носят болести (щото не е задължително да са болни, за да носят болести), нека си се плющят и размножават, нека да плашат децата и осират пейзажа. Нека се мъчат и водят мизерно съществуване, плащайки за грешките на хората. да бе! Много по- добре е да бъдат убивани- и за хората, и за тях.
    Колкото до жестокостите, които описваш, не виждам какво те кара да мислиш, че който подкрепя изтребването на бездомните кучета е някъф садист. Тези гадости стават именно защото проблема не е уреден все още. Аз обожавам кучетата и всякакви други гадинки. ИМенно затова съм за евтаназията им!!!

Da,no ima mnogo ku4eta puk za koito naprimer
    se grijat horata Pred na6ia blok(daje pred
    na6ia vhod) ima 5 ku4eta,koito sa kastrirani i obezparaziteni i celia blok se griji za tqh Tova,4e sa bezdomni ku4eta ne zna4i,4e trqbva da
    budat ubiti,nali? Vse pak mogat da si jiveqt,
    prava si,4e dooosta ku4eta vodqt mizeren na4in
    na jivot i moje bi prispivaneto im e za tqhno
    dobro,no ... nedai si Boje,ako ti stigne6
    do nivoto na horata,koito prosqt,bi prosila
    ili bi se samoubila,za da ne se mu4i6 ??
    Az moje da sam mazohistka ,no bih izbrala da jiveq

естествено, че ми е мъчно за тях. но минах онзи период, в който прибирах всяко кученце у нас и ревях с крокодилски сълзи. просто се примирих, че не мога нищо да направя. даже по едно време писах писмо до Софиянски, тъй като видях как се отнасят с тях в онзи дом в Лозенец. това е направо ... нямам думи.
    нищо против бездомните кучета, но мисля, че ще е е по-добре да ги приберат и тези, които са неизлечимо болни просто да ги приспят, а не да ги мятат в разни клетки и да ги тормозят по всевъзможни начини.
    просто гледам това, което правят в чужбина (Animal Planet rulz!) и това, което става тук.
    много обичам кучета и всичките действия, които бяха предприети ме отвращават. да не говорим за изродите по крайните квартали.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

TpaKTopucT-xyJluraH
    Guest
    И от тях става хубав салам

Цитирай Първоначално написано от TpaKTopucT-xyJluraH
    това е тъпо и гнусно.

всъщност дали наистина не слагате нещо такова в сандвичите си без да подозирате. добре че не ям месо, защото е напълно възможно.

Град
    nedai si Boje,ako ti stigne6
    do nivoto na horata,koito prosqt,bi prosila
    ili bi se samoubila,za da ne se mu4i6 ??
    Az moje da sam mazohistka ,no bih izbrala da jiveq
    Може да обичам животните, но дая ги сравняваш с хората не е ли малко прекалено. Много по- важно е Хората да са живи и здрави, отколкото кучетата. Пък и кучетата не могат да се самоубиват, нали? Може би биха искали. Нопонеже те са ЖИВОТНИ и мисловната им дейност не е много развита, трябва ХОРАТА да решават вместо тях кое е най- добре за всички.

А по въпроса ти- аз бих избрала да живея, но много други- не. Това показва само колко различни са хората(апропо и псетата) . Но не за техния характер и право на избор говорим тук. Единствения начин за решаване на проблема е избиването на кучетата. Така се прави във всички цивилизовани държави. ако хората от блока толкова обичат даденото куче, защо не го приберат у тях???

^ от хората не може да видиш нищо добро. те крадът, убиват, изнасилват ... ти да си видяла куче да изнасилва?? или пък да убива? предпочитам 49535375 пъти животно пред човек!

Супер фен
    Кои каквото иска да си приказва аз съм ПРОТИВ уличните кучета.
    Защо ли?
    Според мен голяма част от тези кучета са опасни за хората било то заради болести или просто, защото са толкова озлобени, че са способни да изтрепят някой.
    Така пред на баба си блока видях с очите си как едно улично куче нападна бременна жена е това е егати ужаса. Не казвам, че трябва да се избият, но поне да има някакви кучкарници и там да ги гледат а тези които имат бяс или са болни от нещо да се убиват. Пък и не гледате ли телевизия колко хора бяха разкъсани от разни улични мастии! Не може така да продължава! Наскоро ме ухапа улично куче по крака и заради това "безобидно" животиче ми биха какви ли инжекции. аиде бе били безобидни да да няма такъв филм!!!
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Цитирай Първоначално написано от TpaKTopucT-xyJluraH

Ми да..то нали на село няма кво друго да се яде...яжте си кучетата тогава!!! СЪДИСТИ!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Typo e 4e gi ima, ma ko da naprajm? Ina4e naistina mi e gadno...uvasno se otnasqt s ku4etata w Sofiq...tam det gi pribirat e uvat prosto...nqmam dumi....

A ina4e s udowolstwie bih gi iztrepal si4kite

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    miloto_girl-4e,
    ще започна с това, че си напълно права. Винаги съм те подкрепяла на тая тема и винаги ще го правя "Човекът е най-умното същество на земята!" напълно правилно Но това означава ли, че само то има чувства
    Интересен въпрос е "Защо трябва да защитавам един човек повече, отколкото защитавам едно животно?". Нали човекът е умен Тогава да се грижи сам за себе си Аз бих нахранила по-скоро едно животинче, отколкото един човек Защо ли Защото са беззащитни затова Но нека обясня всичко от-до, за да не почнете да ме нападате, че мразя човека
    Нека проследим историята на едно куче. То се ражда малко, сладко, пухкавко и красивичко. Минава едно момченце (около 6 години) и започва да го гали и да го гушка. Във вкъщи мама се очарова от малкото същество и позволява да го задържат, най-малкото, за да угоди на лигавото зверче (детето си). И така минават месеците, даже годините. Кучето порасва, губи своята привлекателност, но не там е проблема. Семейството вече не симпатизира на кучето - то е станало голямо, а с това са станали по-големи храненията, разходките, а и чара му. Детето вече не го харесва. Даже го мрази. Подритва го, докато минава в коридора. Майката е изнервена. Не стига, че лигавото хлапе е недоволно и ядосано, но и навсякъде косми и кучешка храна. И така се стига до деня, в който кучето бива закарано на една близка поляна (горе-долу 1 километър) и е останало там. Кучето тръгва след колата. Тича с всички сили, за да стигне до стопаните си, от които зависи и към които е привързано. Но изостава. Постепенно тръгва към дома си, не осъзнавайки, че такъв за него просто не съществува. Прекарва няколко дена в лутане - без да яде и без да чувства глад, поради мислене единствено и само за пътя към "дома". След 3 дена усеща чувство за глад. Преследва всичко, което се мърда, но не олавя нищо. Все пак никога не му се е налагало, а и то е просто домашен любимец. "ДОМАШЕН" да, но "ЛЮБИМЕЦ" твърдо не! На следващия ден една бабичка му хвърля няколко кокала през балкона и то ги изяжда. Така продължава да поддържа живота едва-едва около година. През това време хваща краста, отслабва и даже се чифтосва. До деня, в който едно момче го уцелва в корема с голям камък. Кучето скита пребито 2-3 дена. Ръмжи и хапе наред. Не може да яде. Постепенно една жена го вкарва в кучкарника и там го убиват. А момчето, уцелило го с камък остава същото момче, което го зима в тях и същото което го изгонва...

Няма какво повече да кажа по въпроса. Смятам, че съм отговорила на всички бъдещи критики. Защото наистина имаше такава тема. Само аз,
    miloto_girl-4e и още няколко хора защитавахме животните. Няма да забравя тази тема, защото благодарение на нея, с miloto_girl-4e сме в добри отношения и до днес...
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    ве да земат да ги изтрепят, та да спрат да хапят невинните хора. неотдавна открих как да накарам кучетата в нашия район да се скрият и да не ме нападат. само си лаят отвътре и се нервират, но не излизат от дупката си... има едни запалки, които имат синьо фенерче в тях. като им светна от далече с него и бързо се кашират в дупката, дето живеят и от там лаят, та се късат, но не излизат.

Click!

Голям фен
    Град
    София
    Мразяяяяя гиииии!
    Който иска куче да си го гледа куче в тях!
    Да не ства като с трениорката ми по тенис!Гнусни гадове!!!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си