- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo mislite za bezdomnite ku4eta?!?
Dobre de ot kakav zor da e po vajno nie da smeПървоначално написано от rosskata
jivi i zdravi ?? Nie horata sme eba si egoistiteSamo za sebe si mislim,kak da ni e dobre,kak
nqkoi da ne ni pre4i i t.n,a koi misli za drugite? - NIkoi![]()
Daite da ubiem sa ku4etata,za6toto
ni pre4at .. xax,emi mnogo hitro beDaite
da mislim samo za sebe si,da ne ni ebe za drug(bilo
to 4ovek ili nqkakvo jivotno)
Horata trqbvalo da re6avat koe e nai dobre za vsi4ki
ili koe e nai dobre za horata,a??? OPredeleno
e vtoroto![]()
![]()
![]()
ina4e devil4e q podkrepqm napulno![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Лично на мен бездомните кучета не ми пречат,стига да не са някакви злобни.Но все пак за по-сигурно като видя някое бездомно куче гледам да не сам много близо до него.Става ми жал за някои от тях...като видя например малко бездомно кученце...направо сърцето ми се свива.
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
и аз и азПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
Hungry bear doesn't play boogie boogie!
Ами не са лоши...ама вчера попаднах на едно много жилаво и ми развали яхнийкатаПървоначално написано от miloto_girl-4e
[/quote]
Death gotta be easy, 'cause life is hard
и аз предпочитам 4949248934924382492 пъти животно пред човекПървоначално написано от пор
щото хората са алчни, злобни .. ако едно животно е озлобено то ще е заради ХОРАТА.
макар животните да не са толкова развити колкото хората пак ще са НАД тях
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
xaxa,naistina e takaПървоначално написано от chupacabra:)
Kvoto i da si govorim li4no
spored men jivotnite sa po umni .. moje
da nqmat takava razvita mislovna deinost kato
horata(makar4e mislovnata deinost na horata e razvita samo v nqkoi opredeleni oblasti - pari,sex,kak uspe6no da preebe6 drugia i t.n),no
nito sa nekvo zlobni,te stavat vposledstvie takivaMoje nie horata uj da sme umni,ama opredeleno NE znaem kak da izpolzvame mozuka si
![]()
Jalko,no fakt
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
А замсляла ли си се защо хората са алчни и злобни?!Кучетата са злобни можеби заради хората,а хората ЗАЩО СА ЗЛОБНИ?!Нима ние сме виновни,че живеем в свят,където трябва да сме силни,за да оцелеем?!Човек се ражда без капка злоба в себе си,без нито частичка алчност,без абсолютно нищо лошо в себе си!Но в този проклет живот,освен миличките кучета,за които половината форум е приплакал,има още хиляди неща,които са хиляди пъти по-важни от животните!!!Първоначално написано от chupacabra:)
И какво ти казваш,че предпочиташ кучетата пред хората?Аз ще те попитам нещо-вървиш си по улицата и виждаш малко дете-болно,гладно,мръсно и опърпано.Но на крачка от него кученце-мъничко,пухкаво,безащитно, ладно и каквото още се сетиш.Ако трябва до избираш между двете същества-ДА РАЗБИРАМЕ ЛИ,ЧЕ БИ ПРЕДПОЧЕЛА ПОМИАРЧЕТО?!?!?!?!?!Ние сме хора,по дяволите!Бог не случайно ни е дал разсъдък-ние сме 99999999999999999999999999999999999999999999999999 9999999999999999999999999999999999999999999999 пъти по-добре от кучетата!Защото освен мозъка(който впрочем не съм сигурна,че всички умеем да използваме) ние имаме още две неща-най-важните на този свят душата и чувствата А кучетата-те са просто създания!Те са тук,за да ни помагат,за да улеснят нашето съществуване!
ПП Е стана доста дълго и широко,но мисля,че не казах мнението си по главния въпрос-Кучетата трябва да бъдат контролирони.Особено бездомните.Но тъй като това е работа на правителството,а то, както всички знаем, на практика не върши нищо полезно....
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
абе, айде направо чрез химическо оръжие да затрием човешката раса. майката природа би ни била благодарна. заради кой са озоновите дупки, кой изсича горите, кой замърсява ... бездомните кучета и зайците (??), нали!?
след като НИЕ сме виновни за всичко, което ставание ще си носим последствията. даже ни е малко
някои ще са напълно прави да ме обвинят в ненавист към човешката раса. и ще бъдат прави. презирам хората. както каза miloto_girl4-e "жалко, но факт".
edit: axel_f аз бих предпочела кучето пред малкото детенце. вече обясних защо. просто хората са ми причинили достатъчно зло, докато не съм видяла нищо лошо от животно. и не обичам деца. е, веднъж един ДОМАШЕН (!!!) ротвайлер ме сръфа под задника, но какво пък ..
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Знаеш ли какво,аз всъщност обичам животните-имам си тамън 4 в къщи.Но повече обичам хората.Е естествено не такива като теб-нищо лично,просто съдя по мненията ти.Първоначално написано от пор
ПП. Междудругото аз имам ротвайлер.Да ти кажа честно много ще се накефя някой ден Майки (така се казва) да ти сръфа задника.Той много обича да го насъсквам срещу хора,които не са ми симпатични.
Но по принцип не е лошо куче-защото имам в къщи и 3 котки и нито една от тях не е пострадала (още)
ОООООООООо аре да вземеш да се успокоиш малко, а?!?!?! кво ми натрапваш мнението си ли, или се опитваш да ме убедиш ф некфи измислени теории...!!! не знам.....Първоначално написано от Axel_f
ХОРАТА са си виновни САМИ за своите грешки - на тях им е даден РАЗУМ за да застанат срещу тая алчност и злоба, нали така?
както каза порчето, КОЙ е виновен за някакви аномалии на земята? животните ли? - не ХОРАТА.
КОЙ е виновен, че се изоставят деца? животните ли ? - не ХОРАТА (и някои между тях са големи егоисти и мислят само за собственото си оцеляване).
КОЙ е виновен за осраните горички, нефтените рекички и умрелите птички? животните ли? - не ХОРАТА.
и както ти каза за съжаление 15% от хората на тая земя умеят да си използват мозъка по предназначение. всеки гледа да уреди себе си (дори и това да включва да прецака някой друг)
що за простотия е това, че животните нямат чувства и душа (това беше особено ТЪПО изказване) !?
и с какво кучетата улесняват съществуването ти? може би защото са просто за красота,а ? ей така да ти оцветяват тъпото ти безсмислено сиво ежедневие.. дай да ги подритваме, че сме по-ВИСШИ от тях... що за задръстено хитлерско мислене е това?!
и да, бих предпочела помиарчето, защото е сигурно, че никога то няма да застане срещу мен, винаги ще ме защитава, никога няма да причини на никого зло..
За бездомните кучета...ще е по-добре ако поне здравите кучета се прибират в некви кучкарници.Ще е хубаво да се ваксинирват,да не се оставят така да си се скитат,защото от една страна няма кой да се грижи за тях,от друга -пренасят по-лесно болести,има и някои наистина злобни,които са опасни за хората със своята нападателност и агресивност.Определено трябва да не се подминава проблема със кучетата.
Първоначално написано от Axel_f
чакайте бе хора,ще се избиете начи. Аз ОБОЖАВАМ всякакви гадинки и животинки. Имам котка, обичам и кучетата. И аз съм хранила псетата пред блока, носила съм кученца бездомни на село и така нататък. Проблема на защитниците на кучетата е, че не мислят трезво. Имам няколко въпроса към тях:Първоначално написано от miloto_girl-4e
Как смятат, че е решен този проблем във всички развити европейски държави?
Как предлагат да се реши (съобразено с условията, в които живеем
И, ако смятат, че хората са толкова лоши, що не се усамотят в някоя гора с любимите си кучета...
Не го удряйте толкова на чувства- проблеми не се разрешават с емоции.. А пък тва "дайте да мислим само за себе си, за никой друг човек или животно"- ПОмислете си, на когo си струва да се помогне повече - на куче или дете и тогава го удряйте на чувства... Това дете , на което Няма да помогнете заради едно куче , можеше и да сте вие.
п.с Мило гърлче, и моя шеф не решава кое е най- добре за мен , а за него- така е устроен света... Със същия успех можеш да се обявиш за спирането на жестокостите на лъвовете спрямо антилопите... На никой не му е приятно, но силния печели. Днес света е на хората и най- важното за тях е тяхното благополучие. Това, което ни отличава от зверовете, е че всъщност ни пука за другите- единствен човекът мисли за друго освен за спасяването на задника си. Така че да казваш колко зли са хората е необмислено. Ако кучетата имаха възможност и не бяха опитомявани от хилядолетия( в резултат на което ги е страх от хората), с удоволствие биха си ни хапнали за закуска. И въобще никой нямаше дори да се трогне малко.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
хм, тва май беше най-нормалното мнение което прочетох тук досега..Първоначално написано от rosskata
и сега ще ти отговоря на въпросите ..
като заначало трябва да има някакви приюти за бездомни животни.. бях един път в един кучкарник, и буквално щях да припадна - бяха наблъскани солидно количество псета в клетка - кои живи, кои умрели.. квичащи.. ебаси отношението..след като 1 човек може да се отнесе така с животно, така ще се отнесе и към дете (според него по-низши същества).
но не - никой няма да си отпусне от любимите си скъпоценни ПАРИЧКИ за да помогне за осъществяването на някоя добра кауза![]()
и сега някой умен човек ще се обади - "ами защо да няма приюти и за бездомни хора?"
-нали досега говорехме че хората са МНОООООГО по-умни от животните - значи те могат сами да се грижат за себе си!
на другия въпросако смятат, че хората са толкова лоши, що не се усамотят в някоя гора с любимите си кучета...
.. ами бих отишла в някоя гора, стига да не бяха изсечени половината гори, за да се построи някоя 7-етажна къща за някое смешно новобогаташче..
на всяко беззащитно нещо си струва да се помогне, било то животно или дете. обаче ние ХОРАТА сме егоисти. 97% от хората биха предпочели да не помогнат на никой - ще си седят тихо и кротко отстрани и ще чакат някой друг да направи нещо - само за да не се натоварят с някоя друга грижа, да не
отпуснат някоя друга стотинка от кесийката с парици...пак стигнахме до извода че всеки гледа собствения си гъз..
това че и животните избиват едно друго - така е, природа, Бог така е устроил и искаме или не - това не може да се промени. но ние, като по-умни същества не би трябвало да се държим по тоя начин, както помежду си, така и към въпросните животини.
на тоя свят сме наблъскани всички заедно и трябва да свикваме че сме равни
Съгласна съм, но ти не отговори на най- важния въпрос:
Затова аз ще му отговоря: прибират се в кучкарници, хранят се, живеят добре...5-6 дни, щото ако не си намерят стопанин дотогава, ги убиват. така се прави в държави, където Няма бездомни кучета, но има природозащитни организации. Хората там са разбрали кое е най- добре, разберете и вие.Как смятат, че е решен този проблем във всички развити европейски държави?
да, защото е ТЪРДЕ СКЪПО на тая държава да се издържа едно животно... (усещаш ли как пак стигаме до гнусните пари?)..Първоначално написано от rosskata
и колкото и да ми е мъчно за животните, може би това е най-добрия и рационален начин и за хората и за кучетата.. защото няма смисъл така да се мъчат на улицата... аз не съм против тоя метод...
![]()
Ти май не ме разбра... Как мислиш правят в Сащ?? И там ли нямат пари?? В най- богатата държава? Не мисля. Просто така е най- добре.да, защото е ТЪРДЕ СКЪПО на тая държава да се издържа едно животно... (усещаш ли как пак стигаме до гнусните пари?)..
можеш ако искаш да дочетеш какво съм написала в по-горното си мнениеПървоначално написано от rosskata
Прочетох естествено, просто исках да подчертая, че въпроса не опира до парите. Радвам се, че стигнахме до съгласие .Първоначално написано от chupacabra:)
![]()
Да ги прибират някъде да не са на улицата и да ги правят на каквото искат. Ако искат и на салами Санчо. Омръзна ми да обикалям половината квартал за да си хвърля боклука чаааак на другия кош, само защото 5-6 псета са решили, че двата коша с боклук до нас са тяхна територия и ме лаят като доближа. Щом са на улицата следователно не са на никой, на никой не му трябват и на никой няма да му липсват. Е, може би някой баба на която сериала е свършил и й едоскучало. решила да нахрани горкия Рекс с остатъците от вчерашната мандажа. Но, всички знаем, че Дързост и Красота няма край !
chupacabra,аз просто защитих стоновището си!А всъщност ти си тази,която приема супер навътре нещата!И още веднъж казвам-
Нямам нищо против животните-дори ги обичам! Но не мога да разбера такива като теб-озлобени към всичко и всички!Защо си мислиш,че само ти обичаш кучетата?!И аз ги обичам,но съм реалистка и много добре осъзнавам,че само със спорове и обидни нападки нищо няма да се постигне!Аз така и неможах да разбера какво предлагаш ти по въпроса!Как предлагаш да го решим?Не одабряваш приютите,категорично се противопоставяш на избиването на помиярчетата...ще кажеш,че и кастрирането е жестоко?Просто уличните кучета са опасни!Пренасят зарази,паразити,агресивни са...и Бог знае още какво...!Или на теб можеби ти изнася това да е така-защото ще има кого да обвиняваш за "нещастието им".Пък и нали мразиш хората-а кучетата са опасни за тях....Много ми е интересно,ако някой ден те нападне глудница помияри и те разкъса на парчета,дали още ще ги обичаш така страстно![]()
ПП А да и един съвет от мен.Сигурно ще ти е много кеф да станеш камикадзе-хем ще убиеш много "изроди от племето хора",хем после цяла вечност ще се пържиш в Ада.Ама твята кауза ще е: САМОЖЕРТВА В ИМЕТО НА КУЧЕТАТА![]()
аз ли съм озлобена??? я пак си прочети последните 3 мнения в тая темаПървоначално написано от Axel_f
![]()
и преди да бълваш поредната порция простотии си направи труда да прочетеш диалога (ако може да се нарече) между мен и роската...
Роската го каза!
chupacabraзамисли се българските деца сираци,нероразвити и тн в каква МИЗЕРИЯ живееят!
А повечето хора са способни да помогнат на куче,но не и на човек!
Разберете хората са си хора,ако ние не се подкрепяме
Животните няма да ни помогнат никога,само може да има още случаи от типа на осверипели кучета нападат човек и го разкъсват![]()
Който иска куче да си го гледа в тях и да носи отговорността за него,а не да се радва на бездомните кучета![]()
Има си решение на проблемите с кучетата,но в обществото съществуват индивиди,които когато дойдат хорра от приятите на приберат ОПАСНИ кучета се хвълят пред колата и не дават да ги вземат!
![]()
![]()
![]()
И после няколко деца са изпохапаи жестоко от същото куче,като едно от децата остава с непоправима травма!!!!
Замислете се!!!![]()
![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
няма смисъл повече да спорим - до единство няма да се стигне![]()
chupacabraПървоначално написано от vra4ka
мрази хората,не разбираш ли?Тя предпочита да страдат децата,отколкото кучетата!Нали хората имат мозък
те не заслужават съжаление и помощ,нищо,че едно 2 годишно детенце,няма нито акъл,нито възможност да си помоге....
ПП Съгласна съм напълно с Роската,но за теб, chupacabra,...просто нямам думи....безнадежден случай си
Не че много ме интересува де!Всеки да си троши главата както си иска
Аз няма да пиша повече,то се е видяло,че темата само ще озлоби всички форумци едни към други!![]()