- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo mislite za bezdomnite ku4eta?!?
сега пък защо реши, че мразя хората!? ако не забелязваш и аз съм човек. а и още нещо 'мразя' е много силна дума..Първоначално написано от Axel_f
имаш нужда от лекарска помощ мила.. поне някфи успокоителни да ти дадат, че тука заради единия ми коментар вече в нервни кризи изпадаме![]()
п.с. ако трябва да избирам между възможно най-тъпото и уродливо псе и теб, ще предпочета него, това е сигурно![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Стрелба с малокалибрено чифте му е майката хора !
РА ТА ТА ТА ТА ТА ТА ТА !
Аз съм **** терорист,защото знам кое е най-добро за **** ми !
Admin-Coki:
Подобни нецензурирани думи са забранени.
ХахахахахаахПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
![]()
![]()
![]()
То ти май имаш нужда от психятър,за да те научи каква е разликата между хората и животните и каква е разликата между виртуалния и реалния свят.![]()
ПП Спокойно,и аз бих избрала псето пред теб.![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Първоначално написано от vra4ka
Axel_f,a kakvo 6te kaje6 za ne6tata,koito kazah po povod edinia ti post??Za6to ni6to ne mi otgovori ili
prosto nqma kak da obori6,tovA,KOeto sam kazala?![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
няма смисъл да спориш с товаПървоначално написано от miloto_girl-4e
miloto_girl-4e, няма смисъл да седна пак да ти обяснявам при положение,че ти си държиш на своето и не приемаш мнение,различно от твоето!Тъй че колкото повече пиша,толкова повече ти ще ми отговаряш и така до безкрайност.
ПП Само нещо искам да кажа,относно озлобяването при кучетата.Ако искате да знаете,когато кучетата са злобни и се нахвърлят вкупом -то те са разгонени.И искат да се дакажат като лидери и като най-силните пред женските!Те не са озлобени срещу хората,а просто такава им е прирадата.Защото кучетата,ако не знаете,са потомци на вълците.Плюс това,когато едно куче е бито и малтретирано-то не става злобно,а страхливо!Защото разбира,че не може да контролира положението и се подчинява на по-силния.Закон на природата!
Аха,да!Мноого остроумно изказване,но явно не си прочел,че в 90% от постовете по темата се казва-ХОРАТА СА ВИНОВНИ,ЧЕ КУЧЕТАТА СА ТАКА ОЗЛОБЕНИ-и напълно вярно.Преди да отидеш да си хвърлиш боклука в кварталния казан,някой гамен е минал и изритал брутално просто ей така за кеф едно от тези кучета.И естествено,че псето ще реагира така,когато се приближе ЧОВЕК-защитна реакция,инстинкт за самосъхранение ако щеш!Само защото някой си там никакъв се е почувствал велик като е наранил безпричинно кучето.Всички знаем приказката-Кучето е най-добрия приятел на човек!Никое куче няма да тръгне да напада човек,без да е станало жертва на глупавите му действия спрямао него!И какво значе да правят с тях каквото щат?!Ти явно не знаеш на какво ежедневно са подлагани те или явно просто наистина не ти пука... А колкото до тая госпожичка Axel_f малко се осъзнай!Слез от облаците и си свали розовите очилца-по-безмилостно,жестоко и егоистично съзание от човек Н Я М А!Първоначално написано от LunaTriCk
МОля ти се извинявай но ако не познаваш жертви на кучета живеещи на глутници,ще те запозная!!!!Първоначално написано от Анонимко
А на теб пука ли ти за децата живеещи по мизерно от кучета![]()
![]()
![]()
![]()
И повярвай ми кучета тръгват да нападат човек без да им е направил нищо!!!!!!!!!!!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
vra4ka-Ти така си мислиш,че нападат без причина!Кво сега да се повтарям ли?!Преди да отидеш да си хвърлиш боклука в кварталния казан,някой гамен е минал и изритал брутално просто ей така за кеф едно от тези кучета.И естествено,че псето ще реагира така,когато се приближи ЧОВЕК-защитна реакция,инстинкт за самосъхранение ако щеш!
И да,пука ми за децата,живеещи по-мизерно от кучетата!Но темата не е за да се сравняват бездомните деца и кучета!!!Престанете с това...Говорем за проблема с бездомните кучета,шлаещи се по улицете и хората,станали жертва на тях!Така че,мила vra4ke това дали ми пука за мизерното съществуване на децата-няма нищо общо с темата!А колкото до другото-вече казах в предния пост!Явно не си го прочела внимателно?!
Абе,Госте,защо не вземеш да прочетеш предното ми мнение?Защо не вземеш да гледаш новините?Спициалисти,работ ещи с кучета,обясниха при най-скорошния инцидент,защо кучетата са агресивни!Ама ти си държиш на своето и толкова!Първоначално написано от Анонимко
ПП И аз си мислех,че няма място за сравнение между хората и кучетата,но за съжеление установих,че има такива индивиди,които предпочитат псетата пред сираците.Тъй че сравнението за теб може и да е абсурдно,но за други очевадно не е така.
Кучетата нападат от глад
а и както каза Axel_f
като ги набиеш стават страхливи!!!!!!!!!
Като не си намират прехрана решават да нападат хора!!![]()
![]()
![]()
Като ги защитаваш толкова защо не ги прибереш вкъщи и ги обгърнеш с обич,като толкова ги обичаш![]()
![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Със сигурност не нападат с цел да те изядат... кучетата не ядат човешко или поне по-принцип не ядат ама за т'ва ние ядеме салами демек кучешкоПървоначално написано от vra4ka
![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Axel_f,6tom nqma6 tezi s koito da me ubedi6,4e tiПървоначално написано от vra4ka
si prava,no problem,ne mi ogovarqi![]()
vra4ke,ku4etata opredeleno ne napadat ot glad![]()
![]()
axaxaax,sorry,macka,ama po tupo izkazvane ot tova,4e
ku4etata napdat ot glad ne bqh 4uvala![]()
![]()
kogato prebie6 edno ku4e to moje da stane strahlivo
samo kum 4oveka,kogoto go e prebil,no kogato
useti,4e teb te e strah ot nego,t.e 4e to e po
silno ot teb e normalno da ti se nahvurli,za6toto
tova e za6titnata mu reakcia![]()
![]()
izob6to ne znaete kak reagirat ku4etata i za6to
se durjat taka,no se pravite na umni i govorite![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ехххххх ма че сте хаха
аве трниорката ми по тенис я нападнаха през зимата
глутница ИЗГЛАДНЯЛИ кучета
ПО новините я даваха
Ако не ми вярвате,че са били изгладнели и освирепели че ви я доведа да ви разкаже
и да ви покаже някой и друг белег да видите за какво става въпрос![]()
Ami az li4no izob6to iskam da gi iztrebat,ili pone da gi kastrirat,za6tto imam strah da otida do spirkata,sled kato sa me naobikolili pone 10 ku4eta![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Абсолютно вярно!Axel_f,май не ме разбра!И аз избирам животното пред човека,ясно е защо!Може да ти се струва странно,но всеки със своя си светоглед!Първоначално написано от miloto_girl-4e
Няма смисъл да повтарям аргументите-всичко си е казано!А колкото до vra4ka-Ооо,да!Те направо ще ни обезкостят е ще ни консумират така...Когато твърдиш нещо,го подкрепяй с факти!
smi mislq 4e ne trqbva da ima uli4ni ku4eta za6toto mogat da napadnat nqkoi bezpomo6ten 4ovek
Авеее гостееее
Ти не разбираш май
Познавам не само 1 човек станал жертва на бездомните кучета!!!!!
И виждам последствията!!!!
Трябва малко да си поговориш с човек станал тяхна жертва!!!!!!!
И може малко да си затапиш устата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az puk poznavam mnogo pove4e hora,stanali jertvaПървоначално написано от vra4ka
na drugo hora,a ne na ku4eta![]()
![]()
![]()
normalno e da ima jertvi na ku4eta,normalno e ,vse
pak te sa ozlobeniUsetqt li,4e te e strah
ot tqh,6te ti sko4at daUsetqt li nadmo6tie
trugvat da te hapqtTaka sa te
Moje
nedai si Boje i az nqkoga da buda ubita daje ot
glutnica ku4eta,no vupreki si4ko 6te produljavam
da gi za6titavam![]()
a i ima mnogo ku4eta,koito naprimer,vra4ke,tebe
6te trugnat da te laqt,no me mene neI znae6 li za6to? Za6toto v tvoite o4i te vijdat strah,a v moite OBI4
![]()
![]()
![]()
Алее теб нещо не те бива обаче!ЗНАМ,че има много жертви на бездомни кучета!Нормално е след като някои квартални тъпанарчета хубаво са ги наритали и са се изгаврили с тях!Да,кофти е че невинни хора страдат,но това не значи,че кучетата трябва да се изтребват по най-жестокия начин и да се издевателства над тях в приютите!Това е моята теза!И моля-без нерви![]()
Това беше за vra4ka
оф, боже ...
както споменах вече кучетата са ми стотици пъти по-приятни от хората. но, ако трябва да погледнем реално на нещата за животните ще е по-добре да бъдат прибрани в приюти. НО! не онези варварски места, където ги ръгат с колове и се отнасят с тях по възможно най-безобразния начин. още помня едно предаване по 7 дни преди няколко години за отношението на мазните мангали във въпросния приют. е, просто не ми се описва. бяха сложили няколко кучета в едно помещение с решетки и цимент и разни мургави ги бяха наобиколили кой с железен прът, кой с кол и т.н. започнаха да ги ръгат и дупчат, като междувременно се заливаха (буквално) от смях гледайки как животно се гърчи и пищи. за това ли сте!?!? или ви е приятно, че събират няколко палета и ги пускат в един контейнер да се задушат? особена радост ми донесе, когато пак пуснаха няколко малки кученца на освирепели и изгладнели по-големи. всичко това беше пуснато в предаването заснето тайно с камера от хората, които защитаваха кучетата.
както вече споменаха - просто да ги приберат и за тези, които няма надежда да ги приспят с инжекция, както правят в цивилизованите страни. но, както стана ясно нема пари ... или момент ... пари има, но те не отиват по предназначение. нали се сещате![]()
и аз съм минавала покрай 10-тина бездомни кучета наведнъж и то няколко пъти. и тогава защо не са ме нападнали? защо като мина до бездомно куче то просто ме подминава или бяга на другата улица? защо все още нито едно бездомно куче не ме е наръфало? нито мен, нито някой от приятелите ми. имайте предвид, че кучетата не винаги нападат просто ей така. често се случва да бъдат дразнени. вас, ако ви бият 5 шамара ще стоите ще гледате, а? глупости ... нали ще станете да се защите, бе??
айде, живи и здрави ...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ХХХХАХАХХАХАХХАХАПървоначално написано от vra4ka
Чак сега обръщам внимание на всичките глупости, които сте написали. ХАХХАХАХХАХА. Кучетата нападали хората от глад ХАХАХХАХАХА. Бати вицаВие да сте видяли куче да изяжда човек и да му схрусква костите - НЕ, защото няма такива случаи
Кучетата нападат от страх
Да не сте т*пи
Няма човек, който да не знае, че нападат от страх
Защо се правите на малоумни
Може да са нападали без да е имало повод за уплаха според нас, но никога за да се нахранят
Мноу сте умнички
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Абе,милото момиче,ти наистина не си даваш сметка какво говориш!Да не мислиш,че преди да те нападне,кучето ще ти гледа очите?!И ако искаш да знаеш мен изобщо не ме е страх от тези мръсни помияри по улицата.Като вземеш един прът или камък или пръчка така хубаво да ги напердашиш,че повече няма да посмеят да те доближатПървоначално написано от miloto_girl-4e
Или още по-добре да ги дам на мойто куче да ги направи на кайма
![]()
ПП Интересно защо никой не коментира мнението ми,че кучетата нападат,когато са разгонени.Очаквах,честно да си кажа,мило гърлче,да ми напишеш половин страница на отвратителна латиница как това не е вярно![]()
Първоначално написано от Axel_f
има ли какво да коментирам. на всяко мнение си противоречиш. айде най-после си избери една позиция и защитавай неяПървоначално написано от Axel_f