.

Виж резултатите на анкетата: Kakvo mislite za bezdomnite ku4eta?!?

Гласували
43. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • a dano umrat po skoro!!!

14 32,56%
  • mnogo mi e jal za tqh,ama nqma kak da im pomogna..

17 39,53%
  • vse mi e edno,imam si po vajni ne6ta

3 6,98%
  • grija se za tqh,staraq se pone da ne sedat gladni..

9 20,93%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 107
    Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Обичам си мойте животни и тези в зоопарка!И домашните животни!И мравките и насекомите (без комарите) и котките и птиците- с една дума добрите животни.А бездомните кучета определено не са такива.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Обичам си мойте животни и тези в зоопарка!И домашните животни!И мравките и насекомите (без комарите) и котките и птиците- с една дума добрите животни.А бездомните кучета определено не са такива.
    хахахахаха, страхотно мислене поздравявам те
    само че животните са РАВНИ - само че едните имат дом, а другите не
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Guest
    Супер яки са бездомните кучета!

Guest
    Axel_f,хахахах!Само на кайма ще ми станеш!Ти май си достойна да се напедиш до онези мургавите,които пор спомена...?!?!Казвам го пак-Слез от облаците!"Лошички" могат да са и домашните кученца и котенца и пчелички и мухички!Ти просто си потенциален изверг И вземи спри да се правиш на компетентна Мога да ти кажа по-острички нещица,ама да не развалям добрия тон!След последното ти изказване с коловете и каймата,мнението ти не е достойно за уважение за мен!

Повече от фен
    Град
    HELL
    gadni sa ...
    drugo si e 4ove6koto meso ...

Guest
    ДАнО УмраТ По-СкОРо...МрАзЯ Ги ПРоКлЕтИте УлИЧни КУЧЧЧЧЕтааа.Как МоЖЕТЕ да Ги ЗАщиТаВАте...БоОЛНи МОзЪЦЦии

Голям фен
    Град
    София
    Рали плс като се видим ше ме подсетиш да те заведа да те запозная с трениорката ми да я видиш,да ти разкаже туй онуй на какво я бяха направили!!!!А и нея въобще не я е страх от кучета и много ги обича даже!!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    Нямам нищо против животните-дори ги обичам! Но не мога да разбера такива като теб-озлобени към всичко и всички
    И ако искаш да знаеш мен изобщо не ме е страх от тези мръсни помияри по улицата.Като вземеш един прът или камък или пръчка така хубаво да ги напердашиш,че повече няма да посмеят да те доближат Или още по-добре да ги дам на мойто куче да ги направи на кайма
    има ли какво да коментирам. на всяко мнение си противоречиш. айде най-после си избери една позиция и защитавай нея
    emi prosto Axel_F obi4a jivotnite po svoi si na4in
    vseki izrazqva obi4ta si razli4no
    Axel_f tova sa razgonvaneto za pruv put go 4uvam
    i nqma kvo da komentiram Adski glupavo i
    nelepo zvu4i
    A ina4e tova deto kazah,4e men ne me napadat,za6toto
    naistina gi obi4am i te go vijdat tova
    Ku4eto NIKOGA nqma da napadne nqkogo,koito go
    gleda s obi4 Ku4eto napada takiva hora kato teb,koito go gledat zlobno i prenebrejitelno
    Varsi,mnogo dobre znam kakvo e stanalo s jenata nqma nujda tq da mi obqsnqva
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    Авеее гостееее
    Ти не разбираш май
    Познавам не само 1 човек станал жертва на бездомните кучета!!!!!
    И виждам последствията!!!!
    Трябва малко да си поговориш с човек станал тяхна жертва!!!!!!!
    И може малко да си затапиш устата
    az puk poznavam mnogo pove4e hora,stanali jertva
    na drugo hora,a ne na ku4eta
    normalno e da ima jertvi na ku4eta,normalno e ,vse
    pak te sa ozlobeni Usetqt li,4e te e strah
    ot tqh,6te ti sko4at da Usetqt li nadmo6tie
    trugvat da te hapqt Taka sa te Moje
    nedai si Boje i az nqkoga da buda ubita daje ot
    glutnica ku4eta,no vupreki si4ko 6te produljavam
    da gi za6titavam
    a i ima mnogo ku4eta,koito naprimer,vra4ke,tebe
    6te trugnat da te laqt,no me mene ne I znae6 li za6to? Za6toto v tvoite o4i te vijdat strah,a v moite OBI4
    E kak da ne te e tsrah kato vidi6 nekav zver pred tebe,e da ima i dobri ku4eta,no ne si4ki sa takiva,taka e i s horata
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Elitooooo
    E kak da ne te e tsrah kato vidi6 nekav zver pred tebe,e da ima i dobri ku4eta,no ne si4ki sa takiva,taka e i s horata
    emi ne me e strah Nali znae6 vinagi zad groznata
    i otbluskva6ta obvivka se krie 4uvstvitelna i krasiva du6a (zvu4i malko tupo,ama si e taka..)
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ku4eto NIKOGA nqma da napadne nqkogo,koito go
    gleda s obi4 Ku4eto napada takiva hora kato teb,koito go gledat zlobno i prenebrejitelno

абсолютна истина в 90% от случаите.
    а дори и да напада кучето го прави от инстинкт за самосъхранение, да се защити себе си или компанията си там. а човека какво прави? той убива за кеф. така че е пак си помислете кой е по-добър.
    Axel_f, най-противни са такива като тебе, които се мислят за много велики със страхотното си куче, защото е расово и може да направи всеки на кайма.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Нетинфо
    Истинската тема №1 за повечето вестници обаче е вестта, че репортерка от телевизия "Евроком" е осъдила столичната община да й изплати 1000 лв. обезщетение, задето е била нахапана от две бездомни кучета. Заглавието присъства във всички вестници, като в четири от тях е водещо. Навсякъде има изобилни снимки, от които става очевидно, че стройната 32-годишна репортерка е имала лошия късмет да бъде изпохапана много високо по бедрото, почти до хълбока. Вестниците посочват, че от началото на годината жертви на улични кучета са станали 275 души.
    уааау, колко са мили и безобидни. Съмнявам се тази жена да е гледала кучетата с омраза в очите и затуй да са я нахапали...
    И моля ви спрете да говорите такива глупости човека бил виновен за всичко. Вие специално да сте видели някой да удари улично куче, без да му е напаравило нищо. Да не го е залаяло ? Axel_F ви беше обяснила защо озверяват, защото са в размножителен период.

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Цитирай Първоначално написано от Нетинфо
    Истинската тема №1 за повечето вестници обаче е вестта, че репортерка от телевизия "Евроком" е осъдила столичната община да й изплати 1000 лв. обезщетение, задето е била нахапана от две бездомни кучета. Заглавието присъства във всички вестници, като в четири от тях е водещо. Навсякъде има изобилни снимки, от които става очевидно, че стройната 32-годишна репортерка е имала лошия късмет да бъде изпохапана много високо по бедрото, почти до хълбока. Вестниците посочват, че от началото на годината жертви на улични кучета са станали 275 души.
    уааау, колко са мили и безобидни. Съмнявам се тази жена да е гледала кучетата с омраза в очите и затуй да са я нахапали...
    И моля ви спрете да говорите такива глупости човека бил виновен за всичко. Вие специално да сте видели някой да удари улично куче, без да му е напаравило нищо. Да не го е залаяло ? Axel_F ви беше обяснила защо озверяват, защото са в размножителен период.

da, vijdala sam kak pred men sa udrqla,ritali,plueli ku4e,bez to da im be6e napravilo ni6to i tova NE e edini4en slu4ai Poslednia put be6e predi 1 sedmica,seda si nekFa az kum 22:00h pred bloka na edna peika s friends i minavat dve mom4eta i
    edno ot ku4etata pred bloka se razmotava6e po ulicata
    teq dvama kazaha ne6to ot sorta "Ei,bokluk takav,ela tuka be " i se priblijiha kum nego napluha go i
    go izritaha po korema,sled koeto go uceliha s kamuk I za6to?? Prosto,za6toto ku4eto suvsem
    spokoino se razmotava6e po ulicata? Nito im izrumja,nito ni6to.. prosto te se 4uvstvat po silni
    i zaradi tova trqbva da postrada ku4eto Ot
    kakav zor trqbva da izbivame agresiata si varhu ku4etata? Za6toto tova ku4e dneska e bilo ritnato ot
    tezi dve mom4eta,utre drugi gameni 6te minat i 6te
    go udarqt i posle kak iska6 tova ku4e da e
    dobronamereno kum horata,kum hora,koito go gledat zlobno?!

Голям фен
    Град
    големото село софия
    и аз съм виждала в стария ми квартал как една група заблудени момченца ритаха едно куче и го ръгаха с пръчки...
    сега си давам сметка, че тия хора, които нападат ей така за кеф уличните кучета или
    са проядени от НЕВЕРОЯТНИ комплекси за малоценност..
    естествено е по-лесно да нариташ куче (тъй като то
    ще си замълчи), ама ако наруташ човек, така и той ще те нарита...
    или пък тия мухльови са УЖАСНО отегчени от тъпия си
    безсмислен животец и просто се забавляват по тоя начин ...
    комплекси, пусти му комплекси...

Град
    Anfield
    Така и до какъв извод стигнахме ? Че уличните кучета трябва да се премахнат за тяхна и за наша безопасност

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Така и до какъв извод стигнахме ? Че уличните кучета трябва да се премахнат за тяхна и за наша безопасност
    napulno sam suglasna,ama na4ina trqbva da e dobur
    ne da se besqt,zadu6avat i t.n,kakto pravqt sega
    a i zdravite ku4eta trqbva da gi pribirat v HUBAVI ku4karnici,kudeto mai e po dobre da ne rabotqt cigani,za6toto im nqmam mnogo doverie,a bulgari
    i da bivat dobre gledani

a i zdravite ku4eta trqbva da gi pribirat v HUBAVI ku4karnici,kudeto mai e po dobre da ne rabotqt cigani,za6toto im nqmam mnogo doverie,a bulgari
    i da bivat dobre gledani
    но това дълбоко ме съмнява, че ще стане, докато общината не се вземе в ръце и престане да краде като за световно. тук всеки гледа на него да му е гот. не си мислете, че ги ебе за бездомните кучета. нали е по-добре да си вземат някой готин автомобил или да си направят баровска къща (ех, Софиянски). за тях тва са просто некви твари ... нищожни. какво им пука дали ще се гърчат или ще живеят в позлатена клетка??
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от пор
    i da bivat dobre gledani
    но това дълбоко ме съмнява, че ще стане, докато общината не се вземе в ръце и престане да краде като за световно. тук всеки гледа на него да му е гот. не си мислете, че ги ебе за бездомните кучета. нали е по-добре да си вземат някой готин автомобил или да си направят баровска къща (ех, Софиянски). за тях тва са просто некви твари ... нищожни. какво им пука дали ще се гърчат или ще живеят в позлатена клетка??

da,znam,4e tova nqma da stane
    za tova smqtam,4e e po dobre za ku4etata
    da si ostanat na ulicata(moje da zvu4i jestoko,ama e taka),samo,ako znaehte na kvo gi pravqt v tezi ku4karnici vednaga 6te zastanete
    na tqhna strana(na ku4etata)

Guest
    В кучкарниците ги вкарват и ги трескат с лопатата по главата - режат ги и ги карат към завода за животински отпадъци дето прават некво дет му забравих името от което прават торове и разни работи май бои латекси и такива . И така става ама са си животинки и така не бива, по доре де им режат пишките докато не умрат сичките от старост .

Град
    Anfield
    ама въобще не ме чеши, какво ще ги правят. Само да ги няма на улицата. Ако искат и на дюнери да ги правят...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    az mnogo obi4am jivotnite i mi e jal za tqh
    No nqma kakvo da se pravi,naistina ne moje da hapqt horata!
    no ima mili jivotinki,koito ne hapqt!Mislq,4e trqbva da se otnasqt po seriozno kam tqh(opravnicite).Naskoro v edno predavane davaha kak horata v domovete za bezdomni jivotni,zloupotrebqvat s tqh,dori ne gi slagaha na zemqta,a gi hvarlqha napravo ot kamiona
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Град
    големото село софия
    така е шери..
    пак казвам че тфа не са хора ами некфи човекоподобни
    темерути които явно са отегчени от жалкото си съществуване и си избиват комплексите за малоценност , не върху хора /тъй като просто не им стиска/ ами върху животните, които не могат да им отвърнат

Guest
    Ami ma4no mi e za tiah,no ne znam kakvo da napravia.Kato sa bezdomni da gi zemat da gi priutiat niakade,a ne da obikaliat ulicite i da pla6at horata

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ама въобще не ме чеши, какво ще ги правят. Само да ги няма на улицата. Ако искат и на дюнери да ги правят...
    LunaTrick,golqm si egoist
    ne misli samo za sebe si Pomisli i za drugite I ku4etata imat du6i,kvo da ne misli6,
    4e te sa prosto ku4eta,koito nqmat 4uvstva?
    e 6te te iznenadam,ama ne e taka
    Girl Dream,ku4etata NE pla6at horata,horata sami
    se pla6at ot tqh

Град
    Anfield
    апффф...други проблеми си нямам, за мастийте ще мисля. Статистиката си го е казала, 275 ухапани само през тази година. Няма какво повече да му се мисли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си