.

Виж резултатите на анкетата: Kakvo mislite za bezdomnite ku4eta?!?

Гласували
43. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • a dano umrat po skoro!!!

14 32,56%
  • mnogo mi e jal za tqh,ama nqma kak da im pomogna..

17 39,53%
  • vse mi e edno,imam si po vajni ne6ta

3 6,98%
  • grija se za tqh,staraq se pone da ne sedat gladni..

9 20,93%
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    .........................
    Guest

.............

jal mi e za tqh dano se nameri nqkude mqsto i za tqh

Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    апффф...други проблеми си нямам, за мастийте ще мисля. Статистиката си го е казала, 275 ухапани само през тази година. Няма какво повече да му се мисли.
    Мене що нема да ме ухапе куче...щото ако посмее ше му спукам муцуната от ритници!! Верно е че някои хора не могат да се защитатват но кучетата не са опасни...има изключения като агресивни кучета но по голямата част са доста наплашени и сдухани!
    Както каза милото кучетата гледкат супер тъжничко...личи си че са много измъчени животни...това е нечовешко....много ми е жал за тях...смятам че трябва да се премахнат чрез кастриране, това е най-добрия начин според мен...аз като видя кученце на улицата веднага му подцъцквам да доиде да го погаля и ако дойде а не избяга го погалвам между ушичките по главичката и по муцунката и е някфо супер яко като го видя че поне за момент се радва че някой е добър с него а не го рита...много ги обичам тея животинки...и ми е много ама много жал за тях...варварско е да ги убиват...нецивилизовано, нечовешко, неморално и жестоко....това е един живот..просто кучето не може да ви каже какво чувства, но то чувства....болка, радост, глад, студ.....представете си че на вас са ви взели гласа и ви пуснат на улицата и почват да ви подритват да ви бият да ви е студено и т.н. как ще покажете че ви е гадно...никак...просто ще гледате тъжно!

we da gi hvanat tiq pesove da im napraat nekuv priut.pisna mi da hoda po ulicite i da gledam mur6avi grozni ku4eta ili puk tehnite laina

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    апффф...други проблеми си нямам, за мастийте ще мисля. Статистиката си го е казала, 275 ухапани само през тази година. Няма какво повече да му се мисли.
    a ima druga statistika,koqto so4i kolko iznasilvania ima,kolko grabeji,poboi6ta sa stanali do sega Opredeleno broqt im e po golqm ot broq na uhapanite hora i opredeleno edin 4ovek iznasil nevinno dete trqbva da bude zatvoren ,daje ubit i e mnogo po vinoven ot ku4e,koeto naprimer e uhapalo dete sega 6te izkarate horata po nevinni ot ku4etata,ama ne e taka horata pravat mnogo pove4e zlini ot jivotinkite
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    a ima druga statistika,koqto so4i kolko iznasilvania ima,kolko grabeji,poboi6ta sa stanali do sega Opredeleno broqt im e po golqm ot broq na uhapanite hora i opredeleno edin 4ovek iznasil nevinno dete trqbva da bude zatvoren ,daje ubit i e mnogo po vinoven ot ku4e,koeto naprimer e uhapalo dete sega 6te izkarate horata po nevinni ot ku4etata,ama ne e taka horata pravat mnogo pove4e zlini ot jivotinkite
    Ти май не можа да разбереш че никой не ти говори за хората. Темата е не дали тряа да избием хората , а какво да правим с кучетата.
    Като толква мразиш хората, земи ги кастрирай всички да не се размножават
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

obojavam ku4etata su6to i bezdomnite

bezdomnite ku4eta sa ujasni

[size=10][b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си