- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo mislite za bezdomnite ku4eta?!?
jal mi e za tqh dano se nameri nqkude mqsto i za tqh
Мене що нема да ме ухапе куче...щото ако посмее ше му спукам муцуната от ритници!! Верно е че някои хора не могат да се защитатват но кучетата не са опасни...има изключения като агресивни кучета но по голямата част са доста наплашени и сдухани!Първоначално написано от LunaTriCk
Както каза милото кучетата гледкат супер тъжничко...личи си че са много измъчени животни...това е нечовешко....много ми е жал за тях...смятам че трябва да се премахнат чрез кастриране, това е най-добрия начин според мен...аз като видя кученце на улицата веднага му подцъцквам да доиде да го погаля и ако дойде а не избяга го погалвам между ушичките по главичката и по муцунката и е някфо супер яко като го видя че поне за момент се радва че някой е добър с него а не го рита...много ги обичам тея животинки...и ми е много ама много жал за тях...варварско е да ги убиват...нецивилизовано, нечовешко, неморално и жестоко....това е един живот..просто кучето не може да ви каже какво чувства, но то чувства....болка, радост, глад, студ.....представете си че на вас са ви взели гласа и ви пуснат на улицата и почват да ви подритват да ви бият да ви е студено и т.н. как ще покажете че ви е гадно...никак...просто ще гледате тъжно!![]()
we da gi hvanat tiq pesove da im napraat nekuv priut.pisna mi da hoda po ulicite i da gledam mur6avi grozni ku4eta ili puk tehnite laina
a ima druga statistika,koqto so4i kolko iznasilvania ima,kolko grabeji,poboi6ta sa stanali do segaПървоначално написано от LunaTriCk
Opredeleno broqt im e po golqm ot broq na uhapanite hora
i opredeleno edin 4ovek iznasil nevinno dete trqbva da bude zatvoren ,daje ubit i e mnogo po vinoven ot ku4e,koeto naprimer e uhapalo dete
sega 6te izkarate horata po nevinni ot ku4etata,ama ne e taka
![]()
![]()
horata pravat mnogo pove4e zlini ot jivotinkite
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ти май не можа да разбереш че никой не ти говори за хората. Темата е не дали тряа да избием хората , а какво да правим с кучетата.Първоначално написано от miloto_girl-4e
Като толква мразиш хората, земи ги кастрирай всички да не се размножават
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
obojavam ku4etata su6to i bezdomnite