Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Бездомните кучета трябва да се прибират в кучкарници, болните да се убиват, а здравите да се изкъпят, ваксинират и да бъдат хранени поне 1-2 месеца, докато си намерят стопани, ако не си намерят...смърт и за тях.
Dobre de,a ne ti li e nekvo gadno,4e
zdravo,pravo ku4e,koeto ve4e e vaksinirano
trqbva da bude ubito ?? Predstavq6 li si kolko
jivota 6te budat otneti i to na ku4eta,koito
sa si OK i nito sa bolni,nito ni6to A tova,4e bolnite ku4eta trqbva da budat umartvqvani sam suglasna Prosto,za6toto nqma smisal da
se mu4at i nikoi da ne se griji za tqh No ne bih
priela ku4e,koeto si e OK da bude ubito

Е, естествено има и изключения де - Маги, хаха, така се казва едно куче пред блока, за което всички се грижим и е чистичко, добре нахранено, ваксинирано и с каишка против бълхи.
Eto,qvno ti haresva6 tova ku4e,nali?
Ami kak bi se po4uvstvala,ako to bude ubito
i to po jestok na4in?ZNae6 li,4e ponqkoga ku4etata
v tui nare4enie ku4karnici bivat beseni?Predstavq6
li si kakvo mu4enie e tova?!? I tova go znam
ot siguren izto4nik,ne sam si go izmislila,daje imah edin friend na kogoto dqdo mu be6e oti6ul v
ku4karnika,za da zi vzeme ku4e(evala,za koeto ) i taman si izbiral ku4e,a v su6toto vreme nablizo beseli nqkakvi bezdomno ku4e,4ovekut 4ul i re6il
da vzeme to4no tova ku4e,koeto v momenta se
pro6tavalo s jivota si !!! Ku4eto e bilo spaseno,ama
predstavq6 li si kakva bolka e izjivqlo? Daje sa
glasnite mu struni sa prekusnati,zaradi vujeto i ne moje da lae (e tova ne e 4ak takav problem de,ama si e bilo bolka za gorkoto ku4e)
Pone kato gi ubivat,neka bude s injekcii
....В интерс на истината, не бях виждала София една година, и това което се е променило е че кучатата са намелели. Но просто не искам да знам как, дали само защото почнаха да ги кастрират....или защото са ги убили....
fire_of_satan,v interes na istinata dooosta
ku4eta ve4e sa kastrirani,no i dooosta ku4eta
sa ubiti po ne4ove6ki jestok na4in