- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КАКВО ДА КАЖА НА НАШИТЕ?! :(((((
Значи имам един проблем...аз съм от Бургас и съм на 13 години. Една моя приятелка живее в Лондон, но в понеделник ще се връща в Пловдив (тя по прицнип там живее). Та проблема е, че аз трябва да отида задължително, а нашите няма да ме пуснат. Иначе има кола която може да ме вземе, всичко ще е наред, само нз какво да кажа на нашите за да ме пуснат. Ако кажа, че ще ходя на рожден ден няма да стане.Ако кажа че ще спа в приятелка също. Ако кажа че ще ходя на купон или поход също. Моля ви помагайте спешно е
![]()
Aaa a6to en opita6 s istinata-dokolkoto razbrah otiva6 da vidi6 stara fr kakvo tolkova?![]()
или ако не стане, им кажи те да те заведат.Първоначално написано от palavo_ezi4e
kaji im istinata....otiva6 da vidi6 stara fr kakvo tolkova?
da,kaji im istinata i ako ne te puskat gi pomoli da te zavedat.nakarai gi da razberat 4e za teb e vajno da vidi6 priqtelkata si.![]()
Ако кажа истината, те ще кажат "къде ще ходиш до Пловдив стой тука!" или "Не!!! В никакъв случай", а още по-малко те ще тръгнат да ме води. А и те не познават тази моя приятелка. А те като не познават някой и си мислят че е нз какъв....Трябва ми сигурен начин, че няма да разберат къде съм.
![]()
![]()
![]()
ami ti kat0 0tidesh do Plovdiv s prespivene li shte bude, che ne razbrah?! :roll:
NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
----------------------------------------------
JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
----------------------------------------------
Първоначално написано от Анонимко
Не, без приспиване, просто за деня![]()
![]()
е...кажи, че просто ще излизаш някъде с приятелки за целия ден и така...
istinata
ne si li mnogo malka 4e da hodi6 v drug grad samavse pak si na 13
neznam
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
zashto prosto ne im kajesh istinata..vashite ne sa razsli v saksiq vse shte te razberat..ne vijdam smisul da lujesh
za men ima nqkolko vuzmojnosti purvata,koqto e opredeleno za predpo4iktane e istinata i ne budi tolkova sigurna kakvo shte kajat znae li 4ovek meje da te iznenadat s neshto...roditelite sa nepredvidimi drugoto e verno da kajesh 4e shte si celiq den navun s fr nasam natam ili do moreto neshto takova i tretoto da govorish s nqkoi drugo rodnina koito ima vliqnie i moje da govori s vashte i da im vuzdeistva taka 4e da te pusnat...e opitai kakvoto se setish uspeh
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
iaz sum na tva mnenie =D>Първоначално написано от Анонимко
...
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ами да къф ше е проблема...нали е и момиче ако е момче по трудно ама ..кажи им истината![]()