.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    palm
    Guest

КАКВО ДА КАЖА НА НАШИТЕ?! :(((((

Значи имам един проблем...аз съм от Бургас и съм на 13 години. Една моя приятелка живее в Лондон, но в понеделник ще се връща в Пловдив (тя по прицнип там живее). Та проблема е, че аз трябва да отида задължително, а нашите няма да ме пуснат. Иначе има кола която може да ме вземе, всичко ще е наред, само нз какво да кажа на нашите за да ме пуснат. Ако кажа, че ще ходя на рожден ден няма да стане. Ако кажа че ще спа в приятелка също. Ако кажа че ще ходя на купон или поход също. Моля ви помагайте спешно е

Град
    През девет гори в десета
    Aaa a6to en opita6 s istinata-dokolkoto razbrah otiva6 da vidi6 stara fr kakvo tolkova?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от palavo_ezi4e
    Aaa a6to en opita6 s istinata-dokolkoto razbrah otiva6 da vidi6 stara fr kakvo tolkova?
    или ако не стане, им кажи те да те заведат.

Фен
    Град
    varna
    kaji im istinata....
    otiva6 da vidi6 stara fr kakvo tolkova?

Guest
    da,kaji im istinata i ako ne te puskat gi pomoli da te zavedat.nakarai gi da razberat 4e za teb e vajno da vidi6 priqtelkata si.

palm
    Guest
    Ако кажа истината, те ще кажат "къде ще ходиш до Пловдив стой тука!" или "Не!!! В никакъв случай", а още по-малко те ще тръгнат да ме води. А и те не познават тази моя приятелка. А те като не познават някой и си мислят че е нз какъв.... Трябва ми сигурен начин, че няма да разберат къде съм.

Голям фен
    Град
    s0mewhere in the middle 0f n0thinG..varNa;)
    ami ti kat0 0tidesh do Plovdiv s prespivene li shte bude, che ne razbrah?! :roll:
    NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
    ----------------------------------------------
    JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
    ----------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da,kaji im istinata i ako ne te puskat gi pomoli da te zavedat.nakarai gi da razberat 4e za teb e vajno da vidi6 priqtelkata si.

palm
    Guest
    Не, без приспиване, просто за деня

fake
    Guest
    е...кажи, че просто ще излизаш някъде с приятелки за целия ден и така...

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    istinata

Повече от фен
    ne si li mnogo malka 4e da hodi6 v drug grad sama vse pak si na 13 neznam
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    zashto prosto ne im kajesh istinata..vashite ne sa razsli v saksiq vse shte te razberat..ne vijdam smisul da lujesh

za men ima nqkolko vuzmojnosti purvata,koqto e opredeleno za predpo4iktane e istinata i ne budi tolkova sigurna kakvo shte kajat znae li 4ovek meje da te iznenadat s neshto...roditelite sa nepredvidimi drugoto e verno da kajesh 4e shte si celiq den navun s fr nasam natam ili do moreto neshto takova i tretoto da govorish s nqkoi drugo rodnina koito ima vliqnie i moje da govori s vashte i da im vuzdeistva taka 4e da te pusnat...e opitai kakvoto se setish uspeh
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

Повече от фен Аватара на lilito{P}
    Град
    "Бора-Бора"
    Просто седми и говори с тях и им обясни ситуацията, че твоя приятелка се е върнала от Лондон и иска да се видите. Мисля, че няма да имат нищо против.

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    iaz sum na tva mnenie =D>

Супер фен
    ...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    In your mind~
    Ами да къф ше е проблема...нали е и момиче ако е момче по трудно ама ..кажи им истината

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си