Цитирай Първоначално написано от moreLi
Цитирай Първоначално написано от Enfoego
ХАХАХА титаниум в скейт хахаха бахти маитапчето, ако имаше нещо такова нямаше да е "дъска" а щеше да е нещо тип "арматура" ахаха

Peace

emi az samo kazah 4e sam 4ula, moje i titan da sym 4ula, nz dali ima razlika...ne mi be6e celta da se pravq na kompetentna, ne to4no de... sorry za gre6kata ;p
Абе момиче, ТИТАНЪТ/ТИТАНИЙЪТ е много скъп, една дъска ще излезе над 3000лв. А и от стомана/титан/чист карбон да е... ВЕЧНА ДЪСКА НЕМА, рано или късно се чупи, колкото по-добър ставаш толкова по-РАНО
Дъските се правят от 7/5 пласта шпертплат(не като на секцията ви - 100х здрав) най-често от канадски планински клен - сравнително леко и в същото време твърдо дърво. Обикновено е направена на кръст - шарките на дървото на пластовете са подредени по следния начин :
2 пласта на дължина - 1 широчина - 1 на дължина в средата - 1 широчина - 2 дължина. Сред новите дъски има тъй наречените химични пластове, за тях мога да кажа, че са доста здрави, но за съжаление не мога да кажа какво представляват...но мога да се поинтересувам.
Някои дъски имат долен синтетичен пласт благодарение на който може да се плъзга без да мажете предварително с вакса. Остановил съм, че тия дъски макар и по-тежки са доста здрави. Имах една такава на Клише.
Нещо друго да ви интересува ?
-
Бахти, заради вас ми излязоха мазоли на пръстите !!! Хубаво, че от снощи съм с температура, че имам време да драскам по форумчетата...а и да си почина малко