- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Metallica i Evanescence v bg???
Хич не ми се ярва.Но ако е така ще е суперПо това време ще съм близо до Каварна и ще отида най-вероятно.Но според мен няма такова нещо,защото инъче щеше да се разчуе...Но се пак си се надявам да е вярно , защото ще е супер
)))
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
Dano doidat..ako doidat
she si udara gaza f tavana chesnyyyy
) yeh..
niama smisal da se spori dali metallica sa po-dobri tva e glupava tema to e o4evadno kak moje da govorite takiva gluposti metallica sa praveli qk burz melodi4en metal predi taq pikla amy lee da e mojela da si bur6e guza be te sa edni ot nai-dobrite muzikanti koito ima a za kirk toi prosto e velik i kerry king ot slayer kazva 4e kirk e edin ot nai-dobrite kitaristi na sveta no tova da ne ti puka slu6a6 si neo-metal grupite i budi mnogo 6tastliva moje da sa dobri ama da kaje6 4e metallica sa lo6i muzikanti i sa gupavi e tva be6e izkazvane ako gi niama6 sabbath,motorhead, metallica i megadeth. LP limp bizkit, i sekvi takiva niama6e da gi ima
Само не разбрах теб кой те е питал... Аз и пор спорихме и спора беше приключен. Точка по върпоса... А и да ти кажа не се опитвай да налагаш своето мнение...Както аз мисля че Evanescence са по добри , така и ти мислиш същото за Metallica...![]()
ААААХАХАХАХАХАХАХАХАХА АБЕ МОМИЧЕ, ТИ НАРЕД ЛИ СИ С ГЛАВАТА, КАК ТАКА ЕВАНЕСЪНС ШЕ СА ПО-ДОБРИ ОТ МЕТАЛИКА БЕ, АХАХАХАХАХА НЕЕЕЕ ТИ НЕ СИ НАРЕД ХАХАХАХПървоначално написано от fallen
ейй ченето ми увисна
за металика ако ме пуснат ше ходя
ама за еванесънс... блях, абсурдтия ми станаха толкова противни...
ааа и да ти кажа, миличка- металика са се доказали около 3769342 щом вече толкова години хората ги помнят и слушат!!! докато еванесънс с цялото тфа еднообразие една тяхна песен я я задържат ф някоя класация за 1 седмица, я не. и песните на металика ще се помнят вечно, а дали песните на еванесънс ще се помнят след 2 години? най мн да запомнят 2 песнички...![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Много ми се иска Евънесънс да са в БГ но за ся ша се задоволя и с КОРН
tctccct Evans da sa po dobri ot Metallica ...boje....
ami amy lee se izrazi mn pravilno po vyprosa ne mislq 4e ima kakvo pove4e da kaja .
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise