.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Pregradkite ?

Guest

Pregradkite ?

Kakvo ozna4avat te mejdu priqteli ? 4esto li pregra6tate priqtelite si ? Kato gi vidite ili kogato usetite nqkakav impuls ? Kogato varvite edin do drug ? Koga pregra6tate i kakvo zna4i tova za vas ?

Pregru6tam spored slu4eq.Nai-4esto za zdrasti i 4ao,ili kogato im se zaradvam za ne6to prosto si gi gushkam.

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    ми аз снощи имах рожден ден и всичките ми милички приятели бяха покрай мен и ги нагушках яко...иначе не се притеснявам нали са ми приятелчета и много си ги обичкам...а какво значи...ми значи,че ме кефят и че си ги обичам (повторих се :P )
    П.П.темичката не е за тук,иначе много обичам да ме гушкат

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby

Е одеве що не каза, да те гушна? Мислих, че ще е странно и не си те гушнах

Иначе..с много малко хора се прегръщам, но много се кефя срещата ни отново да започва така

П.П. объркал/а си мястото на темичката

Три поредни мнения от заралии

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    ми аз снощи имах рожден ден и всичките ми милички приятели бяха покрай мен и ги нагушках яко...иначе не се притеснявам нали са ми приятелчета и много си ги обичкам...а какво значи...ми значи,че ме кефят и че си ги обичам (повторих се :P )
    saglasna sam s tfa mnenie ot gore do dole
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Pregrudka mejdu priqteli.....ami tova ozna4ava 4e durji6 na 4oveka do teb i iska6 da mu go pokaje6. Az mn 4esto si hodq pregurnata s nqkoi priqtel, no ne sme ni6to pove4e ot priqteli. Prosto tqh si gi obi4kam po drug na4in i iskam da im go pokaja
    Let`s fly away up high, from here to paradise, the sky is glad to see both of us together

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си