.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: problem

taen
    Guest

problem

zdr, priatelkata mi e devstvena spored vas ako edno 21 god momi4e vi kaje 4e e devstveno kak 6te reagirate, za6toto za men niama ni6to stranno, no priatelite mi tvyrdiat, 4e tova e edva li ne nenormalno. Razbrah go ot 4ujdi hora tia li4no ne mi e kazala ) Mislia 4e tia se pritesniava ???

slu4aen
    Guest

:)))))))))

za6to da e problem, mislia 4e dori tova narotiv e ne6to normalno. 6tom do sega ne go e napravila, zna4i dyrji na serioznoto i vlaga 4ustva v tova

първо, темата не е за тук.
    и второ, няма нищо страшно, че тя е девствена. извинявам се, но приятелите ти са доста повърхностни хора. все пак тва си е нейна работа и, ако иска ще прави секс и на 70 години.
    а причините може да са много- да не е срещнала подходящия човек, да не се чувства готова и всякакви такива тъпизми.
    пффф ... в какво време живеем. ако си девствен на 21 те мислят за темерут, ако си се чукал на 12 си супер
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

A kakvo e zna4enieto dali e devstvena ili ne?Puk i ti ne si go 4ul ot neq,a ot drugi hora,taka 4e....moje i da ne e vqrno.Puk i da e ,tova daje e po-hubavo,moje da se e zapazila za idealniq.

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Guest
    мога да ти кажа само че се радвам за теб че си попаднал на такова момиче.Няма нищо лошо в това че е девствена даже напротив

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    emi kato za na4alo 6te ti akja 4e temata ti izob6to ne e za tek ina4e ne mislq 4e e nenormalno...vse pak moje bi dosega ne e namerila 4oveka s koito bi iskala da go napravi ili puk koito da q predrazpoloji nai-dobre...vse pak ti hodi6 s neq a ne tvoite priqteli taka 4e ne mislq 4e trqbva da se vliqe6 ot tqhnoto mnenie tolkova mnogo.tfa e lo6oto ponqkoga na mom4etata 4e super mn se vliqqt ot priqtelite si
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

ami tazi tema ne e za tuk no mislq 4e vqrno tova e nenormalno da e devstvena na 21 godini

Ами има за какво да ти кажа честно.Аз познавам отскоро една дето е на 23 и е девствена и честно казано на моменти(ако ня познавах) щях да кажа,че се занася.Но пък и тя е бая похабена,такаче...явно е резонно.
    Аз съм **** терорист,защото знам кое е най-добро за **** ми !
    Admin-Coki:
    Подобни нецензурирани думи са забранени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си