.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Миг

Guest

Миг

Миг, а е цяла ве4ност.
    Не песъ4инка , а пясъ4ен 4асовник цял.
    Изстрадан миг , липса на 4ове4ност.
    Сама сълза , но не в море , а в океан.
    Цветен миг,някаква кокетност.
    Самотно цвете -не ,букет от рози на ков4ега бял.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    И ний ся ко ши прайм?

Спрете да пускате такива теми де

Mи става...ти ли си го писал/а?? И не разбрах какъв е смисъла от това и от тая тема като цяло...няма да е зле да ми разясни някой...

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    вечност! ковчези! това да не си го преписал от някой некролог?
    Пий Бира За Да Станеш Човек

авторката
    Guest
    ....Мигът понякога е ве4ност ,вместо да е малката песъ4инка от пясъ4ния 4асовник , тя се превръща в цялото му време.Изстрадан е този миг именно , защото ве4е е трудно да се намери 4ове4ността у хората.Сълзата е като душа , която е по-самотна в океана отколкото в морето.Мигът е цветен , защото ве4е вси4ко свършва ...изсипва се пясъкът от 4асовника , а сълзата се смесва с вълните на океана.
    Няма да ви притеснявам пове4е , може би някой ,който е страдал истински би могъл да ме разбере

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    krasivo e,daje mnogo
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Ще те нахрача
    Guest
    ъъъ..ооо господи...оо каква красота..каква ..лирика,поезия..помия..Разч вствах се..УаААААаААААа мамо прегърни мееее
    хлип-хлип..прощавай но ме разчувства наистина много ..уааа отивам да се метна

Град
    Варна
    хубаво че те е пернала музата
    кофти че някой ти е разбил сърцето
    похвално че имаш лексика и знаеш как да събиращ думите в изречения.

но щом говориш на нещо което силно изпитваш и държиш на думите си .. защо си анонимна!
    за мен анонимите са просто някви интриганти които пускат клюки и не държат на думите си!

Град
    Under the bridge
    Hey man! Look at me rockin out, I'm on the radiooooooo
    Radioactive cat has eighteen half-lifes

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от infidel
    Hey man! Look at me rockin out, I'm on the radiooooooo :wink:
    к'о вииийш бе ;) :P

Цитирай Първоначално написано от авторката
    ....Мигът понякога е ве4ност ,вместо да е малката песъ4инка от пясъ4ния 4асовник , тя се превръща в цялото му време.Изстрадан е този миг именно , защото ве4е е трудно да се намери 4ове4ността у хората.Сълзата е като душа , която е по-самотна в океана отколкото в морето.Мигът е цветен , защото ве4е вси4ко свършва ...изсипва се пясъкът от 4асовника , а сълзата се смесва с вълните на океана.
    Няма да ви притеснявам пове4е , може би някой ,който е страдал истински би могъл да ме разбере

Eй сега вече разбрах...мерси много..разбирам те и теб...и болката с която е изпълнено,гадно е че ти се е случило такова нещо...хубавото е че намираш много добър начин за да го изразиш..БРАВО !

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от slim_shady_lady
    Цитирай Първоначално написано от авторката

Eй сега вече разбрах...мерси много..разбирам те и теб...и болката с която е изпълнено,гадно е че ти се е случило такова нещо...хубавото е че намираш много добър начин за да го изразиш..БРАВО ! :D
    вярно е ... училтелката ми по история от 8ми клас ми каза че поколенията прогресивно затъпяват ... и наистина е била права

ае слим .. без "превод" нямаше да разбереш за к'во се говори нали!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си