.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete

Te4na ili studena kola maska?

Koq ot dvete predpo4itate i za6to to4no neq?

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Не можеш да си сложиш студена кола маска.... само тва не бях чувала "студена кола маска"

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Kak da ne si 4uvala???? Zna4i si negramotna Idi v parvata kozmetika i si kupi da vidi6 kvo predstavlqva

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    Не можеш да си сложиш студена кола маска.... само тва не бях чувала "студена кола маска"
    Кфо се смееш на останалите, като ти самата си малоумна. Има студена кола маска. *dumbass*

По темата - не харесвам кола маска. Епилатор.

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Abe ostavete momi4eto-da otide da si kupi i da ne govori drug pat bez da znae! A kolkoto do temata-az sa6to predpo4itam epilator,no tezi koito predpo4itat kola maska neka te da kajat koq ot dvata vidq mislqt,4e e po-dobre i za6to

влюбчиво
    Guest
    ми аз мисля, че по-добрата е горещата... и предпочитам кола маска пред епилатор, защото първо ми трябва по-малко време за да се обезкосмя там къде искам, второ е по-малко болезнено и трето докато си я слагаш си масажираш крака или там където я слагаш, това освен, че намалява болката, ами и е приятно и добро за мусколите. Първият път си купих студена, ама с нея съвсем се омазах.. по-лесно ми се струва с гореща... странното е, че с епилатор страшно много ме боли... дори повече отколкото с кола маска или пинсета оО веднъж си оправих краката с пинсета от скука оО

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    S pinseta? Male kolko li vreme si si igrala Osobeno,ako ima6 dalgi bedra I naistina s epilatora po-boli,no se svikva.Az naprimer kogato si opraqh mi6nicite s ezpilator parviq pat mn me bole6e 4ak do krav,no sega ne mi prai nikvo vp4etalenie-vse edno ni6to ne praq

влюбчиво
    Guest
    e познавам хора, които го ползват за интимните части... иначе мисля, че краката ми са сравнително нормални... нито са къси, нито особено дълги... не много време ми отне... бях страшно ядосана, и ми беше страшно тъпо и яростта ми се изяви върху краката... доста е успокояващо и нервиращо хахах

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    az sym 4uvala za te4na kola maska, amaa bihte li mi obesnili kakvo to4no predstavlqva
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    hah nqkoi pat kato sam qdosana 6te go probvam toq nomer s pinsetata A kolkoto do te4nata kola maska-az sa6to ne sam q pozlavala i nz mnogo za neq!Mislq 4e se zatoplq i se nanasq na mqstoto,no...koito znae pove4e da kaje![/code][/quote]

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    аз съм пробвала с пинсета, обаче напрао раждясах докато се оскупя-2 часа ми трябваха за двата крака, та ако може някакво инфо за течната кола маска
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Guest
    течната кола маска е гореща нали? аз си копувам една гореща за левче от аптеката. На картинката има едни крака, а самата опаковка е розова. Специално тази е по-добре да си купиш две, че на мен не ми стига 1... не знам защо. Тя се затопля в гореща вода, нали не се вади от тубичката, след което се нанася на желаното място. Отгоре се слага парче плат или от дадените ти. След като се ухлади достатъчно, че да не остане на крака ти, се дърпа по посока обратна на косъма или от долу на горе. За да можеш да ползваш по-малко, за повече място, слепваш вече издърпаното парче плат с маската на него, разтъкраш с ръце и разтваряш и пак лепиш това на крака... после като вече не скубе си слагаш още маска на крака... и вече с друго парче плат повтаряш предната процедура.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си