- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Herpesi !! :(
a we imam edin problem o6te ot malka .. tfa sa herpesite .. az si gi imam f kravta ... i kogato se pritesnq ili pipna ne6to mrysno .. vednaga mi izlizatai nai gadnoto e 4e .. ponqkoga mi izlizat po buzite .. i adski trudno gi maham .. kakfo li ne sam probvala .. daje kato malka sam imala herpes f okoto .. i za malko da oslepeq .. i po doktori sam hodila .. dadoha mi nqkfo lekarstvo .. a to svar6i .. izpolzvam go 10 godini
kajete nqkfo drugo lekarstvo koeto vednaga premaha tezi herpesi .. i znam o6te 4e kato useti6 4e ti izlizat da sloji6 ocet ili da natarka6 mqstoto s zlato .. oba4e te ponqkoga mi izlizat i ve4er ... adski gadno e .. i ve4e mi imrazna postoqnno da mi izlizat .. kajete nqkfo lekarstfo .. pls !!
![]()
predvaritelno blagodarq
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
ние тук НЕ СМЕ лекари, очевидно че проблема ти е много сериозен, затова нито едно от мненията тук може да се сравни с преглед на квалифициран доктор..
даже не мисля че някой тук би могъл да ти даде добър съвет - а и самолечението само ще ти навреди!!
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Виж за лекарство не е мястото тук, но при твоя проблем трябва да наблегнеш на пъноценното и здравословно хранене. Също така си взимай мулти витамини(най-добре центрум) и горещо ти препоръчвам на си вземеш корен от жен-шен - той стимулира силно имунната система и е страшно полезен като цяло. Мисля, че твоя проблем е хроничен и трудно се оправя с лекарства. Също така може да си вземеш чай от Бабини зъби, което билка, която прочиства кръвта.Първоначално написано от kotenceto_rzl
незнам лекарство,но на мен като ми излезе херпес го намазвам с паста за зъби
Moje da si kupi6 aciklostad. Skypi4ko e, no efekta e mnogo dobyr. Ako se namaje6 o6te kato vidi6, 4e izliza 6te se mahne po-byrzo. A ina4e kakto kaza drugite otidi na lekar 6tom tolkova 4esto ti izlizat, ako do sega ne si hodila.
Be happy,that's my secret
hodila sam na lekari ... oba4e .. tfa si e f krafta .. i az prosto pita m za nqkfo lekarstfo .. koe pomga za po barzo premahvane na tezi herpesi ..
Има едно кремче-Бокарел или Бокарол мисля се казваше!В съвсем малка кръгла кутия...Тъмно оранжево на цвят!То помага-попитай за него в аптеките.Иначе сигурно си чувала,че пастата за зъби втвърдява самия херпес и спомага да си образува коричка и съответно по-бързо се маха!Можеш да опиташ и с антибактериален крем-той също помага да заздравее по-бързо,като го омекотява и по този начин премахва неприятноно чувство и мисълта,че имаш херпес!
![]()
Сега видях-Бокарол се казва.
Ami aciklostad naistina vyr6i rabota i to golqma.I az go imam toq problem, no mi se poqvqvat ili lqtoto, ili zimata i to samo na ednoto oko i v kraq na buzata.Taaa...nqa smisyl da hodi6 po lekari, 6tot te kazvat samo edno i sy6to, vqrvai mi!Ima nqkva vaksina, koqto uj dojivot predpazvala...no ne znam mnogo za neq, taka 4e ako te interesuva se svyrji s nqkoi lekar.Ina4e kogato ti se poqvi, ili vijda6 takiva oprazovaniq, vednaga pyrvo po4istva6 s tampon4e ili pamu4e (vajnoto e da e 4isto!) popito s 4ai ot laika, ama bez zahar-mahar, med i takia raoti.SLed tva 4aka6 da izsyhne, a ne byr6i6 i slaga6 aciklostad.Dobre e da go pravi6 po 4tiri pyti na den.Efekt ima na sledva6tiq!
!!!PEACE!!!
охх мразя ги тея простотии... като ми излезне един тряа поне още 3 да ми излезнат, джуката ми цъфва като майска роза....мажа се с пасти и такива др глупости и чак след повечко от седмица ми минават
мн ги мразя
ама тея глупости дето са мажа само ме заблуждават че по бързо минава
![]()
Пий Бирена Мая на хапчета!
За прочитване на кръвта е.Действието няма да е светкавично,няма и да е след 1 седмица,но при по-продължителна употреба би трябвало да има ефект,който със сигурност ще бъде по-дълготраен от това да се намацаш с паста за зъби!
![]()
абе забрайх да кажа,че са продава в аптеките![]()
v momenta sam s herpes i izpolzvam ACYCLOSTAD mn e efikasno i ne e mn skapo- 4-5lv no si struva