Цитирай Първоначално написано от kotenceto_rzl
a we imam edin problem o6te ot malka .. tfa sa herpesite .. az si gi imam f kravta ... i kogato se pritesnq ili pipna ne6to mrysno .. vednaga mi izlizat ai nai gadnoto e 4e .. ponqkoga mi izlizat po buzite .. i adski trudno gi maham .. kakfo li ne sam probvala .. daje kato malka sam imala herpes f okoto .. i za malko da oslepeq .. i po doktori sam hodila .. dadoha mi nqkfo lekarstvo .. a to svar6i .. izpolzvam go 10 godini kajete nqkfo drugo lekarstvo koeto vednaga premaha tezi herpesi .. i znam o6te 4e kato useti6 4e ti izlizat da sloji6 ocet ili da natarka6 mqstoto s zlato .. oba4e te ponqkoga mi izlizat i ve4er ... adski gadno e .. i ve4e mi imrazna postoqnno da mi izlizat .. kajete nqkfo lekarstfo .. pls !! predvaritelno blagodarq
Виж за лекарство не е мястото тук, но при твоя проблем трябва да наблегнеш на пъноценното и здравословно хранене. Също така си взимай мулти витамини(най-добре центрум) и горещо ти препоръчвам на си вземеш корен от жен-шен - той стимулира силно имунната система и е страшно полезен като цяло. Мисля, че твоя проблем е хроничен и трудно се оправя с лекарства. Също така може да си вземеш чай от Бабини зъби, което билка, която прочиства кръвта.