- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Среща в Бургас
Айде сега сички Бургазлиичета и всички които искат и имат възможност да дойдат да пишат тук. Надявам се да има сериозни и отговорни хора![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
Изпреварила си ме нещо с темата гледам. Еми айде да си спретнем среща. Аз съм навита. Нека да е само някъде между 7ми и 13-14ти, защото и Utopia ще бъде в БургасЗа точна дата нека той да каже. За мен няма значение датата. Аз съм си тук. Нема къде да бягам :P
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Айде Утопиа теб чакаме :P
Ем и аз съм си тук, все ми е едно кога![]()
trqbva da vidq dali 6te imam prevoz do burgas, za6toto ne sam ot grada. ako imam prevoz sam tam 100%. dano da se saberem pove4ko hora
No MaN, No CrY!!!
\m/
monka става вапрос между 7-ми и 14-ти и за твое удобство ще се постараем да е през делничен ден![]()
П.п. от къде си?![]()
хей хей пишете и мен в групата:>>
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Ами...
аз съм си от бс.И бих дошла..но ще ходя извън Бургас тоя месец...и все още не се знае кога.Оточнете датата първо..и аз ще ви кажа дали ще мога да дойда![]()
az sum suglasna samo kajete koga![]()
ами чакаме Утопия... ше му пиша ЛС и ше говорим пакПървоначално написано от MaD_CaT*
но се пак и с теб трябва да се съобразим
![]()
хихи .. не знаех, че имам толкова много фенки ;)
окей гърлс :)
аз съм фрее от .. 9ти .. след обяд
на 8ми съм на РД ;) и ... т.н. :)
9ти след обяд .. до 14ти. изберете един ден и ми го кажете.
казвам вие да избере, защотото както виждам има хора който са ограничени в избора, заради работа и т.н. :)
Пий Бира За Да Станеш Човек
АМи щом е след 9ти, може и на 10ти и на 11тиЗа мен е все тая. Симона също ще може да дойде надявам се. Нали е делничен ден
Само за другата Симона не знам
MaD_CaT* слушаме... Ам жалко за LunaTriCk само...той ще е в Бургас на 4ти май.
![]()
Значи аз по принцип ще идвам в Бургас един ден между 10 и 14 , но незнам точно кой.Ако организирате срещата в един от тези дни и аз сигурно ще дойда.Но има един проблем, който дори не съм сигурна че е проблем - по принцип ще идвам в Бс за да се видя с няколко приятелчета..така че ще имате ли нещо против да ги взема с мен?
Другото което е - ако може срещата да е по отрано защото съм на работа от 6 часа следобяд.Ще се опитам да се измъкна но нищо не гарантирам.
Също така ако идвам ще се опитам да навия и ^AvRiL^LaViGnE^ и ако открия Тедсъщо да дойдат.
И П.П. - Утопия,отиваме заедно нали?![]()
![]()
Ми Криси, говори с Тед и Аврилката и кажете няква дата и да видим вече кой ще идва, кой не. По възможност само да не е 13 или 14, че малко трудно monka ще намери превоз. Пък мноол ми се иска да я видя, че имам да обсъдим некой нещицаИ за приятелчетата...ми на мене нема да ми пречат. Нз за другите.
Само да напомня да не забравите фотоапарата...![]()
Елате, елате повечеАз си избирам 10 или 11
Вие махнете единия да видим кой ще остане :P
там съм бейбитасамо гледайте да е след 18:00h щото не ми се изпуква от жега!
![]()
за това пък сладоледения бизнес трябва да вървиПървоначално написано от LiNkiN4eTo
Пий Бира За Да Станеш Човек
emii iskate ne iskate i az shte doida. malko 6te bqgate ot men, ne sam nito metylka nito liubitelka na takava muzika nito na 4alga denadqvam se da imame ob6ti temi i da hodim na kitaiski
![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Ако дойдат 15 или повече човека обещавам да изтанцувам началото на любимата ми песен Ciara - Hotline :P![]()
[/b]hora, ako sre6tata se padne da e v petyk 6te doida 100%! ako vi e udobno da e v petyk 6te doida i az, za6toto mn iskam da se zapoznaq s vsi4ki vi.
No MaN, No CrY!!!
\m/
Еми. Нека да е на 12ти тогава. Съгласни?
И бтв тва за китайския, аз нема да дойда, щото яко съм я закъсала с парите и имам много да събирам.
Аз мисля че 12 е перфектна дата.![]()
А относно китайския - ако ще ходим и аз не мога да дойда щото и аз имам лек проблем с паритеПредлагам да не ходим на никфи китайски,макдоналдси и сякфи такиа заведения, а да отидем някъде на скромно
някъде където моите спестявания ще ми стигнат.Защото все пак и 5 лв за пътни трябва да давам.. :P
ammm ako sre6tata e na 12-ti SORRY,ama nqma da moga da doida,za6toto pr. mi ima RD,mnogo iskam da se vidq s vsi4ki ot vas no...![]()
oksnqma da hodim na kitaiski. sega oto4nete mqstoto i chasa
![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)