.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: петна

Guest

петна

Здравейте,имам някакви странни петна по кожата на пениса (препуциумът ?),които са на цвят кафеви или нещо от тоя род.На 15 години съм.От какво може да са и махат ли се ?Благодаря !

Град
    Stara Zagora
    Като отидеш на лекар ,ще го попиташ ,той ще те прегледа и ще ти каже...НИЕ НЕ СМЕ ЛЕКАРИ.

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    sujalqvam oba4e nqmam ni nai malka napredstava ot kakvo moje da ti se polu4avat teq petna po dobre otidi na lekar za veneri4eski bolesti .

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Ani_girl
    sujalqvam oba4e nqmam ni nai malka napredstava ot kakvo moje da ti se polu4avat teq petna po dobre otidi na lekar za veneri4eski bolesti .
    Кат оне знаеш 'що пишеш ма?!
    И лекар за венерически болести аре си помисли как се казва?
    Тука е пълно с много "разбиращи" хора, които трябва да напишат нещо, та дори и то да няма смисъл.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

PY_MACKA
    Guest
    ABE PI4 SQ KAJI MI NE TI LI E TUPO DA SE PRAI6 NA OLIGOS(AKO NE SI DE)I DA PITA6 TAKIVA RABOTI-HODI NA LEKAR I TVA E A V KRAEN SLU4AI AKO TOLKOVA TE NERVQT TIQ PETNA VZIMAI NOJE I PAT... ...TOVA MI HSRESA

Супер фен
    Град
    Sofia
    Moje da sa pigmentni petna, moje da e gubichen problem, moje da e v sledstvie na travma. Triabva da se vidiat za da se komentirat.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    e da ama nikoi ne moje da mu kaje kakvo to4no e za6toto ne sme lekari za nikoi ni6to neiskam da kaja ama si e taka a na tebe k'uv ti e problema nestiga 4e ne ni6to ne napisa ama i reshi da se napravsi na vajen be nali ti napisa ne6to mnogo smisleni mali malii

spored men otidi na genekolkog

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Това е твоя изпълнен със смисъл пост. Човека пита дали някой знае какво е, не е нужно да казваш, че не знаеш. Това е презумпцията на въпроса.
    И след това не се казва "лекар за венерически болести", помисли как е правилно?
    А и преди теб няколко човека му казаха да ходи на лекар, все пак не ти откри "топлата вода" в темата!
    И по-леко с тона, с който ми пишеш. И помисли преди да постваш следващия път?
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си