.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мистерия
    Guest

Помогнете да се избавя от суеверията!

Мисля,че имам сериозен проблем.Не знам дали мястото за тази тема е в тоя форум,но не намерих подх.място.
    Преди време бях суеверна,но в рамките на нормалното.Мислех,че Петък 13 носи лош късмет,страхувах се от черни котки,от счупени огледала,даже имах талисманче. Но от близо година започнах да ставам ПРЕКАЛЕНО МНОГО суеверна!Понякога даже не знам какво правя.Не излизам от вкъщи без да се усмихна в огледалото,събувам си обувките винаги на едно място,казвам си,че ако нещо не направя ще ме сполети зло...Всичко това е ужасно!
    Може да ви се стори смешно,но е факт.Моля ви помогнете ми да се избавя от тези гадни суеверия.

ZveRcheTo-f
    Guest
    Napulno izlishni vnusheniq!Prosto ne vqrvai v tezi neshta i tova e..Kaji "ako shte 5 ogledala da schupq nishto nqma da mi stane..prosto sam nevnimatelna i go izousnah..golqma rabota"....i takiva neshta.Tova sanormalni neshta ot jivota./Takiva drebni sluchki i gluposti nemogat da promenqt jivota ni!!!Prosto ne mogat!

Оф..това суевериата са големи глупости.Това е останало още от езическите обичаи,когато не са вярвали в Бог и са си измисляли какви ли не неща за да има в какво да вярват.
    Просто си наложи да не го правиш...това е като навик..така както ти го описваш,отърви се от него.Счупи няколко огледала и да видиш,че неищо няма да стане... и там другите неща,просто не ги прави и няма да забележиш разлика
    Всичко е на самовнушение!

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    накратко казано .. ти си избираш в както да вярваш

ако повярваш достатъчно силно, че закона за гравитацията не съществува .... кой знае .. може и да откриеш нов закон ;)
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Цитирай Първоначално написано от Utopia
    накратко казано .. ти си избираш в както да вярваш

ако повярваш достатъчно силно, че закона за гравитацията не съществува .... кой знае .. може и да откриеш нов закон

Като по-малка
    и аз бях много суеверна...като минех през шахта...не продължавах преди да подскоча 3 пъти на един крак... и тем подобни глупости...Обаче...спрях да вярвам в такива неща.Просто си казах,че хора,които вярват,че например ако строшат огледало,ще имат 7 години нещастна любов...щом го вярват значи ще им се случи.И си казах,че хора,които вярват в суеверия...им се случва това,от което се опасяват.И спрях да бъда суеверна макар,че все още избягвам да минавам под стълбове..

Голям фен
    ami, probvai da pravi6 vsi4ko po razli4en na4in, proqvi malko volq v ejednevnite postypki i da vidim kakvo 6te se polu4i

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Суеверията са глупост, защото управляват живота ти, а е глупаво да вярваш, че някой те кара да правиш нещо
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Суеверията са глупост.Също както и религиите.Ако някой ми каже верно,че вярва в гимнастика и останалите шутове.Моментално си посягам.
    Аз съм **** терорист,защото знам кое е най-добро за **** ми !
    Admin-Coki:
    Подобни нецензурирани думи са забранени.

Dobre opitai se v ramkite na nqkolko dni, da zabravi6 za sueveriqta. Spri da si slaga6 obuvkite na edno i si6to mqsto vseki put, da se strahuva6 ot 4erni kotki, ili ne se usmihvai pred ogledaloto. I se opitai da ne misli6 za vsi4ko tova. Sled tozi period vij dali 6te ti se slu4i ne6to lo6o i ako da...produljavai da si bude6 sueverna, ako puk ne....sama 6te se uveri6 4e nqma smisul ot vsi4ki tezi gluposti
    Let`s fly away up high, from here to paradise, the sky is glad to see both of us together

Супер фен
    м знаеш ли аз какво ще ти предложа.. направи всичко обратно на суеверията и виж дали ще стане нещо.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от KGW
    Суеверията са глупост.Също както и религиите.Ако някой ми каже верно,че вярва в гимнастика и останалите шутове.Моментално си посягам.
    тз, тука вече сгреши ... религията е доста по сложна от колкото си мислиш
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Голям фен
    Град
    S o F i A
    ami to i az imam momenti v koito si mislq 4e ako ne napraqv ne6to 6te se slu4i neznam si kakvo, oba4e prosto trqbva da se nau4i6 da ne vqrva6 v tiq raboti;
    az vednuj po4nah da 4eta v edna klijka(ima6e 2-3 strani4ki) za sueveriqta i 6te6, ne6te6 po4va6 da si misli6 za tqh i bla bla...
    ta nomera e sledniq
    kolkoto po-malko sueveriq znae6, tolkova po-dobre
    opitai da gi zabravi6, kogato se seti6 za tqh, prosto vednaga si pomisli za ne6to drugo
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си