Отговор в тема
 Отговор в тема

Ima golqm obriv po polovite organi
Devstvena sym no otdolu e nqkakyv ko6mar silen obriv,boli syrbi,beli se dori!
Molq vi kajete kyde da otida na ginekolog v sofia
Daite mi adresi i telefoni ako moje
6te byda mn blagodarna
da ne si hvanala nekFi gubi4ki ??
emi otiva6 pri li4nia si lekur i ottam s
napravlenie kum ginekologa
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Нема ти ништоПървоначално написано от pfffff

Ех,ми къпете се бе!Има сапунчета от 20 стинки дори.Ако нямаш толкова,кажи,ще ти пратя или накарай баба ти на село да ти направи един от свинска мас.То в тази жега как няма да те сърби,като не се къпеш.Заслужаваш да ти окапе нещо,като не подържаш хигиена!
Аз съм **** терорист,защото знам кое е най-добро за **** ми !
Admin-Coki:
Подобни нецензурирани думи са забранени.
nikoga ne sym si zanemarqvala higienata
miloto_girl-4e gybi4kite kak izglejdat 6tot predstva si nqmam
kajete mi pls togava s kakvo da go maja 4e e otvratitelno

Ех,забравих им имената на препаратите сега.Утре ще потърся кутийките и ще ти кажа.Ако подържаше хигиена,нямаше сега да те сърби,а ако всичките подържахте хигиена,нямаше и мен да ми се налага да давам пари за глупости.
Аз съм **** терорист,защото знам кое е най-добро за **** ми !
Admin-Coki:
Подобни нецензурирани думи са забранени.
okiii mersi naistina mnogo ako moje6 da mi gi dade666Първоначално написано от KGW
no nali ne misli6 4e e ot nqkoq veneri4eska bolest,6tot tva mi e glavnoto pritesnenie

това сигурно е генитален херпес или нещо такова гнусно. отиваш при личната си лекарка и и искаш направление за гинеколог, казваш и накратко за проблема.. и тя те изпраща при гинеколога.. изказваш се, сфаляш гащичките, преглежда те на магаренцету, изписфа лекарства и тва е.
звучи гадно, докато отидеш на лекар (а трябва да е възможно най-скоро) си прави промивки с лайка или смрадлика..
и не го отлагай - по-късно ще си имаш повече проблеми
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...