- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ползвали ли сте?
Искам да ви питам някой от вас използвал ли е крем Pally?Или 4ували ли сте за него и има ли наистина ефект?
Tva ne sam go 4uvala daje![]()
Може да сменяш целите си хиляди пъти, но никога не се отказвай от тях!
ъъъ, а къв трябва да му е ефекта?!![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
против пъпки е
не съм го и чувала![]()
i az ne sam go 4uvala..
Знам за крем Пали който е за избелване, но за пъпки...по-добре не го ползвай, не е качествена тази марка...има толкова други продукти за проблемна кожа, можеш да пробваш сериите на Гарние 1 2 3 , както и Ейвън и Орифлейм... не е като да нямаш избор,нали![]()
ne sam go 4uvala![]()
peteto
не всички могат да си позволят ейвън и т.н.Първоначално написано от adult
в българия сме...
to puk i avon kolko ka4estwena kozmetika e nqmam dumi
I az v posledno vereme ne sam dovolna ot toq AVON...![]()
az nikoga ne sum bila dovolna moje ot otdelni produkti da sum dovolna ma kato cqlo avon ne staaПървоначално написано от _Golden_fish_
[quote="chupacabra"]
Това шега ли бешеПървоначално написано от adult
![]()
В сравнение с Орифлейм, Ейвън е направо супер. Явно обаче на всеки му понася различен продукт. Темата е за крем за избелване все пак, така че момичето да каже с каква точно цел му трябва крема- за избелване на кожата просто за да е по-светла или за да прикрие нещо?
Нормалните кремове на Ейвън са на нормални цени- ползвам един с витамини, за младежка кожа, на промоция беше 6лв. Да ви кажа, има козметика, за която не трябва да се пестят пари- грижата за кожата е винаги номер едно, защото нали се сещате че невинаги ще е млада и свежаОще повече че младежката кожа се поддържа по лесно- важно е само редовното почистване.
[quote="adult"]бе аз си мисля че докато е млада кожата с нищо не трябва да се плеска, ма..Първоначално написано от chupacabra:)
а пък и аз също мисля, че повечето неща на ейвън са боклуци..
момичето пита за крем за пъпки пали .. а не за избелване..![]()
Ne sum 4uvala za takuv? :P
Не съм го чувала даже но щом е на ейвън не е хубав и ефикасен.
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
ne ne sam 4uvala.AMA AVON naistina ne stava.Ot mn vreme i zpolzvam samo produkti na ORIFLAME i sam mnogo dovolna Oriflame mu e maikata!!!![]()
Za AVON sam kategori4na, 4e ne mi haresva, no za Oriflame neznam...ne sam probvala mnogo otdavna tehnite produkti...![]()
e huu che si ti da ma svetnesh che izobshto ne sam go chuval
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
аз лично имам на AVON -clearskin кво да ти кажа ... никви пъпки....Първоначално написано от kaka_lara
![]()
nikoga ne sum 4uvala za nego
Ами да ти кажа,аз го имам и съм го ползвала известно време.Да,наистина и на мен ми го бяха препоръчали за избелване,но при мен нямаше кой знае колко голям ефект,а ако искаш да си прехнеш белези от пъпки най-добро е Contractubex,продават го в аптеките и струва около 11 лева тубичката,но се използва много време,тъй като се слага само на проблемните места.А относно до крема Pally той е доста мазен,защото мисля,че съдържаше зехтин и ако твоята кожа е такава,не ти го препоръчвам много.Но със сигурност не вреди.Надявам се да съм била полезна![]()
Аз съм чувала за този и са ми го хвалили![]()
Можеш да го пробваш,нищо лошо не съм чувала за него![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
eitva vi e precakano na vas momi4etata.samo se capate s kremove i varlqte pari![]()
Този до сега не го бях чувала, но има купища другии ефикастни и изпитани методи![]()
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.