.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Какво би ви накарало да...?

За тези, които все още не са влизали в канала:

Какво би ви накаралода влизате в канала?

А за другите:

Какво би ви накарало да се чуствате хубаво, да ви е весело, от какво се нуждаете, за да се чуствате така, освен хората, които са в канала и пишат?

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ами днес например се почувствах супер яко , когато всички почнаха да ми честитят рожденния ден :P :P :P беше весело , за което им благодаря

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Бих влязла в канала,защото ще е пълно с готините хора от форума и ще можем по бързо да обменяме опит

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    bih se radvala adski mnogo,ako napravqt triviata
    da moje da bude puskana i spirani ot po obiknovenite
    potrebiteli(kato men naprimer )
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    опа,тия емоции са ми много познати

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Аз влизам в канала, за да се запозная с някой от форума по-активно в смисъл освен тук с пускане на постове. ЛС и бла-бла.А иначе май почти не съм говорила в канала просто защото все съм уморена или неразговорлива, а и съм в доста други канали. Но иначе като се залафите се спирам да почета понякога
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Vse se kanq da vleza,nai nakraq 6e vleza

еми алекс,ако знаам че там ще намеря....и аз ше влизам
    не е ли основателна причина?
    не бе сериозно,зарад тебе и още някой хора,които мога само в тояканал да вида бих влизала аз винаги кат съм в УниБГ(супер рядко) съм там:Р

Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    ами днес например се почувствах супер яко , когато всички почнаха да ми честитят рожденния ден :P :P :P беше весело , за което им благодаря
    Сплотеност. Страхотна дума. Този канал, по мое мнение, ще бъде по-специален от другите с това, че хората са от форума и вече се познават. За рожденните дни. Когато се прибера във Варна, давам обещание, разбира се след консултация с екипа, да въведем рожденните дни на всички в бота. Това разкрива възможността, да получаваме информация кой на колко е и след колко време му е РД-то. На самият ден когато човекът е роден ботът поставя топик и напомня за това.
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Ако нашия любим "шеф" спре малко да гледа правилата и не слага БаН на всяга псувня или глупост, ще бъде много по-добре.

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Какво би ви накарало да се чуствате хубаво, да ви е весело, от какво се нуждаете, за да се чуствате така, освен хората, които са в канала и пишат?
    Би ме накарало да се чувствам хубаво : да си говорим свободно, без да има спорове, да може всеки да се включи в разговора ...
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Ami kanala naistina ne e 4ak t0lk0va specialen 6t0t0 vyv vseki kanal p0i4et0 h0ra se p0znavat i za tfa vlizat p0 kanalite ...0t 4 g0dini 4atq i sym vijdala mn0g0 p0-qki kanali 0t t0zi ... N0 it0i ne e za izhvyrlqne. 6te mi byde priqtn0 za napred da se zap0znaq s vsi4ki k0it0 g0 0bitavat! Aide PEACE a ..i tiq igri sa typi

Цитирай Първоначално написано от _san4o_
    Ако нашия любим "шеф" спре малко да гледа правилата и не слага БаН на всяга псувня или глупост, ще бъде много по-добре.
    Няма нужда да ползваш ирония. Всички оператори в канала се стремят да спазват правилата на канала. Това не е с цел да ви ограничава, а да направи пребиваването в канала приятно и спокойно.
    По отношение на едно мнение, че не влизам достатъчно често, уверявам, че това е временно. Не съм във Варна до 28. След това съм на разположение за всякъкви въпроси.
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Ami az ot dnes ve4e sum redovna v toq kanal , za6toto me kefqt horata koito pose6tavat forum4eto i mi e mn priqtno.

Guest
    Ще ми е изключетелно приятно да влизам в тоя канал но само при няколко условия . Първото е да ме пуснат да вляза вътре, защото имам бан от 4 дни и не мога да вляза а и не знам защо. Другото е да сложат некви нормални модератори а не като тия тука дето псуват наляво и надясно а аз като си направя лек и тънък бъзик с тях да ме банват завинаги без предупреждение и без логично обясннение . Знаете ли кога ше ви влеза в напикания канал??? Когато ми лапнете.....

She-Devil
    Guest
    mi kefi me kanalcheto,ne che poznavam i polovinata ot xorata tam....no tezi koito si gi poznavam mi stigat!!!

Повече от фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    bih se radvala adski mnogo,ako napravqt triviata
    da moje da bude puskana i spirani ot po obiknovenite
    potrebiteli(kato men naprimer )
    И аз така
    Животът е прекрасен

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Еми...
    Ако ви кажа дали ще го направите? Не... Никога няма да го напраите. Но все пак много ще се кефя ако баннете
    Цоки.

devil4e
    гледа умолително и тъжно...
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    devil4e kefi6 xixixi ama nedeite da banvate coki toi e nevinen
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове