Не мислех, че ще ми се наложи да пиша във този форум но съм доста притеснен и бих искал съвет или по скоро някакво мнение от специалист на 1ва ръка.
Знам, че е повече от желателно да отида на лекар за да ме види но реших да попитам първо Вас.
Вчера бях на плаж....ходих на един басейн с моята приятелка. След като страстите се разгорещиха решихме да се приберем и да завършим започнатата игра.
Минахме през аптеката купихме презервативи и така след като свършихме секса аз забелязах кръв по главичката на пениса си. след като се изкъпах видях, че имам няколко червени точици по главичката от кадето е кървяло. Все едно много мънички миниатюрни пъпчици които явно от секса и триенето се бяха разранили и прокървили.
Днес сутринта пак си ги имаше но вече се бяха успокоили и някои от тях почти изчезнали.
Още вчера и след секса предположихме с приятелката ми, че е възможно да се е получи от прекалена възбуда....незнам идея си няма но общо взето шашнал съм се яко щото нито ме боли нито ме сърби нито ми се е случвало преди.
А мисълта да си сваля гащите пред докторката ме стряска ужасно
Ако някой може да ми каже две думи по въпроса ще съм Ви много благодарен....
zdravei az imam predpolojenie za6toto se e slu4valo na moq priqtel i na moi priqtelki na tqhnite gadjeta .tova se polu4ava ot proturkvaneto za6toto prezartaviva se izsushava rano ili kusno taka da se izrazq ve4e ne e tolkova mazen i ot tova moje da se polu4i pro4ervenqvame na kojata okolo penisa i opredeleno boli a moje i da se polu4at pupci4i koito ot proturkvaneto i ot mokrotata na polovite organi ne se razranqvat i po4vat da kurvqt moje i da ne e opasno no vse pak otidi na lekar ako tolkova mnogo se pritesnqvash vse pak e normalno da se intresuvash ot sebe si!
Мдам
Вече съм по-спокоен след като прочетох това пък и говорих с личния си лекар по алото
Оказа се, че това е нормално да се случи при положение високите температури протъркването (което го имаше в изобилие) и също се допуска евентуално замърсяване от басейна или по принцип някакво вазпаление което да има такава реакция.
Личния ми лекар ми препоръча да си купя 3дерм някакво кремче и внимателно да се мажа 1-2 дена сутрин и вечер и ако този проблем не изчезне (в което той силно се съмнява) да отида на изследвания и да ме види кожен лекар.
Поуспокоих се чесно казано и след работа ще скокна до аптеката за това мазило