Не мислех, че ще ми се наложи да пиша във този форум но съм доста притеснен и бих искал съвет или по скоро някакво мнение от специалист на 1ва ръка.
Знам, че е повече от желателно да отида на лекар за да ме види но реших да попитам първо Вас.
Вчера бях на плаж....ходих на един басейн с моята приятелка. След като страстите се разгорещиха решихме да се приберем и да завършим започнатата игра.
Минахме през аптеката купихме презервативи и така след като свършихме секса аз забелязах кръв по главичката на пениса си. след като се изкъпах видях, че имам няколко червени точици по главичката от кадето е кървяло. Все едно много мънички миниатюрни пъпчици които явно от секса и триенето се бяха разранили и прокървили.
Днес сутринта пак си ги имаше но вече се бяха успокоили и някои от тях почти изчезнали.
Още вчера и след секса предположихме с приятелката ми, че е възможно да се е получи от прекалена възбуда....незнам идея си няма но общо взето шашнал съм се яко щото нито ме боли нито ме сърби нито ми се е случвало преди.
А мисълта да си сваля гащите пред докторката ме стряска ужасно
Ако някой може да ми каже две думи по въпроса ще съм Ви много благодарен....