- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- na kolko godini zagubihte devstvenosta si?
mislq 4e temata e qsna napi6ete otgovora si
16
na 15![]()
![]()
Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!
14![]()
![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 6 от правилника!
Благодаря!
..аз на 13![]()
NA 14 .
нормално ли е на 13-14 години или аз не знам нищо за днешните времена,защото аз съм на 15 и все още карамПървоначално написано от червило
само на орален секс.
Презирай всичко,що ти пречи
мълчи,тъпчи ала живей!
Бъди човек,а не човече,
гори ,но никога не тлей!
Тъга и милост не познавай
гранит бъди-сърце от мраз!
Единична влсат в света признавай,
честа на собственото АЗ!
Нормите за сексуалния си живот си ги поставяш ти,прави каквото искаш,стига да не пречиш на другите...ако искаш да се заядеш,че ние тук сме ненормални,не е това начина.Първоначално написано от not_perfect_f
просто попитах.Първоначално написано от червило
![]()
Презирай всичко,що ти пречи
мълчи,тъпчи ала живей!
Бъди човек,а не човече,
гори ,но никога не тлей!
Тъга и милост не познавай
гранит бъди-сърце от мраз!
Единична влсат в света признавай,
честа на собственото АЗ!
Na 14
I’m liking you rubbing me...
and you're liking me rubbing you...
the passion 's immaculate...
while you're loving me loving you...
na 15 i 1 mesec:]
...Romance Is For The Weаk-Minded
...
az..vse oshte sam si devstvenica...ahah s Banderol kakto kazva edin priqtel..i sam na 14 de..ne znam zashto go napisah tva...am chesno vi kaam sigurno malku mi ostava imam si priqtel koito mnoo obi4am i toy men..uj(kak se hvalq samo) i mislq che skoro she doide i toq moment...nz kolko e strashno i kolko boli...obache..ne iskam si go pomislqm...daite malku info we hora...![]()
![]()
![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
na 14
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
Първоначално написано от fostenkata:)
info na kakvo po - to4no...dai opredelen vapros, ili napravo pogledni temite v sex, tam ima hilqdi obqsneniq.. :P
колкот по -късно загубите девствеността си толкова по -добре,особено за момичетата.Аз лично я загубих на 16години,но го направих от чисто любопитсво и да ви кажа честно нищо не спечелих-в смисъл почнах редовно да правя секс.А и нали знаете кво са казали хората-първия път боли,втория сърби
така че момичета умната)))))
имам приятелки,които са на 19год и още са девствени и не са по различни от мен,която вече 3та година водя редовен полов живот
така че правете секс когато се почувствате готови,а не защото другите са го направили или защото приятелят ви ще ви зареже,ако не спите с него.
Успех![]()
It's my life...
Temta se povtarq za hilqdniq put
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 9 от правилника!
Повтаря се, но наскоро не е имало такава тема, за това си позволих да не я заключвам!![]()
Благодаря!
mi na 15 ama dve sedmici me delqha ot 16ama ne razbiram 6to vsi4ki kazvate da se otlaga mi to si4ko s vremeto si...nqma smisal da otlaga6 naro4no ne6to koeto taka ili ina4e 6te stane..ama seki si ima pri4ini predpolagam..
P.S pod naro4no iskam da kaja syvsem umi6leno bez nqkva mn osnovatelna pri4ina![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
15![]()
На 15 преди 1 месецБаш на рожденият ми ден
Бяхме извън града една групична на купон по случей завършването,заведох и приятелката си и хоп
Не е кои знае какво но любопитството наделява
![]()
честно казано е на тва му се вика ДСО -> деградация на съвременното общество.момичетата да се проебават на 13,14 години ... и то не е 1-2 , а 2/3 от форума.
Аз снощи без малко щях да се збогувам с девственоста си,но се откзах в последния момент....
малко преди да стана на 16
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!