- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На колко години сте?
14![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Скоро ще чукна 20![]()
A бяхме млади...Първоначално написано от пор
![]()
19.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от пор
:>
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
15![]()
Скоро 22
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
13![]()
След около 2 месеца ще стана на 15![]()
14![]()
12
+1 Гхахахахахахахаххах.Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
18![]()
Всеки път когато трябва да попълвам нещо свързано с годините ми и се шашкам доста...защо мозъка ми още е на вълна 15-16![]()
Ами на 14 съм, но повечето хора ме бъркат с по-голяма. Онзи ден исках да изляза извън училище (уча в Италианския лицей в Горна Баня, София) и бях с едни приятели от 12ти и 10ти клас. и портиера пита кой клас сте. Аз мълча, а момчето казва 12ти, а другото момиче 10. ПОртиера се обръща клъм мен и ми казва " Аз знам, че ти си 12, но - обръща се към приятелката ми - не съм сигурен, че ти си десети!" Тя си извади личната карта и доказа, че на 16, а когато излязохме извън даскалото, всички бяха потересени от това, че "пораснах" с 4 години!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хХАх вече и такива неща ли има в НУКК, аз докато учих там до 7-ми клас /до преди 5 години/ въобще нямаше такива неща и всеки можеше да си влезне. А в сегашното ми училище марките са много по-сериозни, никой външен не влиза.
Първоначално написано от shadow4e
Лилсън,интересно ми е..е сега ануари месец като минах покрай вашето даскало(през учебно време) и видях,че вратите бяха заключени![]()
как по-точно се чупите от час?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...