- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Tradiciite ne sa tova, koeto bqha !
Mislite li 4e 4ervenata roza , kato simvol na lubov k1m 4oveka, na kogoto q podarqva6, e otdavna izt1rkana.Smqtate li 4e si e izgubila prednazna4enieto ?!
Za momi4etata... Radvate li se kogato nqkoi (gajdeto) vi podarqva cvetq?Kogato vi pravi iznenadi?
est.ne6tata se promenqt!rozata si ostava edno ot nai-iziskanite cvetq!az sum 4uvala drugo-ako cveteto e podareno s lubov,izdurja mn vreme no tova mai sa gluposti nzrazbira se vseki obi4a da mu pravqt iznenadi..az se radvam kogato mi podarqvat cvetq(osobeno gadjeto)vse pak tva pokazva 4e misli za men,prosto e edin mil jest
vajnoto e da umee6 da go oceni6(vnimanieto)a ne da o4akva6 da te zasipva sus skupi podaruci sus ili bez povod!tva e moeto li4no mnenie
![]()
Ne pozvolqvai strahut ot gre6ki da te izvadi ot igrata!
mi az se radvam i na nai-malkoto podara4e,
cvetq su6to obi4am,
no rozi ne 4ak tolkova, pisnalo mi e ot tqh nqkak si, no ako mi podarat pak se kefq, pone pak si e jest kum damata![]()
Е, като че ли малко спада към клишетата![]()
не е най-оригиналното нещо, което може да се
направи, но въпреки това е нежен и мил жест![]()
зависи и от кой човек е цветето...![]()
![]()
Аз ще направя каквото мога, пък да става каквото ще!
ми вече е станало доста банално, въпреки че си е класика ... аз лично не го приемам толкова навътре и някак ме дразни. не обичам такива работи от момчета. ако ме обича ще си личи и без разни бурени![]()
80% от цветята, които съм получавала са били от момичета. какво ли ще да рече това?
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ne mislq ,4e e banalno![]()
Tova e izraz na lubov,da kaje6,4e rozata e banalna ozna4ava da kaje6,4e uhajvaneto,samata lubov e banalna.
Kogato mom4eto,koeto obi4a6 ti pokazva po vsqkakav na4in 4uvstvata si(dori 4rez roza),to vinagi e hubavo,nikoga "iztarkano"
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
obi4am cveta i mnogo se radvam, kogato gadjeto, a daje i da ne e to mi podarqva![]()
vseki edin podaryk ot gadjeto, kakavto i da e, daje ne6to mnogo malko i na pryv pogled nezna4itleno super mnogo me radvaskoro mi be6e podaril edno srebyrno joint4e, koeto se slaga na sindjir4e za vryta. i mi kaza, 4e adski se pritesnqval dali 6te mi haresa, a az mu kazah, 4e kakvoto i da e vinagi 6te mi haresa, za6toto e ot nego
ei, mom4eta pravete podara4eta na svoite momi4eta, dori da e edno cvete tq mnogo 6te se zaradva!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ми аз нали си падам малко загубена романтичка и най-малките жестове много ме разнежват.Харесвам много цветята ,а черваната роза ми е любимата.За мен поне не е изтъркано.Когато някой ми подари цвете ми е много приятно.Наистина традициите се променят,но подаряването на цветя е много мило,символизира нежност,любов,внимание.
Mislq 4e rozata si e simvol oito shte si ostane za vinagi!Tova edva li shte se izturka!Vuprosut e 4e malko mom4eta ve4e podarqvat cvetq na gadjeto si!Ina4e estestveno 4e se radvam kogato nqkoi mi podarqva cvetq...
I az mn sam se 4udq tolkova li se e izt1rkalo?!Az mn obi4am da mi podar1vat cvetq.... no v edin moment se okazva 4e az mai sam po-staromodna ot gadjeto mi
toi smqta 4e rozata ve4e si e minala vremto i za tova re6ava 4e ima mn po-hubavi cvetq ot neq koito moje da mi podari
Momi4etata sa dosta promeneni...struva im se stranno, priburzano i izli6no
Мисля че каквото и да казва всеки, дали розата е изтъркана или не, подарят ли му той ще се почувства добре, ще се почувства забелязан, обичан, харесван. Но вече цветя се подаряват много, дори доста рядко.Според мен причина за това е че романтиката малко по-малко изчезва..аз дори вече съм я изключила...![]()
kli6e ili ne, obojavam 4erveni rozi
naprao me raztapqt![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Podarena li e ot s1rce ...... stava mn zna4itelen jest ne mislite li ?
Kli6e e naistina no e mnogo milo kogato ti podariat cvete.Tova e simvol na vnimanie i mnogo me radva.
Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience
Цветарите са хора без съвест и без скрупули.Експлоатират най-първичните човешки чувства и пият кръвта на бедните заблудени младежи,без капка милост.Моят призив е:
ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ ЦВЕТЯ.НЕКА ЦВЕТАРИТЕ УМРАТ ГЛАДНИ![]()
![]()
![]()
ШЪ ТЪ БЪ ВЪ ГЪ ЗЪ !
Tva mnenie mai ne e po temataZa6to misli6 za cvetarite, a ne za 4oveka na koito 6te dostavi6 radost s tva cvetence ?!
Плюшените играчки повече ме кефат...в смисал ако ще подарявам нещо няма да е цвете а плюшена играчка :P по сладички са ми :P
Продавачите на плюшени играчки са следващите в черния ми списък.![]()
ШЪ ТЪ БЪ ВЪ ГЪ ЗЪ !
Харесва ми да ми подаряват цветя..Но, не да ми купуват..ами ей така..като си втървим и той да ми я откъсне..Така е по-романтично според мен..Е и от магазина няма да откажа.. :P