- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ot kakvo vi e strah?
Ti puk k'vo govorish za starost be lelke?Първоначално написано от kellybundy
K'vo "slava bodu", toz det te e spasil e za ubivaneПървоначално написано от e4o
![]()
Ti pa vzemi da se skrieshПървоначално написано от mis_marry_jane_13
Abe CHE, ti pa za k'vo mi prikazva6 ve?Първоначално написано от A-Terrorist
Men me e strah ot dalechnoto budeshte
P.S. Momchenceto, mnogo gadni strahove imash
От много високи сгради.Като се кача на върха и подивявам![]()
Мен най-много ме е страх от тъмното.Също ме е страх от змий и комари.
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
еми мен ме е страх от насекомините.. всякакви на вид.. отвращават ме бляки също така ме е страх и от водата.. в смисъл като вляза в морето ме е страх да не се одавя ако ида по дъбоко хаха лигла сам голяма ама кво да направя
![]()
ot tumnoto ako sum sama...ujasss
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
V momenta to4no ne se se6tam da imam nqkakvi takiva strahove.Posledno super mn se stresnah i me fana strah da ne mi se navodni PLovdiv,4e 6teh da pukna![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
men me e strah ot epilator ot zmii i ot nqkvi otrovni nasekomi a ot drugite me e gnus i pak strah do nqkade strah me e ot smyrtta strah me e ot tova da ne bi nqkoi dne si4kite mi planove za bade6teto da se razvalqt toest strah me e ot neizvestnostta i pro4e/...
Живй за денес , защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде
от мангали![]()
Живей всеки ден така, все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав...
Zmii a da i ot zatvoreni pome6tenia![]()
mnogo me e strah ot paqci. Ne samo ot tezi golemite 4erni paqci, ami i ot tezi koito sa po vutreshnata 4ast na pokrivite i tavanite. te sa edni ne mnogo golemi s tunki dulgi kraka i 4erni tela. Adski me e strah ot tqh![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Мен ме е страх от водни пързалки, особено като се кача най горе и трябва да се пусна така ми тупти мъничкото сърчице, че чак ще се пръсне...и като минавам по завойчета умирам направо, щото имам чувството, че ще фръкна от пързалката, ама се пускам по тях въпреки сичко тва де, страх ме е да не умра, както и ме е страх от неизвестността...
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Ох мен пък ме е страх от толкова много неща-от високото,от бурите (въпреки,че ми вдъхват респект),от насекомите (без мравките),от атомните бомби и въобще от всички оръжия,от радиацията,от големи и мрачни сгради,от кулата в София Ленд....айде спирам до тук,ама имам още десетки страхове...![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
ot vsqkakvo nasekomi ujasni sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111