- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Obesnete malko!!!
zdr. abe da vi pitam na koe vikate sirence po h*q???Kakvo e tova kak se obrazuva, kakva rolq igrae, kak se premahva, abeobesnete po-podrobno, 4e ne mi e qsno
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
повярвай ми , не искаш да знаеш![]()
ако момчето не се е къпало 2 седмици ....бляк
![]()
за първи път чувам за това.А ако някой не се е къпал 2 седмици не сиренце ами червеи ще е завъдил![]()
Abe kakvi sa teq ponqtiq.. Ne sym chuvala takova neshto.. A syshtestvuva li chovek, koito ne se e kypal 2 sedmici???
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
uff poznavam i po tejki slu4aiПървоначално написано от SeXy^GiRl
![]()
kolkoto do temata - sujelqvam no ne sum 4uvala tova ponqtie
хАхАхАхАхАхАхАхАхА...
мърсотия му викаме ..![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Тва ще е някой лапешки термин
Не говоря бебешки,сори.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
tva e malko sled glavi4kata na apenisa i prili4a na sirence i e mn 6it tva samigo kazvali i neiskam da si predstavqm kak e
hahaha to i pri momi4etata ima "sirence" ne se pravete 4e nqmate![]()
tova kakto ve4e kazaxa se obrazuva ako ne si se kapal pove4ko vre.podrobnosti ne ti traat 4ovek.......![]()
Are ako iskate da si pogovorim mi pi6ete v ICQ-to 213 957 397.4akam vi
Tva za prav pat go 4uvam.
A kolkoto do tva sas nekapaneto 2 sedmici-bliah 4e gadno!!!
Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience
pri nespazvane na li4na higiena,
a i sum 4uvala 4e i miri6e,
dobre 4e ne sum vijdala takava gadoriika.
a kakva rolq igrae-otvra6tenie ot strana na momi4eto![]()
![]()
Едва ли е от неспазване на лична хигиена - то е нещо като леко втвърдена сперма, но не е до въпрос на нехигиеничност.Например аз го имам от време на време половин час след като се изкъпя, но това не означава, че не съм го чистил.Точно обратното - много чистичък си бешеПървоначално написано от e4o
И отвътре, и отвън!Но не знам каква му е ролята, всъщност - не боли, не мирише...Нищо не е, просто леко втвърдена сперма
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Ами кат не се къпеш и стоиш мръсен се образува между главичката и ствола на УЯ ако могат да се нарекат. Ае тъпа раота - роля НЯМА.
ауу....това е гадноимах един съученик които изобщо не се къпеше,и вонеше на труп
лепнаха му прякора Химичния
по добре да подържаш личната си хигиена,това все пак е някво уважение към самия теб![]()
А и в тия горещини ако не се къпеш поне 3 пъти в седмицата ще вониш на пор![]()
![]()
![]()
7 Точка от правилника!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html