- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашият талант:)
Споделете каква е вашата дарба!Дали можете да рисувате хубаво,да пеете или да танцувате.Или пък сте добър актьор/актриса.![]()
Без да се хваля мога да кажа,че пея хубаво.![]()
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Ami az pi6a dobre i risuvam dolu-gore![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
мога да рисувам хубаво.Най-много обичам да рисувам коли
(Мерцедеси най-вече)
vijdam v bude6teto
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Носа на пиене![]()
ami luja ubeditelno;]]
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
mm az peq hubavo-moga da se pohvalq,poznavam kakvo 6te stane sled nqkolko min.(imam dokazatelstva,no e dulgo za razpravqne) :P
v ni6to ot taz ne6ta ne me biva....staam samo za...zaz....za gledanie
moga mnogo dobre da risuvam![]()
luja dooosta ubeditelno![]()
![]()
umeq da izslu6vam horata i da im davam suveti![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми рисувам горе долу добре, сръчен съм обичам да майсторя разни работи последно си направих от една дебела тояга нунджакуизгравирах го цялото с японски йероглифи отстрани и стана много зверско (изпотроших сички мебели у нас
и за една бройка Джисиема
)
Освен тва съм много добър стрелец.
emi dosta pi6a stihove obi4am da pi6a stihove i razkazi![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
рисувам г/д добре![]()
ami ot 6-7 godini se zanimavam moje da se kaje seriozno s muzika, tfa zna4i li 4e peq dobremmm, risuvam ujastno..myka prosto... po princip obi4am da izslu6vam horata, imam predvid kato imat problem, i da namiram re6enie..osobeno ako im pomogna se 4uvstvam great!
moga da vi zanimavam s prostotii po cql den, moga da gotvq nqkoi raboti, mm, moga da vyr6i vsi4ki zadyljitelni ne6ta za edin normalen 4ovek bih kzala dobre.. i mai e samo tfa..
Голяма лигла съм..Ей в тва най-много ме бива...Мислех си, че мога да разсъждавам и да пиша...Ама май не е така..Мъча се да рисувам и да пея..Нещо номера да става..А да мога да карам колело..И понякога познавам какво ще се случи..
6te mi predskaje6 li ne6to??Първоначално написано от Dharma
bez da se byzikam..
Ще ми кажеш ли дали ще ме приемат в НБУПървоначално написано от Dharma
![]()
Досега такъв слчай НЯМАПървоначално написано от Eric Draven
! Един колега не се е явил на нито един изпит а вече се води студент там 2 години
.
Аз само там кандидатствах затова ми е интересно какво ще каже врачката
Амии занимавам се с музика.. мога да пея...Засега съм добър шофъор на мотор... обичам да танцувам... мога да кажа че мога да боравя с оръжия... Маниите ми са коли оръжия и мотори
![]()
Но за сега ще се задоволя само с мотори и оръжия...След 2 години и със другата ми мания
![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
умея да потискам емоциите си![]()
Охоо забравих да добава че съм владетел на бойни изксуства, доста съм добър а нунджакото няма нищо общо даже, само чист бой.
ami moga da tancuvam, da peq, da risuvam kogato mi doide muzata, da darja na piene, da se smeq istinski, da se prestruvam 4e mi e qko kogato mi e kofti, dobar slu6atel sam...
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Purvo...pozdrav za hubavata tema
Ami zna4i, pi6a razni eseta tam s razsujdeniq i mi kazvat 4e mn hubavo sum gi pravila. Su6to taka vinagi davam nqkakvi suveti na priqtelite si i strannoto e 4e vinagi me slu6atMoga i da luja dobre ( s koeto izob6to ne se hvalq ;( )
Let`s fly away up high, from here to paradise, the sky is glad to see both of us together