- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашият талант:)
amii
drugite tvurdqt 4e mn burzo i lesno zapametqvam razni ne6ta i ovladqvam 4ujdi ezici, mn dobri masaji pravq, mn burzo broq i imam gotov otg za vsi4ko(nqma da sporq s tqh)
ina4e az si znam 4e sum dobra v ubejdavaneto, literaturata mi se otdava i sum baq guvkava
za muzika, risivane, 6ofirane i to4nost...bez komentar
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Ели, Ели, ти ако пишеш добре...значи аз съм един Иван Вазов беПървоначално написано от Elitooooo
Всичките тея правописни грешки твоите и губенето на смисъла на темата, за която говориш подсказва колко добре пишеш...мдаааам
Иначе по темата: нито рисувам, нито пея(освен на караоке или под душа), танцуване хмммм като пия танцувам, ама иначе...ми то май нищо не остана
Пиша стихове, разкази, ама не бих казала, че са нещо особено...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
S Kakvo?Първоначално написано от Oyama-no problem
Забрави да кажеш, че си и много скромнаПървоначално написано от sini4kata
![]()
Аз много обичам да рисувам, най-вече с черни моливи. Обожавам да рисувам хора, по-точно лицата им, обаче напоследък съм решила да се усъвършенствам и в телата, най-вече структурата на мускулите. Обаче най-големият ми талант, в която област просто нямам равна е КОЛОСАЛНИЯТ ми инат - квото се захвана сериозно, може и с рев, ама все ще го постигна. Просто нямам равна![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Moga da pi6a mnogo dobre stihove,a pak i mnogo dobre slu6am...muzika,hora![]()
Аз пък рисувам модели.Много ме кефи да им правя супер красиви лица.Или пък ако си харесам някоя мацка от списание,я прерисувам и често пъти става готинко...Ама тази година нещо бях много заета (нали бях 7 клас)та не съм се упражнявала сериозно.Аз преди и на урици ходех ама сега всичко отиде по дяволите...Ама иначе в часовете в у-ще като ми е скучно отзад на тетридките си рисувам винаги!
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Човъркането в отходни тръби![]()
ШЪ ТЪ БЪ ВЪ ГЪ ЗЪ !
Ami risuvam dobre,ponqkoga kogato sanuvam neshto to se sluchva...mnogo iskam da moga da peq ama ne mi se otdava neshto!
![]()
аз и на бой ... 'щото си тре'а след пиенетоПървоначално написано от Player
![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Имам много добре развито чуство за хумор и почти винаги мога да накарам някой който му е тъжно да се усмихне.Когато искам да постигна нещо,задължително го постигам.Когато искам да се сближа с някой човек, може да ми отнеме известно време, но със сигурност той(човекът) започва да ме приема като приятна компания.
MI az 6tom vleznah s risuvane v novoto daskalo zna4i risuvam dobre.Drugo ne se se6tam.
Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience
Igraq v teatralni piesi,samo che ne sa kato standartnite,malko izchancheni.Ne znam,dali mi e talant,znam samo che mnogo mi haresva.Dori naskoro shte uchastvame v mejdunaroden festival v Pld.Obicham i mn da peq,ama sysedite ponqkoga sa nedovolni kato se razvikam ,hah
.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
da we 6te te priematПървоначално написано от Eric Draven
ama da znae6 4e sled tova trabva da 4erpi6
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
аз съм фен на математиката и всякакви науки свързани с математика .. ;)
чертежи и изчукване - това работя и мн си обичам работата ;)
Пий Бира За Да Станеш Човек
е тва е ... 2те най важни качеста които трябва да има човек зада е готин!Първоначално написано от mAdn3ss_
:)
ПС: сигурно си някой дето се мисли за борче, .. и истина казват за вас .. девиза ви е " по добре як и тъп отколкото само тъп! " :)
Pi6a dobre, svalqm dobre,tancuvam hubavo i gore-dolu peq hubavo!
Umeq da pi6a.Pone taka kazvat drugite.
Obi4am da tancuvam i mislq,4e e dobre.Umeq da bada dobar slu6atel i da davam saveti
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ами рисувам-това ми е страстта!
Не мога да рисувам,мога само готини графити да правя.Преди можех да пея горе-долу добре,но напоследък нещо си изгубих гласа.Танцувам добре.Пиша стихове и отвреме навреме по някой друг разказ.![]()
Уж умея да карам колелоИ да смятам много бързо ма незнам
![]()
Хахаха, браво! Много талантливи хора има тукТова е чудесно
Аз пък нямам никакви таланти или дарби :P
In such ugly times, the only true protest is beauty!
е, да какво друго му трябва на 4овек! във втора стр има о6те един такъв! сигурно сте от една компания!Първоначално написано от mAdn3ss_
а по темата... аз имам уникалната и неповторима дарба да харча пари! много е полезна в случаите когато ти се налага да пере6 мръсни пари! ако има6 незаконно придобита сума просто ми звъниш един телефон и за отрицателно време я узаконявам и ти я връщам под формата на дрехи и обувки![]()
другата ми дарба е да разбивам сърца. тя естествено се проявява в определени случаи и съвсем не го правя нарочно, но просто така се получава...![]()
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
хаха ;)
ако всички сте писатели аз трябва да съм конска глава ;)
виждам колко акъл се лее .. не искам да ви обидя, .. нищо подобно
но писатели пишат!
а вие просто изразявате болката си.
пишете това което чувствате и ... чесно казано доста от стиховете които съм чел са мн несмислени
това ми е .. общотото мнение .. има някои други личности които се открояват с повечко оригиналност.
но като цяло .. има още много манджа и хляб да ядете ;)
Аз обичам да рисувам татуси, да танцувам, мазохистка... но търпя само физическа болка :P е па май само тфа ми се отдава ...![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!