- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашият талант:)
Талантyът ми е , че немам такъв!
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Мога да пиша поезия,да рисувам и да пея,отдават ми се и езици-абе всестранноразвита съм![]()
![]()
Your own personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who cares!!!
Reach out and touch faith!
luja super dobre,
moga da ubeda nekoi 4e nebeto e 4erno ni6to 4e e julto(smisul 4e sum dobur v sporovete),
mnogo dobur aktior sum osobenno kato razigravame nekva piesa s averkata pred ostanalite,
risuvam grafiti ama samo na tetradka,
nosa na piene,
nosa na boi (padam si leko mazohist, a i sum zdravi4uk v tqloto),
imam 6-to 4ustvo,
imam dobra orientaciq,
sprqvqm se s sekva elektronika,
pomna super dobre 4isla
ami teq sa za koito se se6tam v momenta
Свиря, пея и рисувам.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
отдава ми се много да уча наизуст..страшно бързо ги уча тия стихотворения и винаги имам 6 на това![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
еми занимавам се с пеене и мисля, че доста добре върви![]()
алелуя.
Талант...дарба...Рисувам много добре...не перфектно, но добре. Освен това мога да пиша - теми, разкази...и стихове. Мога да изслушвам хората. Мога да казвам истината в очите. Мога да не показвам чувствата си. Мога да ....наскоро открих че мога да лъжа убедително. И май съм остроумна - винаги мога да затапя някой в най - неподходящият момент, в най- неподходящото време. Друг е въпроса, че не искам винаги. Мога да се сприятелявам и да държа на моето
Ти не свиреше ли на бас (освен пеенето)?Първоначално написано от i'm so excited!
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ем уж ми казват, че съм имала голяма дарба да пиша.. разплаквала съм приятелки, докато са ми чели някви мисли
аз не виждам кой знае какво в написаното де - просто изразявам чувствата си.. ама щом казват![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Като се замисля, незнам дали имам някакви таланти. Времето ще покаже.![]()
Честно да ви кажа, много уело мога да натискам копчетата на дистанционното за ТВ-то, мога даже много добре да го зяпам ТВ-то. И не на последно място, много съм добър в правенето на нищо.
хах.еми:
рисувам хубаво
доста музикална съм.пея
танцувам
удават ми се чуждите езици...не се сещам нещо друго...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
танцувам яко
![]()
пея хубаво
![]()
амииии опитвам се, но не това ми е главното занимание=)Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
а и баса от известно време си събира прах в ъгъла![]()
алелуя.
хах гледам много хора имат талант да правят нищо...ми и аз го имамДаже с чувство го правя
![]()
mm az moga da se pohvalq 4e stavam za moden dizainer,risuven mnogo dobre,peq 6to gode dobre i imam darba da predskazvam za niakoi ne6ta v bade6teto!
az moga da risuvam mn dobre i moga da kaja 4e peq dobre![]()
еми ..... електрониката ми е в кръвта, дизайнерската дейност ми се отдава много добре, а и рисуването не е лошо![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Да бе да..а графититееее???Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Ми незнам какъв талант имам но умея да изслушвам и да давам добри и винаги мн мъдри съвети![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Ami az sam mnogo dobyr v spaneto ,moga da spq s dni .A sa6to sam i mnogo dobr v tova da ne spq ,moga da ne spe s dni